Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MJ

MJ byl fakt boží, a do dnes poslouchám jeho hudbu .miluji ho od svých 4 let.kéž by ještě žil *9* *9*
    • Re: MJ

Tjn *9* Teď nás čeká smutný období, protože to bude už rok, co tu náš miláček není *9* *9* Ale je hezký, že budou v televizi dávat všechny ty pořady o něm *3*
      • bajush

Re: Re: MJ

Zítra je ten dokument o něm. Už se těším. Ale co je nejlepší... V pátek na Černý hoře budou hrát Michaela celý den. Ale myslím, že i na ostatních rádiích. Na tý ČH se bude soutěžit myslím i o 2CD HIStory pokud jsem jim dobře rozumněla.
        Ale jinak bude asi tenhle pátek na dvě věci. Ach jo...
      • jackson1

Re: Re: MJ

Ano bude tomu už rok co náš Michael odešel, stále mi to připadá jako by to bylo včera...určitě se na nás dívá z nebes a usmívá se na nas, konečně je šťastný *4*
        • Re: Re: Re: MJ

Přesně. Konečně už je mu líp. Jen by mu už tady na zemi měli některý dát pokoj, aby mohl v klidu odpočívat *9*
  • baluska1

?

Holky jak dáváte na blogu anketu postraně?? mě to nejde..
    • terullka00

Re: ?

Blog.cz - Nastavení - vlevo položky menu - ze skrytých položek přetáhneš ANKETA do viditelných položek - pak musíš anketu udělat nebo když už jí máš tak pod tim tam ji jen vybereš jo? chňapeš? *15* *15*
      • baluska1

Re: Re: ?

ju to vím..ae někdo má anketu vlevo..víš jako jak máš rubriky..a já jí mám..jako když dávám články..a já ji cí aky postrabě :D
        • terullka00

Re: Re: Re: ?

pošli mi prosimtě blog... *15* *15* *15*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: ?

www.michaeljacksonkop1.blog.cz
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: ?

dyt už sem ti to vysvětlovala.. *15* *15* akorá si to blbě pochopila.. *15* *15* přečti si to pořádně..
  • bibavi

novinka

http://www.youtube.com/watch?v=qA7U EFSOjT0&feature=related *14* nahodou som našla jeho novu pesničku *14* *4*
    • jackson1

Re: novinka

Ono ta píseň Shout není tak úplně novinka....myslím, že vyšla dříve než v roce 2009 jak se tam píše *3*
      • jackson1

Re: Re: novinka

Píseň Shout vyšla na albu INVINCIBLE v roce 2001.....je moc zajímavá, ono album je moc krásné, je velká škoda, že ho moc lidí nezná..., jsou tam moc nádherné písně *14*
      • bibavi

no to jo ale ja som myslela tu Fall again to by mala byt neaka nova *15*
        • jackson1

Re: Re: Re: novinka

No píseň Fall Again vyšla také už dříve, nyní už to není žádná novinka.., píseň totiž vyšla pouze na - Ultimate Collection jedná se o soubor asi 5 CD, mimochodem píseň je nádherná, Michael tam má moc krásná, příjemný hlas *4* *14*
    • bibavi

Re: novinka

http://www.youtube.com/watch?v=22ow aGE4FUI&feature=related *14* *14* ja som vam chcela dat tuto ale neako to nevišlo *4* *14*
      • terullka00

tak ta je klásná!!! až se mi zní chce brečet.. *9* *14* *15*
  • janinka023

Klikárna

Lidi pozte mjovi dobíhá ho chodúr ááá už s z toho zbláznim http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=d2b7ed32255a6154c086a3bc8c 9c5b6e
  • janinka023

Lidi

Lidi nejsem si jistá, kdy dávaj mj na primě 22.6., a nebo 26.6.? a v kolik? dík za odpoveď....sem celá mimo
    • jackson1

Re: Lidi

Dokument dávají 22.6 ve 20.00 na Primě a jedná se o 1 část *4*
      • luuuca

Re: Re: Lidi

druhy dil je 29. ..asi.. *1* taky v utery
      • terullka00

Re: Re: Lidi

jsou 2 díly, 1. dávaj 22.6. a ten 2. bud 26.6. nebo 29.6. ted nwm..ale ten 1. určo 22.6. *3* *4*
        • janinka023

Re: Re: Re: Lidi

díky *3* ste fajn lidi...:D
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: Lidi

ty taky *3* *3* ♥ *15*
  • mijaja

Majký rapuje:)

http://www.youtube.com/watch?v=qA7U EFSOjT0&feature=related dlouuuuho jsem hledala písničku kde rapuje a konečně našla *14* Kdyby ještě někdo nějakou takovou znal tak please řekněte mi název *4* On opravdu dokázal zaspívat jakýkoliv styl hudby!! *4* prostě GOD OVER MUSIC!! *14* *14*
    • jackson1

Re: Majký rapuje:)

Je to píseň SHOUT, ja fakticky moc zajímavá *3*
      • terullka00

Re: Re: Majký rapuje:)

tak ta je bombová!!!!!!!!!!! *14* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3*
    • mijaja

Re: Majký rapuje:)

*ZAZPÍVAT,nevím proč jsem tam napsla S!! *8* *15*
  • terullka00

čus

čus ženský!!! tak jak se máte??? *15* *15* *3*
  • luuuca

hm?

lidi prosim vas *1* *15* ..nevite jestli tedka nebude neco o mj na barrandove? myslim ze to sem nekdo psal ale nepamatuju si to *15* *15*
    • thesimsa

Re: hm?

26. v 21:25
      • luuuca

Re: Re: hm?

aaa diky moc *1* xoxo
        • thesimsa

Re: Re: Re: hm?

Není zač .. :D
          • luuuca

Re: Re: Re: Re: hm?

ale je...dyz si predstavim jaka to byla namaha to zistit.. =O *1* *1* *1* *15*
            • luuuca

Re: Re: Re: Re: Re: hm?

ja sem si to hned myslela *15*
            • thesimsa

No strašná .. *15*
    • baluska1

Re: hm?

nu evím..já vím jen o Nedokončený show..ae mmntík kouknu do novin :D
      • baluska1

Jo Luci sobota 26.06. - 21:25..to bude..je to k 30 letům jeho působení v showbusinessu
        • luuuca

Re: Re: Re: hm?

ja vam oboum dekuju mnohokrat *1* teda spis obema.. nevim *1* *15*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: hm?

Lucí oběma..a tohle už jednou dávali..na silvestra ne? *8*
            • luuuca

jo no..asi.. *7* dyt to neva *15* *1*
      • luuuca

*15* *15* *15* jo tak ja si pockam *15* dik za namahu *1*
  • POMOC - Klikárna

Ahoj všem, opět prosíme, koukněte, co se děje v klikárně, pomozte vystrčit do háje toho Chodúra. Dusí nám Majkla. Holky a kluci, pojďte do toho, ať nás je víc.
    Díky. Reny a fans z MJwebu. http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=7d1f75ece3a78579d18e8d594b 82489f *3*
    • thesimsa

Re: POMOC - Klikárna

Klikám :)
      • polinka

Re: Re: POMOC - Klikárna

jojo taky *3*
  • baluska1

Ordinace v růžové zahradě

A ještě něco..holky co máte rádi Bena Cristovaa..tak bude hrát v ordinaci..syna jednoho doktora :D
    • polinka

Re: Ordinace v růžové zahradě

Nějak nepobírám spojitost s Michaelem...???
      • baluska1

Re: Re: Ordinace v růžové zahradě

Já vím..ae už jsem to napsala :) :(
    • terullka00

Re: Ordinace v růžové zahradě

cože??? já ho teda moc nežeru..ale e to hustý..jak to že nezoívá ale bude hrát jo? tak to je něco... *15* *15* *15* a nevíš kdy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit