-
Ahoj
Ahoj. Teď jsem dokoukala ten dokument. Ježiš proč ten debil nic nedělal, jakto že si tam klidně telefonoval. *16* *10* Chvilkama jsem i brečela. Majký chybíš mi mooooc a všem tady taky. *9* -
-
Re: Ahoj
Taky jsem si pobrečela a jak *9* *9*
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proč jako v upoutávkách na druhou část dokumentu,museli dát zrovna záběr na tu babiznu,jak říká že to byl určitě pedofil!!!!Tak lidi co se na to dívat nebudou pochytí tyto blbě vybraný záběry a budou si pořád myslet to hnusné a NEPRAVDIVÉ o Majkovi *16* Kdyby tam daly něco jako křivé obvinění,které mu zničilo život bo tak nějak ale tohle NE!!!!!!!!! *16* *8* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tož jsou hrozní taky tam mohli dát do té upoutávky něco pozitivnějšího
-
-
ahoj
ahoj... díváte se na ten dokumet??? já jo ja je to fakt divný. Podle mě, tady podle toho dokumentu de úplně vidět že ho Murrey zabil protože se propofol neprodává ani v lékárně a používá se jen v nemocnici.... *16* *9* *9* Achjo to je tak nefér *9* *9* *9* -
dokument
Pozerate niekdo ten dokument?Bože to je hruza jak to mohol Michaelovy mohol spaviť ten doktor ja to stale nechapem ved to bol tak skvelí človek a on ho doslova zabyl. *8* *16* On si kludne telefonoval ako by sa nič niedialo. *8* *8* *8* *16* -
-
Re: dokument
tak to s tebou opravdu souhlasím jak mohl nechat MJ bez dohledu.On zabil MJ podle toho co bylo včera v dokumentu to je vražda a on to podle me naplánované že zabije KRÁLE POPU,protože tam nekdo řekl že MJ je pro ne vydělečné lepší kdyžje mrtví tak nejak to tam bylo už nevín přesne. -
Re: dokument
a ještě víc mě na tom sere, že oživování prováděl na posteli...to může udělat jenom naprostej debil.. *16* *9* *8*
-
-
ahojky lidičky
já za chvilinku pujdu koukat na ten dokument co bude na prime možná jsem ješte přijdu ale nevim .Zítra jsem přijdu na sto procent. -
speciál k výročí
Nevíte náhodou,please,jestli nevýjde v nějakém časopise speciál k Majkýmu prvnímu výročí??Nerada bych o něco takového přišla *9* -
-
Re: speciál k výročí
24.6 má vyjít bravo special. -
-
Re: Re: speciál k výročí
oooo dik za info *1* =*
-
-
Re: speciál k výročí
mě to tady někdo včera řikal myslim že to byla baluska1 že prej vyjde BRAVO speciál ;-) ale nwm kolikátýho to řikala myslim že 24.6. *9*
-
-
pro všechny
kdo jde v pátek 25.6. smutnit? já teda ano co vy?? Už teď když na to pomyslím je mi smutno. *9* -
pro Terulku
terko já ankety umím dávat..ae já myslím anketu jako má angie http://healtheworld-mj.blog.cz/
ko ukni po straně..tuhle myslím..normální už umím :D -
-
Re: pro Terulku
ale dyt jo..já ti taky popsala tu postraně.. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: pro Terulku
Terko promiň já jsem dement..já to pochopila teď až :D -
-
Re: Re: Re: pro Terulku
to nevadí...hlavně že si to UŽ pochopila... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Klobouk :)
Včera jsem si koupila klobouk, takže ůj příběh je tady :D
http://x-cape-michaeljackson. blog.cz/1006/smlouvani-neee-xd
*15* -
MJ
to nejlepší a nejhezčí na něm bylo to že po celém světě pomáhal lidem po celém světě a jestli ste dobří fandi MJ tak se mnou souhlasíte. *4* *4* -
-
Re: MJ
Ano máš naprostou pravdu, pomáhal lidem bez rozdílu, barvy pleti, národnosti atd. bylo to od něj tak šlechetné, nedá se to ani popsat jaký to byl užasný človíček s velkým srdcem pro všechny *4* *14* I love you Michael, jsem na tebe moc hrdá a jsem moc šťastná, že sem ťě mohla poznat takového jaký jsi byl...děkuji ti za všechno *3* *4* -
-
Re: Re: MJ
ty si ho viděla???????? *8* *8* -
-
Re: Re: Re: MJ
Ne zlati bohužel neviděla...
-
-
-