Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Úcta k MJ

A to se mám zamyslet nad čím? Že ho mám ráda pro to, co udělal a že ho odbivuju za to, jaký byl jako celková osobnost i zpěvák?! Určitě věděl, co mu sluší a čím fanynky srazí na kolena, ale rozhodně netušil, že budete tak perverzní a řešit jenom zlaté kalhoty. Rozhodně na něm byly i další přednosti. Perfektně zpíval, tančil a hrál a byl moc hezký i vzhledově. Takhle jsem to myslela a nemusíš hned takhle přehnaně reagovat. *13* *10* *16*
  • kubistamjforever

aha

To jste teda dobré!Před pár dny jste tu Zdeňulku oplakávali a teď tu na ní nadáváte a pomlouváteji!Měli byste přemýšlet co tu píšete!Jediný kdo tu má rozum je Alca a já!Kdyby si to Zdenča rozmyslela tak se na ní vyserete co?Napíše tu nějaká důležitá a vy se k ní hned přidáte!A jak jste tu před tím psali nedělěj to nedělej to!To byli kecy co?
    Ty tvoje rady typu sebevraždy si strč do prdele!Vůbec nevíš jak to ona cítí a jenom ze sebe děláš důležitou!
    Jsem kluk a proto asi vůbec nechápu vaše myšlení a už vůbec co tu píšete!Já vám radím buď tu Zdenču probírejte v dobrém nebo raději vůbec,protože mě to bolí,když jí miluju!
    Na ty vaše kecy říkám aha!
    • angie72

Re: aha

Tak heleď se, já jsem správcem osobností a hoď se do klidu...

Když se neumíte chovat a píšete pubertální výlevy, tak je to potom už problém. Mě nezajímá co si tu píšete, ale psát, že je někdo mrtvý a potom najednou, že je to lež, tak to je dost ubohý, nemyslíš?

Co by asi tak dělala, kdyby tam zazvonila policie, kterou bychom tam správci poslali? Rodiče by platili výjezd a holka by měla záznam a možná popotahování na psychiatrii, jestli je v pořádku, jenže vy jste tak zaslepení a dětský, že tohle nevidíte...
      • kubistamjforever

Re: Re: aha

Víš co?Neřešto!

Tak jak chceš jsem blbý.Ona si vymýšlí.
        Spokojená?Nikoho nevolej a neřešto!
        Souhlas?
        • angie72

Re: Re: Re: aha

Ale já přeci nikoho nevolám a nehledě na to, já žádnou Zdenu, nebo o kom píšeš neřešila, ale Nikču...

A je mezi námi taky dost věkový rozdíl, tak trochu respektu a i k tomu, že jsme na osobnostech Michaela..
          • kubistamjforever

Re: Re: Re: Re: aha

Promin-Prominte,ale já vážně neřeším kolik ti-vam je let!
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: aha

prosimte uz se muzes opravdu sklidnit?! na takovyhle stupidni narazky nema nikdo naladu...!A resit by si to mel...! Vem si ze Angie kdyby chtela muze te klidne nahlasit...Angie jenom chtela rict aby si nebyl hned tak agresivni..! A neodsuzoval nekoho za jeho nazor..! *16*
          • Re: Re: Re: Re: aha

Promiň, ale jestli to správně chápu, narážíš tu na mě, že já jsem ubohá? *9* protože tu napíšu, že to nebyla pravda..jenže já nemůžu za moji pitomou sestřenici
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: aha

Ó Bože, lidi dost už!!! Ne Nikčo, já píšu, že jsem řešila ten problém, který se tu prve psal o tobě...

Kašlete na to, vždyť jste na diskuzi Ikony, Krále Popu, našeho Michaela... Neblázněte a neřešte nic, co nám ubližuje...
    • zanesskaaaa

Re: aha

Nikdo jí tu nepomlouvá, ani nenadává pokud dobře vím. Řešilo se tu především to s tím autobusem.
      A myslím, že ty by sis měl uvědomit, že jsi tu nebyl od samýho začátku, takže nevím, že jsme tu zažili SPOUSTU podvodů. Máme právo tu někomu nevěřit.
      Ano Angie je důležitá, protože se zabývá psychiatrií přes korespondenci pokud se dobře pamatuju. Proto v tom má větší rozšíření než my všichni tady.
      Proto tobě říkám zas já tohle: Neznáš to tady, neznáš nás, nesuď !!! ..
      • kubistamjforever

A ty jí znáš nebo co?Ty si tady ta co tu všechny soudí!Já vím,že tu nejsem dlouho,ale jí znám dloho a vím,že jí ten nápad nezpadl jen tak z nebe,ale řešila ho dlouho!
        • zanesskaaaa

Ty to fakt nechápeš ? .. Jseš opravdu tak blbej nebo se mi to jenom zdá ? ..
          (Teď se omlouvám, ale musí to ven)
          KURVA pochop, že ty jsi tu nezažil období co my. My máme právo tady někomu nevěřit. Kord někomu, kdo sem příjde, napíše pár vzkazů a najednou začne mluvit o sebevraždě. Pochop, že to neni jednoduchý věřit někomu, koho neznáme. Jo ty jí znáš, ale to jsi asi jedinej, kdo jí tu zná. A jak zas máme věřit tobě ? ..
          TAK UŽ TO POCHOP !!!!!! aha promiň tobě je třináct, stejně v tom něco najdeš, protože to nepochopíš ..
          • nikcajacksonka

prosimte kdo ji to urazi nebo ponizuje?! Vidis tu snad nekoho takovyho? Celoou dobu se tu resi autobus... a opravdu ty sem prijdes a najednou tady pises ze ji znas a to si jedinej..! A my ti to mam verit? Takovych bylo minuly rok... TAG UZ TO POCHOP!
          • kubistamjforever

Ty zase pochop,že ona tu nepíše jen párkrát,ale celkem dlouho!
            Já jen od té doby co jste jí tu začali urážet a ponižovat.Někdo jí tu musí bránit!
        • nikcajacksonka

ja si myslim ze tento problem sme resili vsichni po Majkíího smrti...A myslim si ze nikdo tady nikoho nezna tak dokonale....a muzu se zeptat ty ji snad znas tak dobre ?
          • kubistamjforever

Ano znám ji dobře!Vždyť jsem se s ní už několikrát viděl!
      • nikcajacksonka

LEPE BYCH TO NENAPSALA...
  • Úcta k MJ

18.5. mi bude dvacet let, o tolik mladší jsem oproti mému idolu a přesto na něj pořád myslim.
    Ale když pročítám vaše vzkazy...
    Před pár minutami jsem se sem přihlásila, ale jinak o téhle stránce vím už dlouho a musím říct, že naprosto souhlasím s angie72. Tady jsem sice nová, ale MJ fandím už 10 let a tohle jsem nikdy nezažila. Myslím to, co se děje tady. Neustále řešit zlatý kalhoty a ... nechci si udělat hned na začátku nepřátele, ale takhle se skutečné fanynky nechovají. Měli bysme vzpomínat na to, jaký byl. Co udělal pro děti a různé nadace. Jak miloval lidi a naši planetu. On nám tu nechal odkaz a v něm bychom měli pokračovat. Tím mu prokážeme úctu a lásku, jakou jsme k němu chovali a stále chováme. Vyhrožovat sebevraždami, to je opravdu trapné. A zaráží mě, že ty úchylné věci řeší holky, které jsou ve věku jeho dětí, které ztratily tátu, kterého milovali a znali. A také se s tím musely vyrovnat a žít dál, aby pokračovaly v tom, co MJ nestihl dokončit. Takže se nad sebou zamyslete a konečně si uděláte pořádek ve své hlavě. Pokud jste alespoň trošku rozumní, tak mi dáte za pravdu. Miluju MJ a chci šířit dál jeho poselství. A považuji za svou povinnost se ho zastat. Určitě by nebyl rád, kdyby věděl, jak se jeho fanynky chovají. Vždycky k nám cítil lásku a úctu a tohle je špatná odplata od vás.
    • torema

Re: Úcta k MJ

Řeknu vám jedno. Bůh vám žehnej. Protože Michael by určitě nechctěl aby jsme se tady takhle hádali. Mějte se tu krásně a studujte , kdo to je Michael Jackson a že mu nebyla lhostejná Planeta a ani jeden človíček pod sluncem. Vím , že nejste v jádru zlí, ale nebudu tady plýtvat svou energií , tu vynaložím někde jinde a účinněji a to pro Michaela a pro Angie. Buď te Šťastni a mějte se rádi.Zbohem. *3* *14*
    • Re: Úcta k MJ

Naprosto souhlasím, příjde mi až úchyln co se to tu děje... MJ je sice idol nás všech, ale proboha lidi vzpamatujte se!!! Psát o sebevraždách, protože už někdo není mezi námi, na to mají jen právo osoby, kterým umřel nekdo, kooho znali... A proboha holky!!! Kolik vám je, že tu píšete o jeho intimních partiích? Proboha! Vždyť se narodil o nějakejch snad 40 let dřív jak vy. Podívejte se na to s nadhledem, je starší jak váš otec... Zaslouží si, aby jsme k němu vzhlíželi, ale pouze jako na osobu, co pro nás toho tolik udělala... On nepatří mezi ty mlaďase, který mají postavenou karieru na vzhledu. Tak proboha ho tak začněte brát!
      • mischicka

Re: Re: Úcta k MJ

Tak hele... sice máte pravdu... ale vy se taky zamyslelete. To ho máte rádi jenom proto co udělal pro naší planetu a pro děti?? JENOM? Podle mě každýho zpěváka musíte mít rádi podle toho jak zpívá. A navíc... on musel vědět z čeho my fanynku budeme šílet když on se obleče do útlých kalhot a zatancuje tak jak tancuje...
        • torema

Re: Re: Re: Úcta k MJ

co to proboha meleš za nesmysly. ato ty nevíš co dokázal Michael Jackson??? Ty asi víš hodně málo o mIchaelovi Jacksonovi ale v tom případě nemáš co dělat na Fan Club Michael Jackson. Proč tedy nejsi u těch jiných.Nevíš nic. Neznáš a nečteš. Co tu tedy děláš???
        • zanesskaaaa

Ty zas pochop, že asi nejsou ten typ fanoušků, co šílí za jeho útlýma zlatýma kalhotama, neřeší co by s ním dělaly v posteli, atd. .. kvůli tomu ty kalhoty nenosil.
          Michael byl nejdokonalejší člověk této planety a proto na něm má každej rád něco jinýho.
        • majka111

tak asi takhle:každý z nás má MJ rád z jiných důvodů, většina z nás asi z toho samého,ale najdou se i ti kteří z jiných,tak se už konečně přestantě hádat!! *8* *3*
      • angie72

Re: Re: Úcta k MJ

A ještě jedna věc. Sebevrazi nepatří nahoru... To jen tak pro informaci... A dnes tady končím. Mám na blogu diskuzi a o dost příjemnějším tématu...

Krásné sny a mějte se krásně...
  • angie72

Dám vám radu...

Když někdo vyhrožuje sebevraždou a řeší to - kecá...

Když někdo prosí o pomoc před sebevraždou - tak žádá o pomoc - pomoc v tísni...

Když někdo chce spáchat sebevraždu, tak jde a udělá to...

A nezapomeňte, že vykládám Andělské karty a pracuji s kyvadlem. Komunikuji s Anděly a Michaelem, takže mě takové řeči tady neobměkčí... Vím, kde je lež, a kde pravda...
    • zanesskaaaa

Re: Dám vám radu...

DĚKUJU !!
      Možná tě tu někdo konečně poslechne .. když jsem to sem pslala, že je tu možnost, že ta Zdeňka chce převíst na sebe pozornost, tak mě akorát tak poslali někam ..
      • angie72

Re: Re: Dám vám radu...

Ahoj Zaneskooo, holka moje zlatá... Však jsme to zažily už loni...

Já odbíhám, protože mám na blogu diskuzi, kam se můžeš přidat, jestli máš chuť...

Příští týden to natáhnu sem :-)
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Dám vám radu...

Právě proto Angie. Zažili jsme to tu loni. Bylo to strašný. Je jasný, že lidé neunesli Michaelovu smrt, to nikdo z nás, ale pokud Michaela známe, tak nespácháme sebevraždu.
          Ráda se zapojím, dáš mi prosím adresu, abych věděla ? :)
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Dám vám radu...

http://healtheworld-mj.blog.cz
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Dám vám radu...

Děkuju. :)
      • nikcajacksonka

no ted sem to psala i ja a jsem ta spatna..
    • Re: Dám vám radu...

A ty si myslíš, že Zdenka lže?
      • angie72

Nevím, kdo je Zdenka, ale loni jsem tady řešila přesně tohle... Já mám dost jiné práce, například poselství a odkaz Michaela šířit dál. Také mám rodinu, takže řešit pubertální výlevy nemám čas...

Ony si neuvědomují co dělají...
  • ??!

Ahoj všichni. Přišla jsem domů z fotbalu sestřenice se mi přiznala, že si z vás vystřelila. Dlouho mi nechtěla říct o čem, ale teď jsem se podívala. Úplně mě to šokovalo.. Jak si někdo může dělat legraci z něčeho takového?? Řekla jsem mámě, že chci aby sestřenka odjela zpátky domů.. Doteď jsme si myslela, že je to správná holka, ale teď ji nechci ani vidět. Vysvětlete mi prosím někdo, jak může napsat, že je její vlastní sestřenice mrtvá? *9* Všem se vám za ni moc omlouvám.. nevěřila jsem, že je něčeho takového schopná...
    • mj22

Re: ??!

tak to já jsem taky úplně happy,že jsi v pohodě *3* *4*
      • Re: Re: ??!

*4* ještě se vážně nikam nechystám
    • thesimsa

Ty vole .. sestřenici vyřiď, že je pěkná kráva .. Jsme tady s Polou totálně šíleli ..

To už jsem jí řekla sama. A použila jsem i o dost silnější slova... na to, že je jí 16 moc rozumu nepobrala
      • polinka

Re: Re: ??!

no totálně šílely bych řekla, že je moc silný slovo... a zas svojí sestřenici nemůžeš...
        • thesimsa

Re: Re: Re: ??!

No nevím, jak ty, ale já šáílela slušným způsobem ..
          • Re: Re: Re: Re: ??!

tak to by mě zajímalo, co jste vy dvě dělaly?
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: ??!

řešili jsme to po icq...
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??!

No, jak jste šílely?
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: ??!

jak co jsme dělaly?
    • angie72

NO, nebo je varianta, že jsi to tu psala pod neregistrem sama, že? I to je možnost...

A proč bych to dělala Angie? Já na sebe nepotřebuju strhávat pozornost, ani nemám nejmenší potřebu lhát a vydávat se za mrtvou. Myslím, že asi nikdy by nebyl schopný napsat o sobě, že zemřel... Úplně mi stačí to, co se stalo se Zdenkou a nepotřebuju dělat zbytečný rozruch.
        Mrzí mě, že si tohle myslíš *9*
        • angie72

Re: Re: Re: ??!

Sestřenici řekni, že by se měla jít léčit, a to myslím vážně...
          • Re: Re: Re: Re: ??!

Klidně jí to řeknu a ráda. Přinejmenším, k sobě ji rozhodně už nidky nepozvu. Ani na víkend, natož na prázdniny..
    • polinka

Nikki ani nevíš jak jsem ráda, že sem píšeš... připadalo mi to divný, ale stejně jsem měla strach... no asi bych měla napsat vítej mezi živými, co...

Strašně se omlouvám, že ses o mě musela bát *9* .. Já jsem vážně nevěděla, že tohle sestřenka udělá, když jsem ráno odcházela ven...
        Teď jsem si představila, kdyby se to vážně stalo.. je tostrašný, až jsem se rozbrečela *9*
      • polinka

jo a máš fakt "super" sestřenici... pětadvacet na holou by potřebovala
    • Re: ??!

Takže vám chci jen říct, že já rozhodně NEJSEM mrtvá, jsem úplně v pořádku... sestřenice se ani nejmenuje Helena Hromová. Je sice pravda, že jsem chtěla jet v pátek za zdenkou, abych zjistila co a jak, ale nakonec mi to nevyšlo tak jsem zůstala doma..
      • sasa87

ahojky tak jsem ráda že ti nic není
  • angie72

A dost...!!!

