-
autobus
Ahoj chtěla bych vám jen něco říct. O mojí nejlepší kamarádce, netuším jakou měla přezdívku ale vím že sem chodila. Několikrát mi o téhle stránce vyprávěla. Včera mi řekla, že se asi něco stalo a po škole pojede za nějakou Zdenkou, tak jsem jí řekla ať teda jede. Jenže večer mi volala s pláčem její máma, že když ve Zlíně přestupovala na jiný autobus, spadla pod kola autobusu a bohužel nepřežila :-(. Znaly jsme se od malička a pořád musím brečet -
-
Re: autobus
Jak Se Jmenovala Ta Tva Kamaradka? -
-
Re: Re: autobus
Jmenovala se Nikča -
-
Re: Re: Re: autobus
já jsem jsi s ní před dvěla dny psala a vím jakou měla měla přezdívku to snad není možné co se stalo.
-
-
Já z toho nevím jestli se jedná o zdeňulku a nebo o zdeňulky kamrádku..jestli to je zdeňulka..tak nevím -
-
Re: Re: Re: autobus
Teď jsem tě vůbec nepochopil.Mohla bys mi to říct jednodušeji prosím.=)
-
-
Doufám,že se nejmenovala Nikola.Přijmení boužel neznám.
-
-
-
důležité, prosím hlasujte
Ahojky, prosim vás hlásnete mi tady http://michaeljackson-verysek.blog. cz/1005/finale-sons#komentare jsem tam jako Pola, děkuju moc. -
-
Re: důležité, prosím hlasujte
UŽ JSEM HLASOVALA A MÁŠ MOC PĚKNÝ BLOG *4* -
Re: důležité, prosím hlasujte
hlasovala jsem pro tebe
-
-
ahoj
Ahojec tak co?? nějaký zprávy o zzj?? *9* Teď sem četla že Lisa Marie byla navštívit Mika na hbitově.. a taky sem se dívala na Paris a Blanketa na www.michaeljacksonweb.cz *15* *15* jestli ste je ještě neviděli tak se na to podívejte *3* -
-
Re: ahoj
Já o ničem novém zatím nevím
-
-
Pá
Holky jsou spát..pořád myslím za Zdeňulku..a chybí mi moc..jako vám všem..snad se donese zpráva že je živá a zdravá..:) kdyby jo byla šťastná..zatím můžeme jen doufat..tak pá..a Zdeňulko nedělej to -
zzj
Zdeňulka Mi Moc CHybi!Divala Jsem Se Na Jeji Profil Nebyla Tu Od Utery Kdy Tu Napsala Sve Sbohem.Porad Si Ho Musim Cist Dokola.Po Kazdem Precteni Ji Vic A Vic CHapu,Ale Nerozumim.VRAT SE !! -
-
Re: zzj
mě taky Zdeňulka moc chybí at už je tady mezi náma .Vrat se prosím.
-
-
ahojky lidičky
už se něco ví o zzj .Ted poslouchám MJ e jho pisničky a pláču u nich. -
sissi
To já se raději dívám na THIS IS IT než na takové smutné záběry já bych u toho mula brečet -
-
Re: sissi
Did já už sem na pokraji slz.. poslouchám písničky z pohřbu.. *9* -
-
Re: Re: sissi
Ale docela by mě zajímalo jaký bude film gone too soon, který připravují už se těším až příde do kin. *4*
-
-
-
pohřeb
Teď jsem tak přemýšlela nad tím,že bych si pustila pohřeb,ale já na to už dneska nemám..Ale když mě se teď chce tak vzpomínat,navíc sem ho ještě neviděla(myslím po živém vysílání). -
sissi
To je pravda originálky jsou vdycky nejlepší. *4* -
remake earth song
http://www.youtube.com/watch?v=JnfH Uaitf-Q
no není to špatný ale originál je lepší *14* mnohem lepší -
-
Re: remake earth song
Pravda..ae nemuseli by tam dělat pořád ty kudrlinky..MIchael je tam taky nedělal..bez nich by to bylo Hezčí -
-
Re: Re: remake earth song
hele ale tu nejde ako to naspievali ale zalezi na tom ze jeho posolstvo ide dalej takze ja teraz nebudem komentovat tu pesnicku.Kolko je spevakov ktori naspievali nieco na jeho pocest ked nepocitam Americanou a aby som neurazila Ewa Farna
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *8* *8*
-
-
Re: remake earth song
Ano Ta Pisnicka Je Celkem Dobra,Ale Originalu Se Nikdy Nic Nevirovna!
-