-
Lisa
Mě by celkem zajímalo jestli Lisa MJ někdy poslouchá nebo jestli se o něm třeba s jejíma dětma baví a tak... *3* -
-
Re: Lisa
myslím si, že ho určitě poslouchá *4* ale jestli se o něm baví, to vážně netuším.. -
-
Re: Re: Lisa
a je od ní hezký že byla navštívt jeho hrob a napsala na myspace že je kolem jeho hrobu prázdo a že by se to místo dalo zaplnit slunečnicema, tak ted sem četla že už tam přišlo 1 500 slunečnic z celého světa *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Lisa
Kam je všechny dají? Vždyť se tam ani nevlezou *4* Taky mě napadlo, že tam jednu, nebo i víc pošlu, ale zatím jsem se k tomu nedostala..
Četla jsi, že Lisa M.P. byla u spiritistky, vyvolaly jeho ducha a usmířili se? to bylo od ní taky hezké, že se chtěla usmířit *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Lisa
jj to sem četla. Ale co víš třeba je to další výmysl novin a navíc těmhle "vyvolávačkám" duchů moc nevěřím... Ale od Lisy to bylo moc milý že se sním usmířila *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lisa
Nevím jestli je to pravda, ale jestli jo, je to pěkný *4*
-
-
-
-
-
-
pouť
Já sem, dnesla byla na pouti a na jedný atrakci tam hrali Majkla :):) -
-
Re: pouť
*4* to je pěkný
Když u nás byla pouť, nehráli ho tam ani jednou *9* jsou zlí *15* -
-
Re: Re: pouť
myslím že hráli Smooth Criminal a Billie Jean *3* -
-
Re: Re: Re: pouť
aah *14* to miluju *14* no ikdyž já miluju i jeho dalších asi 150 písniček *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pouť
jj přesně *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pouť
Takže to je naše předsevzetí na tenhle týden *15* -
jj *15* proberem tu všechna témata ohledně MJ *15* *14* -
tak jo *15* už se těším až to tady budeme rozjíždět *15* -
vážně? Jojo já sem tu ted moc nebyla protože sme psali moc písemek tak sem se učila ale tenhle tejden už budeme psát asi jenom 2 písemky tak tady budu každej den...asi... *4* *4* *3* *15* -
Ty jsi tu teď dlouho nebyla, že mischicko?
teď jsem si uvědomila, že když jsem byla prvně na diskusi psala jsem si s tebou *4*
-
-
-
-
-
-
Dobrou noc
Už musím končit. Mějte se tu krásně a ať se vám zdá o MJ. Dobrou noc *4* -
auto
já jsem jednou šla po ulici a vidim zaparkovaný auto a ono na sobě mělo jakoby tetování Michaela, tak jsem si řikala žeje to super *15* -
-
Re: auto
*15* to je super *15* to chci taky *15* -
-
Re: Re: auto
taky jsem viděla pár takových aut, ale jen na obrázcích *15* ale teď žádnej obrázek nemůžu najít *15*
-
-
-
Téma
*15* Že jo? Mno já nevím, o čem si chceš povídat. Něco nakousni a já se přidám *1* -
uz nemuzu..
Teda reknu vam pravdu..! Mne uz to tady pekne vytaci..! Porad se tady nekdo hada! A kdyz nekdo napise svuj nazor musi ho nekdo okomentovat tim zpusobem ze je to blbost kravina...pritom kazdy tady z nas mam svuj nazor a nekdo ho proste sem napise a nikdo ne a to neznamena ze se to musi hned komentovat...! Jo beru treba jo je to tvuj a budto s tim souhlasite nebo ne,ploste jednoduse staci napsat souhlasim nb ne si myslim...A taky si myslim ze diskuse nejsou o hadkach,ale v tom ze si povidame o Majkím,jaky byl atd...Ale hlavne neni od toho aby si tady nekdo delal regraci z toho ze nekoho prejel autobus..A kdyz uz sem nekdo napise takovouhle kravinu tak by jsme na to nemeli regovat,chapu ze v nekom to vyvola opravdu silny emoce-tim nerikam ze sem nikdy na nic takovyho neodpovedela...Ale ten dotycny moc dobre vi ze se na tuty diskusi lidi chytnou a tak to sem napise a my to zacneme probirat a on si to uziva...PROSTE CHCI RICT ZE DISKUSE NENI O TOM HADAT SE,ALE KOMENTOVAT TREBA CO SE NAM STALO DNESKA S MAJíM ATD...PROSTE BYT RADI RICT TO JINYM LIDEM KTERI MAJI RADI STEJNEHO CLOVEKA A CHAPOU TO..!! -
Téma
Mno, tak co třeba téma MJ? *1* *15* -
-
Re: Téma
*15* *15* to je fakt neuhádnutelný téma *15* *15* -
-
Re: Re: Téma
jj to je,tak to téma pěkně rozeberte. *15* *4* mějte se... -
-
Re: Re: Re: Téma
takhle je to na diskusi dobre *15* *3*
-
-
-
-
mějte se
už musim jít,tak se VŠICHNI mějte hezky a krásné sny o MJ!!a doufám že už ty hádky zkončili,to bych byla moc ráda *4* tak papa... -
Konec hádek
Já se hádat nechci. To v žádným případě. Jen nechci, aby mi někdo vyvracel můj názor. To je celé. Jen jsem chtěla, aby se tu řešilo také něco jiného, než jenom zlaté kalhoty. -
-
Re: Konec hádek
tak můžeš nahodit náký téma *4*
-
-
..
To se tu teď jako budeme hádat?? Se tady klidně můžeme pohádat a potom si všichni zruší účet a nikdo tu nezůstane? *7* -
-
Re: ..
jéžiš,já to říkala nehádejte se už!!dyt se tu takhle můžete hádat pořád!! *10* a co z toho budete mít??nic...tak už přestante,moc vás prosíím... *9* *9*
-