Tak podívejte se, vzhledem k tomu, že jsem správce a byla jsem upozorněna, o čem se tu píše, a protože vím, že neregistrovaní uživatelé si dělají z lidí dobrý den a potom se i kolikrát zjistí, že je to registrovaný uživatel, který se nudí a píše takové věci, tak jsem si zadala včerejší události a nikoho autobus nesrazil, ani mu nikdo pod kola nespadl, ani nic podobného...

Loni to tu bylo to samé. Někdo psal, že si vezme život, ale já nejsem padlá na hlavu, není mi náct, o životě už něco vím...

Vy si říkáte fanynky Michaela? Vy umíte jen řešit, že má všechno vidět ve zlatých kalhotách, ale udělat nějaký dobrý skutek to nikoho nenapadne... Jen tady píšete nesmysly...

Styďte se...!!! Chudák Michael, to má tedy fanynky... Vy nejste žádné fanynky, když se chováte jako telata...
    • torema

Re: A dost...!!!

Doufám, že jako fanynky Michaela Jacksona dostanete rozum a budete se chovat už konečně zotpovědně . Vždyď to je hrůza tohle to. Chudák Michael. Angie má pravdu. Tohle si nezaslouží. On má mít klid a ne aby koukal na to co tu píšete za nesmysly. Myslíte , že by to nebylo ve zprávách. Pošlete odkaz a pak něco pište. Tyhle výmysli, no to je děs běs. *8* *8*
      • nikcajacksonka

Re: Re: A dost...!!!

presne tak souhlasim s Angie a Toremou..! S tim ze tady Majkí neni se musime vyrovnat,protoze o tohle by Majkí nestal aby si jeho fanousci brali zivot...! Ja vimm ze ste tady mneli vsichni Zdenku radi,ja take ,ale to neznamena ze to nenapsala schvalne....aby na sebe upozornila... A ze by srazil nejaky autobus nekoho ve Zline jsem taky nikde nenasla a ani to nebylo ve zpravach...! Ted vim ze tu bude spousta komentaru ze jsem hnusna,ale je to tak,aspon s tim autobusem s tou Zdenkou je to jen muj nazor..!
        • mj22

Re: Re: Re: A dost...!!!

Možná ti někdo napíše,že jsi hnusná,ale myslím si,že moc lidí to nebude...spíš to všem otevře oči,co jste tady vy tři napsaly.Souhlasím s vámi,zdenku jsem ještě moc nepoznala a ta holka co tady psala o nikči...no nevim jako..taky jsem na netu hledala o tom jestli někoho nesrazil autobus a nic.Celej den o tom přemýšlím a dospěla jsem k závěru,že to asi není pravda,kdyby se to totiž stalo tak dost silně pochybuju o tom,že by tady ta její údajná kamarádka měla náladu o tom někomu psát,někomu koho vůbec nezná...no a zdenka?to fakt jako nevím,jak píšu nestihla jsem ji ještě poznat tak nevím jaká je...říkala jsem o tom holkám ve škole a shodli jsme se na tom,že se chová jak magor,sice může mít michaela ráda,to tady máme všichni,ale nemusí kvůli tomu,že umřel vyhrožovat sebevraždou...vlastně ho ani vůbec neznala,myslím jako,že ho nepoznala jako člověka,z jeho písniček a chování na veřejnosti se sice dá odvodit jaký byl,ale když by s ním člověk mluvil bylo by to něco jinýho.Jako sorry a chtěla bych vidět,co by dělala,kdyby se stalo něco někomu z její rodiny nebo přátel(nic takovýho jí samozřejmě nepřeju).Taky by takhle vyváděla?No tak teď si myslím,že víc lidí bude psát mně,že jsem hnusná a bezcitná a že nemám zdenku ráda...za těch pár dní co tady jsem,jsem si ji oblíbila,ale tohle fakt přehání..mně by to bylo jedno,ale připadá mi to nefér vůči majklovi,kterej za nic nemůže..
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: A dost...!!!

tak v tomto pripade uz jsme u nekterych hnusny dve... Ale je to jen nas nazor... a souhlasim s tebou..!
            • mj22

Re: Re: Re: Re: Re: A dost...!!!

ale tak co už...my máme svůj názor,někdo jinej má zas svůj..myslím,že kdyby si tohle všechno přečetla nezasvěcená osoba,přiklonila by se na naši stranu...
        • angie72

Re: Re: Re: A dost...!!!

Každá si chce brát život, a přitom Michaela neznala a nezná pomalu, ani teď...

Kolik vzkazů dostávám tady do zpráv, proč byl bílý, atd...

Raději se snažte vědět, kdo byl Michael Jackson a neřešte nesmysly...
          • Re: Re: Re: Re: A dost...!!!

Za 1,Vase Narozy Vam Neberu.S Tim Autobusem To Nevim,Ale Se Zdeňulou To Vim Jiste!To Neni Pokus O To Stat Se Dulezitou!Ona O Tom Premyslela Asi Mesic Nez To Udelala.Jestli Ovsem Ne Tak Ji Nic Vycitat Nebudu A Bude To Jen Dobre,Kdyz To Neudela!Napsala Sem Sve Sbohem Jenom Proto,Ze Nas Ma Rada A Ne Proto Aby Jsme Ji Litovali!!
            Za 2,To Je Snad Nase Vec Co Tu Resime Ne?
            za 3,Ja Tu Nejsem jako Registrovany Uzvatel,Protoze Tu Zas Tak Casto Nechodim.Prijde Mi To Potom Zbytecne Se Tu Registrovat!
            • anet.k

SRy, ale já jsem včera jela do Hostýna a byli jsme tam dlouho, takže jsme ve Zlíně u známé přespali a žádná zpráva o tom nebyla. Chápeš?! Ve ZLÍNĚ jsem včera byla
            • angie72

Tak to se hluboce pleteš, že je vaše věc, co tu řešíte...

Tady jsem správcem a starám se o to, aby to tu šlapalo. Jestli tu chcete řešit, že si chcete brát životy, tak se taky může stát, že podle IP adresy a tím pádem vaší adresy policie zazvoní u vašich dveří a potom jsem zvědavá čí to je věc...
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: A dost...!!!

presne tak..! Mne se na to lide take ptaji prov byl takovy a takovy...Nikdo tady poradne Michaela nezna..! Mne je take porad smutno atd...ale porad tu mam rodinu..a Michael by si to nepral..!
  • bibavi

prosíííím

mozete mi niekdo jak vkladat sem na osobnosti videa z YouTube dik moc *3*
  • Zdeňulka a Niky

Je Mi Holkek Moc Lito!Jestli Zdenča Zije Myslim Si,Ze Si To V Zivote Neodpusti!Musime Popripade Stat Za Ni! Najde Se Tu Nekdo Kdo Ji Obvinuje Z Nikčine Smrti?
  • sasa87

autobus

moc jsem Nikolku neznala ale je mi líto co se stalo.Vím že měla jet za Zdenickou a taky vím jakou měla přezdívku to snad není možné co se stalo napsala mi že mi večer napíše co se ZDENIČKOU a nevědela jsem se stalo .Moc jsem jí nezala ale byla super fanynyka MJ.Už ted mi chybí.
    • Re: autobus

Ona MJ milovala, teď je mi moc líto, že jsem si z něj pořád dělala srandu :(
      • sasa87

Re: Re: autobus

já to jen co mi stihla napsat a chtěla jsem ji vzít na koncert do ŘÍMA .Moc me to mrzí co se stalo.Ted uý to človek nezmění.Už je za MJ.Ale by moc mladá holka na to aby odešla.Ví se vic jak se to mohlo stát.
        • mj22

Re: Re: Re: autobus

Tak to je fakt strašný...byla to moc dobrá holka... *9*
  • kubistamjforever

autobus

Bydlela ve Vsetíně?
    • Re: autobus

Ano, jako já
      • kubistamjforever

Re: Re: autobus

Kolik jí bylo?
        • Re: Re: Re: autobus

14 let
          • kubistamjforever

Re: Re: Re: Re: autobus

Já už vím,která holka to je.Chudák! =( Zdenča jí měla strašně ráda.Jestli Zdenča žije nikdy si to neodpustí.Jestli ovšem je mrtvá tak bude s Nikčou v nebíčku.Není náhodou možnost,že to přežila,myslím Nikču?
            • sasa87

Re: Re: Re: Re: Re: autobus

snad je zdenička v pořádku a nevím jak to vezme že je Nikolka po smrti stačí malá chvilinka a už tu človek není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit