-
...pa
tak já už se taky loučím..a k předešlímu přispěvku se nebudu vyjadřovat už je to pěkně TRAPNÝ a už to nemá cenu na to nadávat at toho nechaj pořád budou takový blbci... tak se tu mějte a zejtra se tu snad sejdem ale ve smutný náladě... :-( tak dobrou a sshss s Majkím..pa :-) *3* *4* -
SMRAD Z PIČI
SMRAD Z PIČI -
-
Re: SMRAD Z PIČI
Když se nám tak ochotně představuješ, tak já jsem Markéta, ale NETĚŠÍ MĚ takže rovnou VYPADNI!!! *10* -
to je tvé jméno?chudáku
-
-
SMRAD Z PIČI
SMRAD Z PIČI -
-
pro krista pana di uz do riti a neoprud tady.. nejsu na to zvedava ty vole.. -
-
Re: Re: SMRAD Z PIČI
ste vi normální...sem nechoďte...dělá se mi z vás zle... -
-
Re: Re: Re: SMRAD Z PIČI
i na jedný diksuzi nás prudí...správce je z toho na větvi...a tady taky... už mám vás dost vy ****** ****** .... promiňte že musim bejt tak sprostá ale fakt nemám slov...
-
-
-
co to má opet znamenat to jsi lidi nedáte pokoj když nemáte rádi MJ tak proč jsem chodíte a píšete jsem tyhle veci.Opravdu mám dost. Zde jsou jen fanouškové MJ a lidičky kterí ho miluji.
-
-
ahuj
http://www.youtube.com/watch?v=9oa7 Vt37rDc&feature=related
jsem hledala něco na hip-hop a našla tohle v 00:34 tam začne hrtá billie jean a pak thriller -
AHOJKY LIDIČKY
TAK JÁ UŽ JDU MEJTE SE ZDE HEZKY A KRÁSNY SNY O MJ.A ZÍTRA JSEM OPET PŘIJDU. -
hm...
očividně tu nikdo nen takže osobnostyi když přijdu já zase OFFLINE no *9* asi si na to budu muset začít zvykat -
-
Re: hm...
nebo jáááá tu se..!!! *3* ale už je n na chvíli...
-
-
tsssssss
hej sem se podívat samá nechutnost ohledně MJ... co si ti kréteni co o něm píšou ty nechutnosti myslí bo spíš proč sem lezou? nesnášej ho a lezou sem... UBOHÝ... ať se uklidí někam jinam tady na ně nikdo není zvědavý!!! *16* -
v kolik
zlaticka nwte v kolik se MJ navzdy zastavilo srdce neboli kdy zemrel v nasem case? -
-
Re: v kolik
14.26 byl prohlášen za mrtvého... -
-
Re: Re: v kolik
nemluvte o tom... jen při pomyšlení, že před rokem v tutot dobu šel spát a byl to jeho poslední spánek poslední den s dětmi... prostě,... ááá nemluvme o tom *9* ještě ne... něco veselého *3* *9*
-
-
-
obal na mobil
tady je odkaz jak vypadá *4* *4*
http://www.janvintr.cz/aukro/p/foto/p-4-087.jpg -
-
Re: obal na mobil
wow *3* ten je peknej !! se mas *4* -
-
Re: Re: obal na mobil
jj díky za to poslání! je fááákt božííí!!! *14* *15* *15* *15* a můžu se zeptat kdepak si ho vzala zlatho?? *7* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: obal na mobil
to by me taky zajimalo *1* jako Terusku *4* -
-
Re: Re: Re: Re: obal na mobil
na aukru... ještě je tam hodně druhů *4* *4*
-
-
-
-
-
chjo..
achjo..ženský..ty lidi sou tak blbý až jemi jich líto.. *15* *9* kéž by věděli jakej Majkí doopravdy byl.. *9* *3* *4* -
-
Re: chjo..
no to nwm jestli by na to prisli kdyz maji mozek jako malinkaty orech !! ktery je jenom na blbosti -
-
Re: Re: chjo..
co naděláš, lidská blbost nezná mezí... mě třeba nesedí Bieber a taky ho na jeho diskuzi neurážím, nemám potřebu to nikde ventilovat.. ale když se lidi navážej do Michaela, to je fakt sprostý -
-
Re: Re: Re: chjo..
vsak jj .... ja taky nemam potrebu chodit na diskuzi Fontany a urazet ji a ani na zbytek disney star !! nemam je v lasce ale nemam potrebu chodit tam a psat co si o nich vymyslim a myslim !!
-
-
-