Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

ahojky

ahojky slečny... tak co jak tu válčíte? *15* *14*
    Michaele, jednu věc nechápu a nepochopím! Je to ve mě, takže můžeš být klidný! Když si žil, vůbec jsem se o tebe nezajímala (teď mě to moc mrzí) a jméno Michael Jackson mi nic neříkalo. A v ten den 25.6. 2009 se neslo po celé naší škole, v rádiích v televizích prostě všude, že jsi umřel. Nevím proč, byl jsi pro mě naprosto cizí člověk o kterém jsem nevěděla víc, než mi ostatní navikládali a bohužel to někdy byli i nepjekné věci, kterým sem v té době věřila. *9* Opravdu nevím čím to ale v ten den, kdy se ke mě doneslo, že jsi umřel se mi zatočil celý svět. Byla jsem z toho nesvá a měla takový strašně divný pocit. Zasáhlo mě to dalo by se říci i tak, jako bych přišla o svého kamaráda. Proč? Na to se mě neptej, odpověď do teď neznám. A pár dní na to jsem jela s mámou autem a hrála zrovna v rádiu TDCAU. Ta písnička se mi tak strašně líbila, že jsem se rozhodla ji na netu najít. Při tom jsem poslelechla několik dalších a tím jsem ti propadla. Za jeden den jsem přečetla přes 300 článků o tobě a ten druhý ztrávila 14 hodin na PC hledáním dalších informací a tak, až mě jedna zavedla sem na osobnosti. Byla jsem tu cizí a nebýt tenkrát Zanesky a Thesimsi nikdy bych tu asi nezůstala. takže chci poděkovat všem těm, kteří tu tenkrát byli: Thesimsa, Zaneska, baluska1, pajka52 , luciq- dc, anet.k ... a ostatním, kteří tu jsou teď. Díky Michaelovi jsem poznala vás tady a jsem za to strašně moc ráda... děkuju vám všem moc *14* I love king of pop *14*
    • sasa87

Re: ahojky

ahojky teo301 ten článek jsi moc pěkne napsala až jsi mě dostala ,jsme ráda že sji si MJ i když až posmrti nechápu jak vám jiní fanouškové můžou vyčítat že MJ posloucháte až po jeho smtri já fanoušky nedělím jsem moc ráda že zde poznávám další mladé lidičky kteří mají rádi Krále popu.Mnoho mých kamarádek na MJ zapomněli a nebo ho přestali mít rádi.Ale já MJ pořád miluji i když už 16let co jsem MJ poprvé viděla.Ale to jak zde píšete a MJ je moc pěkné že na MJ zde vzpomínáte.Že jsi lidé MJ oblíbí i když už nikdy nevystoupí.Že tak mladé holky budou chít poslouchat MJ mě nikdy nenapadlo,ale jsem moc ráda že jsi Vás oslovil i když už byl posmrti.
    • thesimsa

Taky bych chtěla poděkovat všem diskutujícím :D .. Hlavně asi Zanessceeee .. ze začátku byla asi jediná s kým sem se tu bavila .. takže DÍKY :) ..
      Jsem ráda, že jsem vás všechny poznala :)
      • tea301

Re: Re: ahojky

*14* prostě tady ten svět na osobnostech je úplně jiný, než ve kterém žiju doma a veškole, tady a%t řeknu cokoliv vy pomůžete a o veselo tu není nouze *4*
    • Re: ahojky

Napsalas to moc pěkně a taky výstižně *4* měla jsem to podobně, hlavně s těma článkama, jednou jsem se dokonce ulila ze školy, jen abych mohla celý den hledat informace a číst si články o Michaelovi. *14* a já děkuju tobě a samozřejmě taky ostatním za to, že tu jste a díky vám jsem tu i já *14*
      • tea301

ty ses ulila za školy kvůli MJ? blázne *15* tohle by mě nikdy nenapadlo! *15*
        • Re: Re: Re: ahojky

co bych pro něj neudělala *15* prostě jsem měla depku a nutně jsem potřebovala vědět víc a víc o Michaelovi, tak jsem to udělala *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ahojky

ale on je strašnej! on prostě ví jak na mě! je mi blbě mám depku, vyskočí na mě nějaký video ze slaťákama a je po mě ... vždy mě dostane když chce... nemám ho v tomhle vůbec ráda! *15* *15* *14* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

aha... chvíli jsem musela přemýšlet a pak mi došlo cos tím myslela.. *9*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

To jo ale zase má i nějaké nevýhody...Tedy jednu nevýhodu. *9*

a on má těch předností daleko daleko víc *14* myslím, že kdybychom je chtěly všechny vypsat nestihly by jsme to ani za měsíc *14* *15*
            • tea301

a ty oči ... úsměv ... bože *14*
            • zuzanka666

On ví jak holky dostat do varu *15* Včera jsem sledovala Live Human Natural a fakt jsem nemohla.On je tak sexy *14* Už jen ta jeho něžná tvářička *3*

přesně *15* na takové videa vždycky koukám s otevřenou pusou a po chvíli se usmívám jak měsíček na hnoji *15* *15*
    • Re: ahojky

napsalas to pěkně... podobně to mám i já, taky jsem prvně slyšela TDCAU, taky jsem pak jenom hledala info, články atd.
      I love you more, Michael!
      • tea301

děkuji *14* jo TDCAU na tu mě Michael dostal *14* a jesm mu za to nesmírně vděčná
        • Re: Re: Re: ahojky

mě Michael totálně dostal na YANA *14* *14*
          • tea301

TDCAU je strašně krásná ale nejvíc se mi od něj líbí WYBT a SC *14*
          • Re: Re: Re: Re: ahojky

YANA jsem měla jako druhou *15* no já nejsem přihlášená, protože už stejnak jdu, tak papa *3*

pa *4*
      • Re: Re: ahojky

jo jinak to jsem normál já, Polinka, akorát nejsem přihlášená... *3* *15*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ahojky

Není duležité kdy si ho začala mít ráda ale hlavně že si začala *1* Doopravdy si to napsala moc pěkně to má polinka pravdu.TDCAU je nádhernej song se super klipem. *1* Jak tam líba tu kameru. *14* *1*
          • tea301

děkuji moc *4* to, že není důležité, kdy jsem ho začala poslouchat říkám taky všem těm, kteří se kvůli tomu trápí, ale problém je v tom, že patřím mezi ně. jestli tyhle moje slova ,, nezáleží na tom jak dlouho ho posloucháš, ale že ho posloucháš" dokážou alespoň trochu uklidnit jiné, tak nevím proč na mě nezabírají, pořád se cítím tak nějak provinile ... ale děkuji ti moc *14*
            • tea301

alespon v tom nejsem sama *4*

co máš z toho.. na mě to taky nezabírá..
        • tea301

jj to mi došlo xD tak se přihlaš *15*
    • tea301

takže staršně moc děkuju vám tady! Vy ste tu pro mě když mám ohledně Michaela depku, jste tu, když mám rajcovní den jste tu vždy! I love you *14*

Polinka, Nikky, Thesimsa, zzj, Zaneska, ante.k, mischicka, mrs. jackson, baluska 1, pajka 52 ... děkuju těmto lidem, že tu jsou a děkuju i ostatním se kterými doufám se budou vylepšovat naše vztahy *14*
      • Re: Re: ahojky

s tímhle naprosto souhlasím, nebudu se opakovat a psát sem to samé co tea, jen jinými slovy.. prostě řeknu, že to cítím úplně stejně *14*
        Děkuju vám všem *14*

PS: Kde pořád lítáš teo? *15* už mi tu chybíš *4*
        • tea301

1. nelítám, ale chodím a běhám *15* a za 2. spousta práce málo času ... o víkendech jeden den hasičský soutěže a večer spim jak zabitá, den před tím musim jit brazo vstat, abych se o vikendu dokopala o čtvrt na sedm vstat a ten další den litám s kámošama a večer sem už nesmim ... prostě... ááá ten hasič mě zabije *15* *15* *16*
          • Re: Re: Re: Re: ahojky

*15* víš, že si mě inspirovala? když jsem se minulý týden dozvěděla, že chodíš do hasičů řekla jsem si, že by to mohlo být fajn a hned jsem to chtěla dělat taky *15* takže v sobotu jdeme s kamarákou(kterou jsou ukecala *15* ) na hasičák *15*
            • tea301

ted jsme se dostali na Kraj a budeme reprezentovat Olomoucký kraj z Olomouckýho kraje se dostali dvě družstva .. my a SDH Velký újezd a to už je podsta, co byste chtěli *15* *15* jakooo... nevim možná jo ... akorát s tím našim časem tam bhudeme tak akorát pro smích xD
            • thesimsa

A to neexistuje něco jako nějáký mistrovství ČR nebo tak ? *15*
            • tea301

naše soutěže se týkají Olomouckého kraje
            • thesimsa

Škoda *15*
            • tea301

ne to ne *15*
            • thesimsa

Teo nezávodili jste někdy s Kuřimem ? *15*

a ty co jsem vyjmenovala ještě nejsou všichni *15*
            • tea301

oh bože můj *15* máte tam těch hasičů nějak moc :-) já chodim do SDH Náměšť na Hané *4*

ze Vsetína, to je ve Zlínském kraji. A teď ještě nevímě, jestli půjdeme do hasičáku na Hovězí, do Polanky nebo do Střelné..
            • tea301

tak to jo... joo je ti super... my sme byli tedka v sobotu druzí a dostali jsme se na kraj ... nikky odkud jsi alespon kraj okres? *7*
  • jacksonova1

ahoj

ahojky lidicky...jak se mate???
  • zzj

pc :(

Bouzel nam nejde pc *9* ted jsem ve skole a uz koncim! az nam pujde pc tak tu budu vic chodit ale ve skole moc nn *9*
    doufam ze se to brzo opravy !!!! a zase to tu rozjedem *4* pokud ovsem....... *9*
    • mj22

Re: pc :(

jo, neboj, zase bude všechno ok *3*
    • Re: pc :(

Já jsem tak ráda že jsi zpátky *14* Moc jsem se o tebe bála. *9* Celej víkend jsem nemohla na počítač a byly to muka jettli se ještě vrátíš...Nevím jak ostatní ale já ti odpouštím. *14* Však neboj bude to tu rozjety ještě víc než předtím *14*
  • kubistamjforever

Co se stalo Zdenči

Našel jsem na jejím blogu příběh o ,kterém si myslím,že souvisí s těmi dny co tu nebyla.Je to její blog.Ten příběh má název:Příběh podle pravdy!Můj příběh! a pak:Příběh podle pravdy!Můj příběh!2 toto je její blog: www.mmjjj.blog.cz tak si sjeďte dolů!

Doufám,že ti to Zdeni nevadí =)!
    • zzj

Re: Co se stalo Zdenči

no koment !!! *16*
  • brooke shields

http://foto.osobnosti.cz/brooke-shi elds-362111 tohle je moc krásná fotka *4* ..ikdyž, trošku jí závidím *15*
    • Re: brooke shields

Přesně tuhle fotku mám jako profilovou na Facebooku *14* A vidělas tu jak Brook líbá Michaela? *15*
      • Re: Re: brooke shields

ne, neviděla, ale chtěla bych *15* pošleš? *4*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: brooke shields

jo pošlu ale musíš chvíli počkat *3*
  • Video

Tak tohle je vážně krásný a smutný *14* *9*
    http://www.youtube.com/watch?v=3jKgmz9HJX0
    • bibavi

Re: Video

dik moc za nadhernu pravdivu pesnicku brečela som celu tu pesničku sko som na pismenka nevidela *9* *9* *9* I Love you anjel néšMichael Forever *14*
  • polinka

anketa

jak tady dávala thesimsa tu anketu http://apps.facebook.com/polldaddy- polls/?view=poll&id=3121217&comment =680700&msg=new-comment#comment_680 700 tak jsem jim tam něco napsala *15*
    Michael Jackson is the best selling artist of ALL TIME! He He is the best dancer of whole world! He dance moonwalk. Michael is fashion icon. Michael Jackson know everybody in the world! In every country! Michael Jackson is King of Pop! He has a great voice, great songs, great albums, great short films! He donated millions dollars to charity! He helped millions childrens in whole world! He try to save our planet! I don´t know what more can I wrote because is much thing, that he done for the world, for people with black skin, for pop culture... Certainly MICHAEL JACKSON IS KING!!!
    P.S. I hope that you understand me, because I don´t speak Enaglish very well... :-)

tak co? *15*
    • Re: anketa

Napsala jsi to moc krásně a hlavně pravdivě *4* A to cos tam napsala by si měl uvědomit každý, kdo na něj nadává...
  • baluska1

Ještěrky

http://www.youtube.com/watch?v=anLq u77uTH0&feature=player_embedded#!
    Holky to musíte vidět :D
    • mischicka

Re: Ještěrky

*15* *15* to je vtipný *15*
  • baluska1

Zzj

Ahuj Zdeňul..jsem ráda že sis to rozmyslela..a já tě zpět beru..a hned ti najdu zlaťáčky..sice sme se kvůli tobě natrápili..ale to je jedno..hlavně že jsis to rozmyslela..to je hlavní..tak Ahoj a vítej
  • thesimsa

...

Čaute na Facebooku je anketa kdo je skutečný král Michael nebo Elvis ? .. kdo má facebook, tak prosím hlasujte *3*

http://apps.facebook.com/polldaddy-polls/?view=poll&id=3121217&_fb_fromhash=b38eca734c840aca1709d24df5049a5a&ref=mf
    • mj22

Re: ...

Hlásnuto *1*
    • Re: ...

Bohužel nemám facebook, abych hlasovala *15* (vím, jsem zaostalá *15* ) ale každopádně bych hlasovala pro vy víte koho... protože on si to zaslouží, ne že by Elvis nebyl úžasný, to jo, ale pro mě existuje jen jeden král.. a to je Michael
    • polinka

Re: ...

já už jsem hlasovala... ale to určo už víš *3* *15*
      • thesimsa

Re: Re: ...

Jop .. vím *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit