Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

moje 2

http://www.youtube.com/watch?v=m_VO nGcaAls
    Tohle byla moje druhá písnička co jsem si před 1 rokem a 2 měsíci poslechla..moje úplně první byla rimemberr the time..ae u Dangerous jsem brečela..jak tam volá Dangerous..a oni pak opakují :) :(
  • baluska1

Keep The Fait

http://www.youtube.com/watch?v=C3VE 5BK-2v4&feature=related
    Krásná písnička..ten začátek..je smutnej..ae jak to Michael rozjede je mazec ..
  • anet98

Papa

Je mi to moc líto, ale budu muset. Doufám, že se sem ještě dostanu. Tak zatím pa. *9*
    • majka111

Re: Papa

ták papa *9*
      • zzj

Re: Re: Papa

pp *9*
    • majka111

ták papa
    • nikcajacksonka

to je mi líto pa *9* *4*
  • nikcajacksonka

:( :(

Zajímalo by mně jak se musí cítit jeho děti a vůbec celá rodina a přátelé... *9* *9* Vzpomínky dětí na to ráno musí být hrozný,mi si to jen představujem,ale oni na to vzpomínají,byly to vlasntně chvíle,kdy viděli tátu naposled :(( *9* 90 minut Zlatá hodinka,tolik času na provedení oživování a on niic,radsi si zarizoval svoje osobni veci,nez aby zachranil lidsky zivot! *13* *9* Je mi z toho tak smutno *9* *9* Já i kdybych člověka neznala a potreboval to a byl to kdo koliv udelam to!Ale tomuhle mame rikat doktor? *9* *9* Když neumí dávkovat léky a potom neumi provezt ozivovani?!!Mam napad,co kdyby jsme proti nemu zalozili nejaky stranky?! A jeste jeden,co kdyby jsme si pousteli vsichni jednu a tu samou pisnicku a video na stejno? *4* Bude se nam lip vzpominat,budeme vzpomínat dohromady *4*
    • anet98

Re: :( :(

Souhlasím se vším.
      • nikcajacksonka

Re: Re: :( :(

dobře a ted jak se takova stranka tvori *4* a jakou dame video a pisnicku?ja posloucham Heartbreaker a video http://www.youtube.com/watch?v=vSWq 11VbSMY tak jestli se chcete pridat,nebo dame nejakou jinou? *4* A jinak dekuji ze se mnou souhlasite... *4*
        • luuuca

Re: Re: Re: :( :(

a chces stranku na fb nebo normalni domenu??
        • majka111

nz *4* *4*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: :( :(

Neboj originalni byl,ale trosku jinak xDD
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: :( :(

nevim xD
            • luuuca

hm aha :D a to jako jak? :D
          • zzj

taky s tou strankou souhlasim
        • luuuca

nebo si vsichni muzem pustit mjtunes.com *3* jinak souhlas s tou strankou *5*
          • nikcajacksonka

to nebude originalni,ja na to taky myslela,ale bylo by to moc jednoduchy,chce to jako driv,kdy jsme hledli videa a posilali je sem a jak jsme se bavili a psali si o nich co tam MJ dela atd......a na mjtunes.com neuvidis Majkíího jako na videu xD
            • luuuca

pche ! *1* tak muj napad nebyl orogonalni jo? *9* *1*
    • majka111

Re: :( :(

s tou stránkou souhlasím,i stím ostatním *3* *4*
  • anet98

Ahoj

Ahoj. Tak dneska je to rok. Ani si nedovedu představid jak to uteklo. *9* Dneska jsem brečela i ve škole. Kámoška mě utěšovala, ale nešlo zastavit slzy. Jenom chci napsat, ale stejně to všichni víte, že Michael byl, je a vždycky bude ta nejlepší hvězda, která nikdy nezasne. Zatím se mějte pěkně, papa. *9* *9* *9*
    • sasa87

Re: Ahoj

MÁŠ PRAVDU MJ BYL HVEZDA NA KTEROU BY SE NEMELO ZAPOMÍNÁT.MJ SE HODNE BÁL ŽE NA NEJ LIDI ZAPOMENOU ALE MY FANOUŠKOVÉ NA MJ NIKDY NEZAPOMENEME.VŽDY BUDEŠ V NAŠEM SRDCI.
      • anet98

Re: Re: Ahoj

Jojo. Nikdy na tebe nezapomeneme Majký.
    • Re: Ahoj

Máš pravdu :) ...
      Taky se měj krásně
      • anet98

Re: Re: Ahoj

Ale teď jsem si uvědomila, že mám čas a ten čas chci strávit s vámi a Majkým tady. Ještě tu chvilku pobudu. :-)
        • majka111

Re: Re: Re: Ahoj

ahoj,to je dobře že ses takhle rozhodla *3* *4*
          • anet98

Re: Re: Re: Re: Ahoj

*4*
  • Diskuse...

