-
...
Ahojec *15* *15* vy něco plánujete na zítřek nebo na pátek *7* *7* -
Pro - BibienQQa_pUšinečka
Tady je Osobnost Michaela Jacksona, což znamená, že zde vládne úcta, tak se hoď do klidu a nelez sem, když vcházíš se zlým úmyslem...
Nebo tě nahlásím adminovi a blokne ti přístup... -
-
Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
Ahoj Angie :))
Ještě to napsala v takový hatmatilce :D No prostě malá holka. :D :)) -
-
Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
tak to s tebou souhlasím to musela psát malá holka a vubec to nechápu jak to muže nekoho napadnou neco takového napsat na osobnosti Michaela Jacksona.Musim se krotit protože bych byla moc sprostá a to se jsem nehodí.Protože me takové lidi jako ona me moc vytáčí že jde na osobnosti pak píše jen ošklivé veci. -
Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
Přesně Zaneskooo, jinak v pátek sem naběhneme s holkama kolem 19 hod. Udělám diskuzi tady, tak se to oživí... Tak přijď...
Já teď končím, tak papapa -
-
Re: Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
Příjdu, příjdu .. paa
-
-
-
-
hlásky prosím!!! :-)
ahojky ženský!! kdo ste mi ještě nehlásla..tak bych vás chtěla poprosit jestli byste mi nedaly hlásek tady : http://majjkinko.blog.cz/1006/6-kol o-sonbarrvy-aneb-finale#comment7811 2756 jsem tam jako terullka00 - zelená.. *4* *3* *3* -
...
http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/ wbss/062.jpg *14* *14* -
-
Re: ...
mmmm ... Ten výraz .. k sežrání ♥ -
-
Re: Re: ...
a má tam sexesní vlásky *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Postě je celej sexesní *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Je *14* a strašně pěknej *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Bože! *14* jak může být někdo tak moc roztomilej? *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
tak to je ňuch ňuch!! Úplná bomba!!! *14* *14* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
akce
Nevíte o nějaké sešlosti po Praze vden toho
smutného výročí? *8* *9* *4* -
-
Re: akce
V divadle Hybernia je úvod výstavy a slavnost a na Václaváku se začíná a potom na Staroměstském náměstí se zapalují svíčky...
Pá letím -
Re: akce
nn ale určitě se bude něco dít..!!..stejně za všechno může ten jeho osobní doktor...!!... *9* *5* *9*
-
-
..
další díl povídky Ve spáru závislosti je tu
http://my-angel-michael.blog.cz /1006/ve-sparu-zavislosti-11-dil -
-
Re: ..
Už jsem ji četla ráno *4* A málem jsem nestihla školu, protože jsem ti prostě musela napsat komentář *15* -
-
Re: Re: ..
jj četla jsem komentář... *3* sem se divila, páč si ho psala někdy v 7.40 *15* -
-
Re: Re: Re: ..
v 7:38 a musela jsem vyjít v 7:40, takže jsem nestíhala *15*
-
-
-
-
ahojky lidi
tak s emožná uvidíme dneska večer já už jdu ale uvidíme se zatím papapa. -
hajzlíci
mno dneska se kluci o přestávce bavili o tom včerejšim dokumentu co běžel na primě a víte jak nazvali MJ???č***k *16* *16* a bavili se o jeho nose jak ho měl propadlej mno a já na ně vy šmejdi jak si to dovolujete urážet tak slavnou hvězdu která za svuj život dokázala mnohem víc než kdokoliv tedkon vy uplně hovno o něm víte no a co tak měl propadlej nos???byl to taky jenom člověk *9* *9* *9* *9* já ty ldi nedokážu pochopit ale zajímavý je že když sem jimto řekla tak zmlkli -
dr.Murray
ahojky lidičky.včera jsem se dívala na tu primu o majklovi a ten Murry je takovej debil,já ho tak nesnášim *10* *10* *16* *16* jestli ho někdy potkám tak po něm něcco hodim *1* *16* -
-
Re: dr.Murray
jj přesně už by ho mohli zavřít a dát mu trest smrti on si nic víc nezaslouží nejradši bych ho zabila já *16* *16* *16* *16* *16* a.taky se mi chtělo brečet u toho proslovu Paris chudáčci malí *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
dokument
Ahoj holky, tak co řikáte na ten dokument o MJ? Já musim říct že mě celkem dost zaujaly některé věci, něco z toho co tam bylo jsem totiž vůbec nevěděla... teda pokud to nejsou jen další kecy!
Jinak mě opět nejvíc rozbrečel Parisin proslov, bylo mi jí moc líto, i jejích sourozenců. *9* A Ten idiot Murray mě naopak nejvíc naštval. Jak je možný že někdo kdo nám zabil našeho Majkího ještě ani po roce nesedí za mřížemi??? Je to prostě nespravedlivý! *10* -
-
Re: dokument
Napsala jsem si o tom dokumentu článek na blog, tak si ho kdyžtak můžeš přečíst *4*
iloveyou-mj.blog.cz
S tou Paris a sourozenci s tebou naprosto souhlasím *3* -
-
Re: Re: dokument
Díky moc ráda si ho přečtu *4* -
-
Re: Re: Re: dokument
Ahoj, no já mám z toho dokumentu smíšený pocity... Ten člověk, Halperin, tak ten se mi moc nelíbí. Nijak mi nepřipadalo, že by se o Michaela opravdu tak zbožně zajímal, spíš se chtěl udělat zajímavým. Nevím, je to můj názor, ale nelíbilo se mi to.
Taky mě štve, že Murray si furt běhá na svobodě. Byla tam spousta zvláštních informací, dnes jsem o tom přemýšlela.. Myslíte, že fakt musel udělat TII jen aby zaplatil dluhy? Těžko říct, kde je pravda, ale ten dokument mi přišel fakt zvláštní. Jsem zvědavá na druhý díl, jak tam ta ženská řekne, že byl určo pedofil... To je lež, jak věž.
Jo a když tam ty jeho blízcí přátelé říkali, že Michaelovi dal pokaždý někdo jinej lék a že ho lidi využívali atd. Proč to nevěděli před tím a nesnažili se ho před těma lidma bránit? Dyť to co se objevuje v médiích si hrozně protiřečí...
-
-
-
Re: dokument
ta paris mě taky nejvíc robrečela *9* *9* -
-
Re: Re: dokument
I just wanna say, ever since I was born, daddy has been the best father you could ever imagine and I just wanna say I love you... so much! *9* *9* *9* *9*
-
-