-
Naše Zdeňulka
Její Srdce Bylo Velke.Nosila V Nem Radost,Lasku,Pratelstvi,Touhu,Vasen ,Nenaplnena Prani..,Ale Take Velkou Bolest,Utrpeni,Smutek,Sklamani..!Ot evrela Ho Pro Nas Vsechny.Misto Toho Aby Se Ji Tam Vratila Laska Aspon Ta Pratelska.Zaryla Se Ji Do srdce DYKA,Kterou Nemohla,Neumela Vytahnout.Zaryvala Se Ji Porad Hloubeji A Hloubeji Az Ho Cely Rozpulila Na Dve Pulky.Ta Jedna Ji Rikala ZIJ A Druha ZEMRI.Dlouho Se Trapila Az Nasla Rereni.... SMRT!Dlouho Premyslel Jestli Ji Ma Vykonat.Jnomze Ted V Utery Ji Navstivit Zly Andel Sebevrahu A Sebral Ji Pulku Srdce Tu Dobrou,Laskavou,Obetavou,Laskymilov nou...Tu,Ktera Ji Rikala ZIJ.V Tu CHvili Zapomela Na Ty,Kteri Ji Miluji A Maji Radi.........
Zdeni Nedelej To Prosim!CHybis Mi Tu!Tajne Doufam A Preji Si,Ze Zijes a Ze Si Zdrava.......
Pojd Si Zase Psat O MJ!Slibuji,Ze Tu Dame Dohromady Co Nejvic Fotek Ze ZLATACKAMI!Hlavne Prijd! Mam Te Rada! -
-
Re: Naše Zdeňulka
Líp bych to nenapsala *3* doufám,že si to Zdeňulka přečte a pochopí,že tím že si něco udělá nic nevyřeší.. *9* -
-
Re: Re: Naše Zdeňulka
Prijde Mi,Ze Ona Si To Necte.Nechci Myslet Ani Na To,Ze Uz Si To Neprecte!
Diky,Ale Napsala.Můžeš I Něco Přidat Třeba Co Ještě Podle Tebe Nosila V Srdci Nebo Jaka Byla. -
-
Re: Re: Re: Naše Zdeňulka
S Tím Srdcem Na Dve Pulky A Co Ji Srdce Radi To Mi Napsala Ona Asi Pred Tydnem.
-
-
-
-
.... :(
Ahoj,uz ste cetli v BRAVU co si vymyslela Murray? Ze prej si to Majkí pichnul sam a ze prisel a on uz mnel oci na hore a lezel ne zemi a ze sou to vzal,tagze nevi jestli ho zavrou..! To je hrozny,ja se modlim at ho zavrou,i kdyz by si to myslim Majkí moc nepral,ale kdyz vzal cloveku zivot mnel by jit sedet aspon na dozivoti..! A jak to jinak vypada se zzj?? -
-
Re: .... :(
je zde vidět jak mu teče do bot když stále tvrdí že MJ sebevraždu neměl k zomu žádný důvod.Prostě mu dal silnou dávku a místo toho aby Michaela oživoval tak radčí uklizel prášky a vše jiné věci jen aby se nemusel MJ oživovat,stačilo by kdyby zavolal čas a rychle záhranku.A taky té posádce neřekl že MJ dal silnou dávku propofolu,to zatajil jak tohle mohly zatajit to prostě nechápu.Měli by ho zavřit na doživotí podle toho co bravíčku psaly pokud mu to projde tak bude volný a to by podle mě neměl Nezaslouží aby Mj vrah běhal vesele po světe.A MJ tu možnost už nemá aby viděl jeho děti jak rostou.A taky už uvidímí nás fanoušky kteří pro nej ještě truhlí.Před budou stojí fanouškové a ty chtějí aby smrt MJ byla potrestána. I jeho rodina MJ je názoru že byl vrah sedet zato co dělal králi popu.Už je na čase aby už seděl za chvinku to bude rok co tu MJ už není a ten vrah stále běhá po svobodě,polde mě MJ pošpinit když už se nemůže bránit.Co musejí prožívat děti MJ ale taky je ho rodina a taky my jeho fanouškové.Chce spravedlivost aby MJ vrah šel sedět do vězení. -
Taky jsem to četla a myslim,že by ho zavřít měly i kdyby si to michael vpichl sám byl to ale přece Murray kdo mu scháněl ty léky . Nebo né ? *7* -
jo četla hrůza já bych ho musela zabít on nepřestane k***t jeden jak se snaží vyvarovat se trestu já sem tak vytočená že nemám slov *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Nevím proč by se Michael zabájel..tak moc se těšil na těch 50 koncertů..a tohle by fanouškům a sví rodině neudělal..miloval svou mámu a sourozence..a hlavně své děti..to by jim neudělal -
-
Re: Re: .... :(
No presne to samy sem rikala i ja...!!! *16* Sem zacala nadavt na celou tridu..!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: .... :(
tak to mate uplnu pravdu *16* *16* *16* uz nech ho tam zavru a nach uz nikdy nevyleze *3* *3* *3* kde si zzj napis nam uz konecne a neblbni zivot je bez MJ hrozny ale s takou partou ako je tu sa to da neako prežit *4* *14*
-
-
-
-
:(
Čau,tak jak tady čtu tak o zzj se zatím ještě pořád nic neví *9* -
-
Re: :(
Bohužel nic nevíme :(..já si teď poušítm jednu písničku smutnou za druhou..a pořád na ní myslím..a modlím se aby to neudělala.. -
-
Re: Re: :(
já v to taky doufám *9* -
-
Re: Re: Re: :(
http://www.youtube.com/watch?v=jNi5 lgAifzc&feature=related
http://w ww.youtube.com/watch?v=qQlWWIDCSUM
Tyhle Videa S Pisnema Mela Rada.Taky Mi Moc CHybi! -
Re: Re: Re: :(
to je nás asi víc
-
-
-
-
...
na Vh1 je Black or white -
=(
Ach jj.=( Dneska zase nebyla ve škole.Začínám si už myslet,že to udělala.=( Včera večer jsem opět brečel.Miluji ji strašně moc!=( -
-
Re: =(
I když jsem jí nestihla pořádně poznat..taky mi chybí..a včera u Little Suise jsem prostě na ní myslela..a brečela...jak už tady psala Zaneska..mohla to udělat..a třeba se jí to nepovedlo..ale teď po tom bude psychicky na dně..bude chodit na léčky..terapie..a tak půl roku nikam nevyjde..tak já jsen doufám že opravdu nic neudělala..a máte číslo na jejich rodiče? -
-
Re: Re: =(
Ja Ho Bouzel Nemam!
-
-
-
... :-(
čauky, tak co jak to vypadá se zzj????????? moc se o ní bojím dlouho sem nic nepsala...! *9* *9* a jak se máte vy?? *9* -
POMOC!!!!!
Ahojte decka moc Vas prosim o hlasy na http://www.zlutetydny.cz/detail/id/ 528/ je to jeden muj kamarad s tanecnich výhra je kolo a moc by o to stal staci dat libi se mi moc prosim -
AHOJKY LIDIČKY
JÁ POŘÁD NEMŮŽU PŘESTAT MYSLET NA ZZJ,BOJÍM SE TOHO NEJHORŠÍHO ALE POŘÁD MYSLÍM ŽE TO NEUDĚLÁ.VRAT SE PROSÍM. -
-
Re: AHOJKY LIDIČKY
Taky na ní nemužu přestat myslet.A za vše může jen ten blbej ,,doktor" *16* -
-
Re: Re: AHOJKY LIDIČKY
TO MÁŠ PRAVDU ZA TO MŮŽE TEN DOKTOR.SNAD HO ZAVŘOU A ZZJ SE MEZI NÁS OPĚT VRÁTÍ.MOC MI TU CHYBÍŠ ALE JAK KOUKÁM TAK NE JENOM MĚ ALE VŠEM LIDIČKÁ TADY NA DISKUSI.
-
-
-
Bože
Holky..já jsem včera kvůli Zzj brečela..tohle není normální..ono se jí fakt něco muselo stát..zdál se mi sen jak mi umřela andulka..a když jsem se koukla do snáře..co má mamča..tak je to že se v okolí rodiny a přátel něco stane co se nám nebude líbit..:( -
-
Re: Bože
doufám že si doopravdy nic neudělala.uplně mi z toho buší srdce.Ještě včera jsem mi jí psala že nechci aby udělala takovou blbost,kterou jsem já udělala...Mám o ní vejký strach .Je to fakt fajn holka
-
-
Škola
S těmi rodičemi je to pravda.Říkal mi to ten její spolužák nebo-li bratranec mého bratrance. -
-
Re: Škola
snad to není možné.Snad to neudělala. -
-
Re: Re: Škola
Třeba se jí to nepovedlo .. -
-
Re: Re: Re: Škola
snad se ji to nepovedlo a nebude mít nějaké následky do konce života.snad si ti to rozmyslela a je snad zdravá a živá. -
-
Re: Re: Re: Re: Škola
Následky mít bude. Bude na tom psychicky hodně špatně. Bude muset na terapie. A určitě se hodně dlouho neobjeví někde ve škole nebo ve společnosti velkýho počtu lidí. Chudinka.
-
-
-
-