-
mějte se..
Tak nálada se nám už snad dostala do normálu,to jsem ráda... já už dneska musím jít,kouknu se na telku a půjdu spát,jsem dneska nějaká utahá..mějte se hezky a dobrou noc *4* -
nááádherrný video
http://www.youtube.com/watch?v=LWys VidS3yM&feature=player_embedded#!
Will You Be There a křižíkova fontána v noci... je to krásný -
-
Re: nááádherrný video
Heey to je úžasný ... A dokonce tam je aji ten konec *15* -
-
Re: Re: nááádherrný video
jj je to nadherne !!! *4*
-
-
-
věčně ahoj
jsem zpět *4* sice nwm jestli jste rádi potom co jsem si tu cetla!
Chci jenom rict ze jsem rada ze jsem to neudelala a chci vam taky rict ze mam ty myslenky uspane a doufam ze uz nikdy nezaziju to co jsem zazila tyto tri dny!! bylo to nejvetsi utrpeni! Doufam ze me vezmete zpatky a budeme zase spolu vychazet jako pred tim ! *4* mam vas rada *4* Zdeňulka -
-
Re: věčně ahoj
Taky tě vítám zpět.. *4* .. Napsala jsem ti do vzkazů, tak si to prosím přečti... -
-
Re: Re: věčně ahoj
Zdeni,četla jsem si tvůj příběh na blogu a asi jsem tě částečně pochopila,jen už se prosím o nic takovýho nepokoušej...
-
-
jsem moc ráda že jsi za se mezi náma bála jsem se moic o tebe jsem moc ráda že jsi to neuděla a bere tě hned .Zdeni mám Tě mooooc ráda chci abys to vědela .Snad máš myšlenky máš opřádne uspané.Jsem ráda že jsi se přihlásila.AHOJ -
hlavně žes to neudělala *4* *4* -
-
Re: Re: věčně ahoj
nechápu jak jsem mohla byt tak slepa a blba! prominte mi to prosim *9* *9* -
-
Re: Re: Re: věčně ahoj
nevím,jestli ti to všichni odpustí,ale časem se na to zapomene a všechno bude v pohodě..hlavně sem už nikdy nic takovýho nepiš,NIKDO SEM NIC TAKOVÝHO NEPIŠTE!!! a bude to ok *3* -
-
Re: Re: Re: Re: věčně ahoj
ja vim ze mi to skoro nikdo neopusti! S tím pocitat a jsem s tim smirena!Vim ze ted na me poleti same narazky apod. ale nwm jestli jste me pochopili! co vim urcite je to ze to nikdo neciti jako ja a tezko si umi predstavit co jsem prozivala tech par dnu co jsem tu nebyla!! ja jenom prosim abyste mi odpustili nebo se o to aspon pokusili!
ikdyz si umim predstavit co si o me myslite potom co jsem tu cetla ale co bych vam mohla vycitat ja bych si to myslela asi stejne! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: věčně ahoj
Já ti odpouští pořád budu tvoje kámoška a na to mic nezmění .Ne tebe žádné narážky nemám a mít nebudu ,protože jsi mi moc cbyběla a nemohla jsem v noci psát a myslela jsem jen na tebe.
-
-
-
-
-
ahoj tak hlavna vec že si si to rozmyslela a spomen si vždi že Michael by nechcel aby si jeho fanusikovia ubližovali *14* *14*
-
-
samolepka
http://sk.aukro.cz/item1040001674_s amolepka_na_auto_michael_jackson_02 .html *14*
tak mě napadlo, že bych přemluvila taťku ať si to dá na auto *15* -
..
Ahoj. Nevíte kolikrát byl Michael v Česku?? Vím že tu měl jednou koncert *4* -
-
Re: ..
Já si myslím, že jednou, při HIStory tour v roce 1996
-
-
..
