Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet98

Ahoj

Ahoj. Teď jsem dokoukala ten dokument. Ježiš proč ten debil nic nedělal, jakto že si tam klidně telefonoval. *16* *10* Chvilkama jsem i brečela. Majký chybíš mi mooooc a všem tady taky. *9*
    • sisule

Re: Ahoj

Taky jsem si pobrečela a jak *9* *9*
  • mijaja

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

proč jako v upoutávkách na druhou část dokumentu,museli dát zrovna záběr na tu babiznu,jak říká že to byl určitě pedofil!!!!Tak lidi co se na to dívat nebudou pochytí tyto blbě vybraný záběry a budou si pořád myslet to hnusné a NEPRAVDIVÉ o Majkovi *16* Kdyby tam daly něco jako křivé obvinění,které mu zničilo život bo tak nějak ale tohle NE!!!!!!!!! *16* *8*
    • sisule

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tož jsou hrozní taky tam mohli dát do té upoutávky něco pozitivnějšího
  • mischicka

ahoj

ahoj... díváte se na ten dokumet??? já jo ja je to fakt divný. Podle mě, tady podle toho dokumentu de úplně vidět že ho Murrey zabil protože se propofol neprodává ani v lékárně a používá se jen v nemocnici.... *16* *9* *9* Achjo to je tak nefér *9* *9* *9*
  • bibavi

dokument

Pozerate niekdo ten dokument?Bože to je hruza jak to mohol Michaelovy mohol spaviť ten doktor ja to stale nechapem ved to bol tak skvelí človek a on ho doslova zabyl. *8* *16* On si kludne telefonoval ako by sa nič niedialo. *8* *8* *8* *16*
    • sasa87

Re: dokument

tak to s tebou opravdu souhlasím jak mohl nechat MJ bez dohledu.On zabil MJ podle toho co bylo včera v dokumentu to je vražda a on to podle me naplánované že zabije KRÁLE POPU,protože tam nekdo řekl že MJ je pro ne vydělečné lepší kdyžje mrtví tak nejak to tam bylo už nevín přesne.
    • kristyn875

Re: dokument

a ještě víc mě na tom sere, že oživování prováděl na posteli...to může udělat jenom naprostej debil.. *16* *9* *8*
  • sasa87

ahojky lidičky

já za chvilinku pujdu koukat na ten dokument co bude na prime možná jsem ješte přijdu ale nevim .Zítra jsem přijdu na sto procent.
  • mijaja

speciál k výročí

Nevíte náhodou,please,jestli nevýjde v nějakém časopise speciál k Majkýmu prvnímu výročí??Nerada bych o něco takového přišla *9*
    • duita

Re: speciál k výročí

24.6 má vyjít bravo special.
      • luuuca

Re: Re: speciál k výročí

oooo dik za info *1* =*
    • terullka00

Re: speciál k výročí

mě to tady někdo včera řikal myslim že to byla baluska1 že prej vyjde BRAVO speciál ;-) ale nwm kolikátýho to řikala myslim že 24.6. *9*
  • pro všechny

kdo jde v pátek 25.6. smutnit? já teda ano co vy?? Už teď když na to pomyslím je mi smutno. *9*
  • baluska1

pro Terulku

terko já ankety umím dávat..ae já myslím anketu jako má angie http://healtheworld-mj.blog.cz/
    ko ukni po straně..tuhle myslím..normální už umím :D
    • terullka00

Re: pro Terulku

ale dyt jo..já ti taky popsala tu postraně.. *15* *15* *15*
      • baluska1

Re: Re: pro Terulku

Terko promiň já jsem dement..já to pochopila teď až :D
        • terullka00

Re: Re: Re: pro Terulku

to nevadí...hlavně že si to UŽ pochopila... *15* *15* *15*
  • anet.k

Klobouk :)

Včera jsem si koupila klobouk, takže ůj příběh je tady :D

http://x-cape-michaeljackson. blog.cz/1006/smlouvani-neee-xd

*15*
  • MJ

to nejlepší a nejhezčí na něm bylo to že po celém světě pomáhal lidem po celém světě a jestli ste dobří fandi MJ tak se mnou souhlasíte. *4* *4*
    • jackson1

Re: MJ

Ano máš naprostou pravdu, pomáhal lidem bez rozdílu, barvy pleti, národnosti atd. bylo to od něj tak šlechetné, nedá se to ani popsat jaký to byl užasný človíček s velkým srdcem pro všechny *4* *14* I love you Michael, jsem na tebe moc hrdá a jsem moc šťastná, že sem ťě mohla poznat takového jaký jsi byl...děkuji ti za všechno *3* *4*
      • terullka00

Re: Re: MJ

ty si ho viděla???????? *8* *8*
        • jackson1

Re: Re: Re: MJ

Ne zlati bohužel neviděla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit