-
?
víte co by mě zajímalo? Proč Michael nikdy jako dospělý nenosil kraťasy... Jako malej je na pár fotek má, ale jako dospělý jsem teda ještě neviděla... Ale to bude asi kvůli vitiligu... Co myslíte? -
-
Re: ?
Taky bych řekla, že kvůli Vitiligu ... Však ani krátky tričko skoro vůbec nenosil .. -
-
Re: Re: ?
a taky kvůli tý alergii na slunce určitě... což zase souvisí s vitiligem... -
Re: Re: ?
To je pravda. v krátkým tričko jsem ho viděla jenom asi pětkrát.
-
-
Re: ?
Taky by mě to zajímalo. V životě jsem ho neviděla v krátkých kalhotech jako dospělého. ale taky bych řekla, že je to kvůli tomu vitiligu..
-
-
..
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-450641
*14* *14* *14* tak tohle je bomba *15* ňuch -
-
Re: ..
jj už sem se na tu fotku dívala snad milionkrát *15* *15* *14* *14*
-
-
už konečně?
Tak teď jsem si pročítala včerejší diskuzi(mimochodem je dost dlouhá) a doufám,jak už někdo,teď si nevzpomínám kdo,napsal,že je toto téma uzavřený a začne se tady bavit o normálních věcech... -
-
Re: už konečně?
Já teda určitě.. Rozhodně nemám vůbec žádnou potřebu se hádat -
-
Re: Re: už konečně?
No právě proto *4*
-
-
-
..
http://zkracovatko.cz/cc9 *14* krásná fotka a má tam dobrý hadry *15* -
-
Re: ..
jn takový neobvyklý *15* *14* -
-
Re: Re: ..
Ale líbí se mi na něm hodně *14* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
jj mě taky *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
hlavně sem zas nepřipleť josífka joo?? *7* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* uff *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* neboj, nebudu tě lekat *15*
-
-
-
-
-
-
aooj
Dobrý ráno *15* *15* jak se dnes máme? je tu někdo? -
-
Re: aooj
Ráno *15* Spíš dobrý skoro poledne *15* jj, jsem tu a mám se dobře *15* co ty?? -
-
Re: Re: aooj
*15* *15* jj já taky dobře *15*
-
-
-
papa
tak já už jdu spát... *4* mějte se tu pěkně a hlavně dobrou MICHAELOVSKOU noc *14* *14* *15* -
Michael I love so much
L.O.V.E. MICHAEL R.I.P. A vám všem GOD BLESS YOU A HLAVNĚ MICHAELOVI.Miluju Michaela a nikdy nepřestanu. Nikdy nikdo už nebude na světě jako je a byl Michael. -
-
Re: Michael I love so much
SSSenzatióón *15* *15* *15* líp bych to nenapsala *15* -
Re: Michael I love so much
Absolutně s tebou souhlasím... *4*
-
-
konec
Já bych tu definitivně ukončil téma sebevražda,vražda apod.Neřeš me tu výmysl Nikčiné sestřenice,neřešme tu problém Zdeňulky ať si ho vyřeší sama!Jestli je mrtvá její věc.Jestli není tak tu zdřejmě napíše.Třeba jí něco je nebo jí nejde počítač tak tu nemůže napsat.Ještě je možnost,že tu ani nechce napsat potom co si tu čte ty nenápadné narážky na ní!
Nevolejme,nehlaste,neudávejt e tu nikoho jsou to jejich promlémi popřípadě moje s vami!
Omlouvám se Angie jestli jsem tě nějak urazil kvůli tvému věku nebo práci!
Omlouvám se všem!
Omlouvám se za své názory!
Omlouvám se popřípadě za Zdeňulku jestli vám nějak ublížila.Miluji ji a bránit ji budu to si zase nemyslete
Jsem puberťak a za to nestydím!Nejsem něco míň než vy!Pubertou si každý projde nebo prošel takže co řešit!
Zdeňulka tu napíše sama pokud vůbec napíše!Nechme jí tak!Mě to třeba hodně ubližuje,když mi tu situaci pořád připomínáte v jaké asi je!
Takze ještě jednou NEŘEŠME to tu a ještě jednou se OMLOUVÁM všem! -
-
Re: konec
Já jenom chci, abys to bral tak, že nikoho neurážím a že prostě mám pochybnosti a mám na to právo. My všichni. I ty máš právo mi nevěřit.
Mně je 15 a jsem taky puberťák, ale dokážu se ovládat a rozumně o všem mluvit. Tak to zkus taky, i když je ti teprv 13.
Za své názory se neomlouvej, ale stůj si za nima, ať už jsou pravdivé nebo ne. Ale taky uznej, že někdo jiný má pravdu. To je taky důležité :) -
-
Re: Re: konec
Já ti teda uznávám,že máš pravdu!
Já jsem lhář,debil,magor a vše ostatní no!
Já vás respektuji za váš názor vy mě ne,ale s tím já nic nenadělám.Žít s tím musím.Jenom nechápu jak můžete tak rychle měnit názory!To je ovšem vaše věc do,které já se plíst nebudu!
Ještě také nechápu proč tu máte lidi rozdělené podle toho jak tu dlouho chodí a píší!To je,ale taky vaše věc! -
-
Re: Re: Re: konec
Jestli sis toho náhodou nevšiml, tak zaneska ti nikdy neřekla, že seš lhář, debil nebo magor.
A nikdo tady nerozděluje lidi podle toho, jak dlouho sem choděj, jenom ti vysvětluje, že my jsme tady zažili nějaký hnusný věci a to si tady ty ještě nebyl... Takže nemůžeš vědět, co se tady dřív stalo. -
-
Re: Re: Re: Re: konec
Já to beru! Řešit to tu už nebudu!Nemělo by to cenu! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: konec
Jako sorry,ale nemusíš se hned urážet.Ony ti tady vysvětlujou svůj názor a ty tady hned píšeš o tom,že ti zaneska říká,že seš magor a já nevim co ještě...víš co?Než sem něco napíšeš,tak se nad tím trošku zamysli,jo?
-
-
-
-
-
-
pa
Tag ja uz mazu do hajan papa a zanesko jen to tady pekne obhajuj jsem na tvy strane pa -
kubistamjforever
Ty zase pochop,že ona tu nepíše jen párkrát,ale celkem dlouho!
Já jen od té doby co jste jí tu začali urážet a ponižovat.Někdo jí tu musí bránit!
------------------------- -------
Ale neni tu od začátku. To pocho zase ty .. neznám jí, proto nevím co od ní mám čekat a jestli jí mám věřit !!!!!!!!!!!!!!
A pokud vím, tak jsem jí tu ani jednou neurazila !!!!!! .. -
-
Re: kubistamjforever
já myslím že tu nikdo nikoho neurazil a že už vůbec ne ponižoval... -
Re: kubistamjforever
podle mmne ji tady nikdo neurazil..! -
-
Re: Re: kubistamjforever
Já jsem se k tomu už vyjádřil.
-
-