Ahoj. Nevíte kolikrát byl Michael v Česku?? Vím že tu měl jednou koncert *4* -
-
jojo,byl tady jednou,ale málem to zrušil..nakonec naštěstí ne *3* -
-
Re: Re: ..
jo kvůli po*ranýmu bulváru... -
-
Re: Re: Re: ..
Hmm,nesnášim je..nebýt nich Michael by tady teď ještě určitě byl *16* ... no a samozřejmě nebýt Murraye *16* .Už se fakt jako těším na ten soud,doufám,že už ho konečně zavřou *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
no to bude trvat ještě dlouho... bohužel...
-
-
-
-
Byl tady jednou -
jo Michael tady byl jednou, 1996
-
-
vztupné
Tak to je slušný -
legolend
Páni kolik si dala za vstup když jsi měla všechny atrakce zdarma -
-
Re: legolend
http://michaeljacksonkop1.blog.cz/1 005/anketa-fotky
Holky hlásněte v anketě..kuju -
Re: legolend
18,5 liber :D -
-
Re: Re: legolend
a to je kolik kč? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: legolend
skoro 600 *15* -
-
Re: Re: Re: Re: legolend
wow *15* tak to není moc drahý, na to, že můžeš na kolik atrakcí chceš *15* a kdys tam byla? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: legolend
Protože tam byl takovej spád a když to slítlo dolů, tak nás to nahodilo .. a asi v půlce toho srázu to fotilo a pak se to ukazovalo u vlezu k té atrakci .. ale nesmělo se to fotit, protože ty fotky tam prodávali za 7 liber *15* .. ale kámoška to stihla vyfotit *15* -
Proč zrovna na lodičkách? *15* -
Ale na všechny atrakce jsme stejně nestihli jít .. *15* .. nebo možná by jsme to stihli, kdyby jsme se nesekli na lodičkách *15*
-
-
-
-
-
-
...
Nevíte někdo jestli byl Michael v Legolandu ? *15* -
-
Re: ...
já bych řekla, že asi jo *4* to je přece něco jako disneyland a disneylandy Michael miloval... *3* -
-
Re: Re: ...
Tak to by mě zajímalo, jaká atrakce se mu nejvíc líbila *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
jj *15* třeba byl na stejné atrakci jako ty, a možná i na stejném místě *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Hééj *15* Představa, že seděl na stejné loďce jako já *15* to bych tu loď zulíbala *15*
-
-
-
-
Re: ...
Tak to vážně netuším.. *15* Tys tam byla? -
-
Re: Re: ...
jop .. -
-
Ty se máš *4* taky bych tam chtěla -
se máš tam bych taky chtěla... jaký to tam je? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Velký *15* jsme tam stihli projít jen asi čtvrtinu parku .. *15* .. mají to tam úžasně udělaný .. je to rozdělený na části Vikingové, Piráti, Egympt atd ... a všechny atrakce jsou zadarmo .. akorát se na začátku zaplatí vstupný a pak můžeš na kolik chceš atrakcí .. *15*
-
-
-
-
-
Re: kratasy
když pořád chodil tak zahalený, tak mu muselo bejt strašný vedro... třeba tady http://mjjgallery.free.fr/history/s hortfilms/teaser/050.jpg má Lisa takový šatičky a on tam chudák v tom kovovým... to muselo bejt strašný... -
-
Re: Re: kratasy
Ale těm Bodyguardum muselo bejt taky hodně vedro, když nosili obleky ...
BTW nemá ten kluk, co nese deštník Michaelovi brýle ? *15* -
-
Re: Re: Re: kratasy
Vypadá to tak. myslíš, že by mu je Michael půjčil? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kratasy
Asi jo .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kratasy
To není fér *15* já je chci taky půjčit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kratasy
Já taky *15*
-
-
-
-
-
A navíc tou černou přitahoval sluneční paprsky .. -
to muselo..chudák..Ale aspoň, že byl pod tím slunečníkem, tak na něj moc nesvítilo slunce.
-