Ahoj, na dnešek tu Angie uspořádala diskusu, takže jsem si udělala čas a jsem tu :) . Doufám, že tady všichni jste a jen čekáte než se někdo začne bavit... Takže vás zdravím a pokud máte někdo nápady, navrhněte téma.

Napsala jsem článek o výročí na blog iloveyou-mj.blog.cz, takže pokud máte někdo čas a chuť můžete si ho přečíst.
    • zzj

Re: Diskuse...

ja na www.mmjjj.blog.cz
  • angie72

Michaele, I Love You...

Přeji hezký večer, dnes jsem tu zorganizovala diskuzi, ale já se jí nezúčastním... Jsem vyčerpaná za celý den, tak si to hezky užijte...

Ráno jsem brečela, potom mi bylo lépe, ale už přišla ta hodina, kdy se to začalo loni dít... V LA je právě 10:09 a to vše začalo...

Mějte se hezky a hezky se bavte... Angie

http://healtheworld-mj.blo g.cz
    • katkahorn

Re: Michaele, I Love You...

Ahoj Angie,zdravim ta aj vsetkych.....dnes je smutny den tak sa necudujem,ze si plakala.....
    • Re: Michaele, I Love You...

Měj se krásně Angie.. snad ti bude líp.
      Já dnes vůbec nemůžu uronit ani slzu... jen je mi úzko...
      • sasa87

Re: Re: Michaele, I Love You...

TAK JÁ JSEM URONILA ANI NEVÍM TOLIK SLZ ALE BUDE JICH MOC.
        • angie72

Re: Re: Re: Michaele, I Love You...

Víte, ano, je to rok a je ten smutek pořád, ale já si už přehrávám, jak to tam v tuto chvíli probíhalo...

Odhlásím se... Mějte se krásně... Budu se snažit napojit se na Nebesa a Michaela... Pááá
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Michaele, I Love You...

já si to přehrávám celý den...co se dělo,ale jakmlile přišla ta hodina bylo to to nejhorší....Mněl 90 min Zlatou hodinku a on nic nedělal!! *9* *9* *9* *9* Kdyby začal,mohl tu ještě být *9* *9*
  • alania

We miss U around here Michael Jackson

http://jinakanishi.blog.cz/1006/we- miss-u-around-here-michael-jackson
    • katkahorn

Re: We miss U around here Michael Jackson

mas to tam kraasne napisane.....
      • alania

Re: Re: We miss U around here Michael Jackson

dakujem moja
        • katkahorn

Re: Re: Re: We miss U around here Michael Jackson

dnes mi je fakt smutno a som tu.....a spominam......
  • pajka52

*

Dneska už je to rok. Přesně 1 rok.. a já mám stále pocit jakoby to bylo teprve pár měsíců.. :( Je mi smutno, tak šílený smutno!! Michaele, chybíš mi, chybíš nám všem.. ♥♥ Milujeme Tě, moooc si Tě vážíme, a nikdy, ...zdůraznuji NIKDY Tě neopustíme, budeme tu NAVŽDY s stebou!!!

Král Popu.
    1958/ FOREVER
    ♥♥♥
  • majka111

michael

ahojky,celý den poslouchám michaelovo písničky a pořád tomu nemůžu uvěřit,je mi hrozně,a kevšemu ráno na zastávce si pouštěli náký holky a kluci majklovo písničky a mě se chtělo už na tej zastávce brečet *9* *9*
    • zzj

Re: michael

*9* ja jsem to v autobuse neudrzela myslim slzy *9* *9* proste jsem se zamyslela ze tu neni a uz my zacali tyct slzy *9* *9*
      • majka111

Re: Re: michael

*9* *9* to mě jich pár spadlo ve škole když jsem si pouštěla jeho písničky *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit