Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

pls

ahoj holki můžete se pls podívat na tuhle adresu je to ohledně té výstavy která se bude konat od pátku budu vám moc vděčná http://www.heal-the-world.cz/htw/in dex.php
    • zu

prostor koláže

To kdybych věděla jsem malířka profesí
      a dílka mám!
      Taky napiš
  • terullka00

pa

tak já už taky du.. mějte se hezky..vám přeju hezký sny ale já je asi z tý pošahaný ženský a toho podělanýho doktora mít nebudu.. *9* *9* *9* *16* *8* *5* zase zítra pa dobrou a sshss s naším milovaným Majkouškem..!!! *3* *14* *4* *3*
  • sasa87

ahojky

tak se uvidíme opet zítra já už jdu a krásné sny o MJ.MJ by byl mezi námi kdyby u nej nebyl ten debil doktor on zabil MJ.AHOJKY
    • Re: ahojky

jo ten dbil doktor canrad murray dal mu nesmirne velko
      u davku propofolu(nebezpecne)
      dr.conrad murray- *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10*
  • sasa87

ahojky lidi

ted jsem dokoukala ten dokument ten doktor je největší debil který zde mohl být jak jsi mohl telefonovat když tam umíral MJ až a ty doktoří do MJ cpali jen léky.Ten lékař MJ zavraždil .Ta baba me taky dostala že MJ byl určite pedofil kde to proboha vzala,MJ ale pedofil nebyl.A ten trest je podle me moc malý jen 4roky když zavraždil MJ.Ten lékař že neuměl první pomoc tak to podle me nebyl žádný lékař.Když teda MJ oživoval na posteli a ne na tvrdé podložce jak to má být správně.Ta kuchařka moc hezky mluvila o MJ a nejvíc me rozplakal opet Paris.Jsem zvedava co bude v dalším díle.
    • bibavi

Re: ahojky lidi

bože kdo bola ta ženska čo povedala že bol pedofil ona je asi na drogach to skor on bol zneuživany ludmi okolo neho Mike miloval deti peto lebo an sam bol dieta v dospelom tele.ja som brečela celú dobu a vyzera to že konečne niekdo natočil pravdu o jeho živote som zvedava na další diel.
      • sasa87

Re: Re: ahojky lidi

tak to s tebou souhlasím já jsem ten celý dokument pro brečela jako ty.Ta baba byla asi s fetovaná jak to jen mohla říct že byl MJ pedofil.MJ deti miloval ani kdy by jim neublížil.Ano MJ byl využíváni lidmi s okolí.A že MJ byl povyživení on nebyl kde to proboha vzal.
        • bibavi

Re: Re: Re: ahojky lidi

no podvyživeny no neviem ale bol hubeny ale to bolo asi tym že hodne trenoval a do toho bol vegan tak ja neviem. Ale ona to povedala ta jeho kucharka žo jo? *9* *13*
      • bibavi

Re: Re: ahojky lidi

ozaj postehli ste tu černošku jak hovorila že ten doktor bol 4 hodiny preč z domu s neakou prostitutkou ked mal Mika oživovat hovorila že to bolo na internete to by ma zaujimala či to je pravda *16* *8*
        • sasa87

Re: Re: Re: ahojky lidi

tak to že ten doktor byl s prostitutkou venku jsem slyšela pouze včera s dokumentu jestli to bylo na internetu opravdu nevim,ale ta černoška me taky dostala že ten debil lékař nebyl tam kde mel být u MJ ,podle me to je vražda a já jsem to říkala doma že ho zabil když MJ zemřel.Ten doktor mel už rok sedet za to co udělal.Jsem moc zvědavá co bude v druhém díle.
  • anet98

Papa

Holky já se dnes loučím. Mějte se pěkně a hezký sny o Majkým. Papa. *14* *4*
  • baluska1

Dokument

No tak z toho dokumentu to vyznělo pro takhle: Že Murray to Michaelovi píchnul..potom si v klídku volal s kámošema nebo s kým a pak se teda uráčil Michaelovi zavolat sanitku..ale prada..kardioolog a neví že se PP prování na tvrdé podložce..to nás učili ve škole..:) ale jako ta bába mě taky dostala prej určitě PEDOFIL bože..ae s tím Murrayem mi to tak vyznělo..a když tam mluvila ta kuchařka..a jak začala brečet..tak já taky :(..a když tam byla Paris tak ještě víc :(
    • kristyn875

Re: Dokument

přesně tak..to si řika doktor, když ani takovou základní věc neudělá dobře..prostě nechápu jak ho mohli nechat dál léčit.. *16*
      já sem bulela už když sem viděla jak převážej jeho tělo k vrtulníku *9* a pak to co řikala Paris..upa mě to dostalo..chudák..muselo to být utrpení jen to řikat veřejně.. *9*
    • mijaja

Re: Dokument

to já už brečela několik desítek minut předtím hned jak probírali ten usudový den *9* Ale ta babizna mě taky vyloženě nadzvedla žluč!! *16* Jinak dokumet hodně dobře udělán si myslím,jsem mile překvaspená,lidi už KONEČNĚ MUSÍ ZNÁT PRAVDU!!
      • nikcajacksonka

Re: Re: Dokument

Presne!!Mne dorazilo jak si zarizoval telefonaty a pak jako se uracil po 90 min. MJ zavolat zachranku,ale v te dobe uz mezi nami nejspis nebyl *9* *9* *9* *9*
  • nikcajacksonka

!!

Tak mněl rád děti no a co je na tom?tak bral vic leku no a? Chtela bych je videt v te situaci,nemohl nikam
    jit,protoze by ho zrujnovali fanoušci,bulvár,soudy,reklama na
    Pepsi...Blbý doktoři,chudák ani nevěděl skoro co mu to cpou,jenom rekl,že nemůže spát a hned mu cpali PROPOFOL...! Mne tak vytocili a ze byl podvyziveny,dyt jeho vaha byla normalni,rikali to i doktori,a myslim ze majkí nebyl takovy aby se do neceho poustel a vedel ze to nezvladne!!Ja toho kretenskyho doktora nesnasim,prej ze se bal a jeste aby ne,ja bych tam na nej vlitla a vydrapala oci a nevim co jeste!! *16* *16* Jenom na 4 roky do vezeni,pokud ho odsoudi? To sem myslela ze zesilim,vzal cloveku zivot,tak by mnel jit nadozivoti ne??!! *10* *16*
  • zanesskaaaa

..

NEJLEPŠÍ DOKUMENT !! .. tím nechci říkat, že to co tam říkali by bylo veselý, ale alespoň to bylo pravdivý :)) .. prostě se mi to líbilo a na Murraye sem názor nezměnila ..
  • marta3960

Dokument about MJJ

Next Thuesday will be second part about MJJ on TV PRIMA. The 29th of June in 2010
  • terullka00

...

chjo..lidi... na ten dokument... NO COMENT!!! *9* *10* *9* *9* *5* *16* *8* od první chvíle nesnášim Murraye!!! *16* *8* *10* *5*
    • marta3960

Re: ...

víš, on v tom nebyl jen jeden viník,bylo jich daleko daleko víc, MJJ byl zneužívaný a vůbec,je mi ho moc moc líto
      • terullka00

Re: Re: ...

hm.. já vim..ale stejně Murray je kret**!!! ale chudák Majki měl okolo sebe takový bezcitný lidi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit