Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Ceny

http://michaeljacksonkop1.blog.cz/1 006/awards
    Tady máte přehled cen, které dostal Michael za celý život..a že jich není málo..
    • terullka00

Re: Ceny

hustě!!! *15* *15* *15* *14*
  • baluska1

čauky

Holky dneska je v blesku dvojstrana o Michaelovi..ae je to i v Napsali o mě..a nezapomeňte 22.6 se koukat a 24.6 si koupit speciál BRAVO..ae s tím doktorem mě dostali..jak může pořád ordinovat..já bych k němu nešla ani za nic..:)
    • terullka00

Re: čauky

jéé díky moc za informace!!! na tý primě to vim..ale že je nějakej blesk a bravo speciál to fakt nevím!!! *15* *15* *15*
  • ok

já vím, že neni vhodný to sem tahat ale Nemáte někdo adresu na Slashe (Saul Hudson)? Chtěla bych si napsat o autogram.
  • baluska1

co to?

Lidi mám vás on-line 15..a tady nikdo..tak co s tím uděláme?? co ejaký téma
  • baluska1

Ahuj

čauky..jak se máte?? já super byla jsem na hasičských závodech :) a když jsem běželi my..holky..tak hráli Michaela-Black or white..byly to moje první závody..tak jsem si řekla že to bude pro Michaela..a asi mi fakt pomohl že jsem měliútok za 28,84..jako asi 5 nejlepší čas..a i co byly klucí..já měla radost..a u druhýho útoku hráli techno a na trojáku se to pokazilo :D ale nu co jsem celkově 2
    • thesimsa

Re: Ahuj

Nezávodili jste s Kuřimem ?
      • baluska1

Re: Re: Ahuj

hele NE..:D
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahuj

Aha .. *15* .. Naši totiž dneska měli taky závody *15*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Ahuj

hele to nevíš kde bych sehnala fota..když byl Michael v Praze
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Ahuj

http://www.mjjpictures.com/main.htm l → HIStory → Various → Michael Visits Prague (1996)
  • terullka00

čus

čus lidi!! tak jak se máte??? já sem u táty..a mám se docela dobře.. *1* *4*
  • mijaja

písnička

http://www.youtube.com/watch?v=SmLA z7FTaj4
    nemůžu se týto písničky nabažit,poslouchám jí pořád *14* Dokonálá jako autor sám *14* Úplně jde cítit,že je písnička z velké části z Majkýho *4*
  • mischicka

ahoj

Ahoj *4* zas sem tu dlouho nebyla takže ani nevím o co tu zas de... No ale to je jedno *15* *15* Je tu někdo?? *7*
    • mischicka

Re: ahoj

noo... tak vidím že tu nikdo není *15* *15* tak já oudu spát *15* *15* Dobrou noc *4*
  • ZZJ

Nepiš sem ty trapko
  • angie72

Rozhovor v rádiu...

Rozhovor v rádiu, který jsme se byly s toremou natáčet, se bude vysílat 27.6. 2010 v 17:05 na Rádiu Český Rozhlas 2. (Frekvence v Praze 91,2 FM...)

Příští pátek (25.6. Radiožurnál 94,6 FM) v 11:30 se bude pouštět asi 3 minutová upoutávka. Já si jedu příští týden pro nahrávku a emailem mi přišel scénář, jak to bude vypadat. Překročili jsme časový limit, tak se z toho bohužel muselo prý něco vystřihat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit