-
musim
tak už musím tak pp ještě přijdu odpoledne pp -
jak je?
čauwes sem tu jen na chvilinku sem ve škole tak jak to vypadá se zzj??? :-( -
*
čaute.. taky ste si určitě všimli tej fotky co je u Michaela ve fotogalerii?? Hned tá první, ten chlap co tam neptatří ?! Kdo ji tam přidal?? -
-
Re: *
Taky jsem si jí všimla a už jsem napsala kakadu snížnost *3*
-
-
: /
Proc Si Myslite,Ze CHce Aby Jsme Ji Litovali?Ona Se Proste Jenom Rozloucila. :(( CHudak Kdyby Si To Rozmyslela Tak Uz By Tu Nezapadla Co?Pekne Jste Ji Odsoudili Jen Co Je Pravda!Misto Aby Jste Treba Jen Doufali!
Jak Tu Kdysi Napsala,Ze Je Nadne.To Vas Nenapadlo,Ze Neco Takove Do Tydne Prijde?
Ja Si Nemyslim,Ze CHce Aby Jsme Ji Litovali.A Ti Co Aspon Nekdy Cetli Co Tady Napsala Ti By Ji Meli Taky Verit! -
-
Re: : /
Ale já si to o ní NEMYSLÍM !!! .. jenom říkám POKUD to tak je, tak ať to nedělá :)) . zásadně si to o ní nemyslím !! .. nejdřív si to pořádně přečtěte a pak až dělejte závěry .. Ti co mě tu znaj tak vědí, že nikoho neodsuzuju předem :) .. -
-
Re: Re: : /
Celkem To Ale S Toho Vyplynulo.To Je Tim Ze Asi Neumim Poradne Cist Nebo Co.Spis Me Stve,Ze Vy Ji Uz K Sobe Neprijmete Kdyby Si To Rozmyslela! -
-
Re: Re: Re: : /
A proč si myslíš, že by jsme ji nepřijmuly? Tady celou dobu o ni diskutujem, strachuje, hledáme kontakty...pořád se o ni staráme a máme o ni strach aby si něco neudělala. víš? Nesmíš to brat tak špatně *3* možná jí znáš líp, to já nevím... -
-
Re: Re: Re: Re: : /
Ja Ji Znam Pouze Pres Facebook.Strasne Jse Si Ji Oblibila.Podle Toho Co Jsem Tu Cetla Mi Z Toho Vyplinulo,Ze Si Myslite,Ze To Dela Aby Jsme Ji Litovali.Jenomze Tak To Neni.
-
-
-
-
-
coze?
VY TU VERITE V POSMRTNY ZIVOT NEBO CO?VY TU RIKATE O NEJAKE ZZJ ZE SI MYSLI ZE BUDE ZIT TAM NEKDE S MIKE.VZDYT ONA UMRE A PAK NIC PAK UZ NIC NEUCITI PROSTE NIC.TAK CO TU RESITE? -
-
Re: coze?
nevím kdo jsi ale jsou zde fanouškové MJ a to že máme strach o zzj ti muže být jedno je to naše kamrádka a co jsi myslí je její věc,to že bude s MJ v nebi proč ne.Já v posmrtní život nevěřím ale existují lidé kteří věří v posmrtí život každého je to věc čemu věři.A jeslti bude zzj s Michaelem v nebi tak ona to mylsí a já ji to neberu každý má právo čemu věřit. -
-
Re: Re: coze?
ALE JA TO MYSLEL ZE VY TU O NI RIKATE ZE VERI V TO!TREBA V TO NEVERI!TAK ALE VY JI ZNATE!A FANOUSEK JSEM
-
-
-
AHOJ LIDI
JAK KOUKÁM TAK ZZJ TADY DNESKA NEBYLA SNAD BUDE V POŘÁDKU MÁM ONÍ DOCELA STRACH ŽE JSI NĚCO UDĚLÁ?CHODILA JSEM KAŽDÝ DEN A DNESKA JAK KOUKÁM TU NEBYLA.PŘEJU JSI ABY SE KONĚČNE OZVALA BEZ NÍ JE TU SMUTNO.PROSÍM PŘIJD MEZI NÁS. -
-
Re: AHOJ LIDI
Ano, je tu smutno. Ale myslím si, že je to spíš tím, že se v téhle situaci všichni bojí něco napsat..například fotky atd. a zdá se jim to blbé... Teď vážně není správný čas pro diskusi... -
-
Re: Re: AHOJ LIDI
na diskuzi je opravdu špatný čas ale bojím se moc oni.
-
-
-
.
Já už musím jít..tak ahoj a doufám,že se nám zzj co nejdřív ozve,že je v pořádku *9* *9* *9* -
...
Ahoj :)
Jak tu tak (marně :D) hledám svůj poslední příspěvek, tak tu čtu, že si zas chce zzj něco udělat. Já už nemám sílu tu sem věechno znovu vypisovat, protože jsem jí to už jednou psala. Buď si to nevzala k srdci, nebo to jenom hraje.
Pokud je to to první, tak jsem jakože faakt naštvaná (:D), protože jsem se jí to snažila napsat tak, aby pochopila, že dělá největší chybu života. Pokud to druhý, tak to ať se sem ani nedívá, protože to už tu jednou bylo a nedopadlo to dobře.
Takže zzj ať už si to čteš, nebo nečteš, NEDĚLEJ TO ! .. moje důvody proč ti to píšu znáš, už jsem ti je psala jednou. Asi jsi ještě malá na to, abys to pochopila, ale to že si něco uděláš, tak tím nic nevyřešíš. A jestli chceš abychom tě bšichni litovali, tak si uvědom, že nejenom ty to máš v životě těžký. Pro nás je ztráta Michaela taky hdně těžká záležitost a ne všichni se z toho jestě dostali a asi nikdy nedostanou, ale dokážou s tím žít, takže to zkus taky. Pokud máš problémy doma, tak o tom už nic nevim. Vždycky ale můžeš zavolat na různý linky, nebo do poradny, prostě VŽDYCKY JE TU MOŽNOST !! ..
A pokud chcete vědět jestli to udělá, tak koukejte na zprávy.
Tím moje zpráva končí a nechci abyste si myslely, že jsem zlá, nebo strašně přechytralá (nejsem :D) .. prostě píšu, aby se to nějak urovnalo. :)) -
-
Re: ...
Podle mě si to pravděpodobně nečte, což je docela škoda :(Napsala jsem jí na FB, ale nevím, jestli zareaguje. To asi těžko :( -
-
Re: Re: ...
Jak si napsala jsi zlá.Promiň,že ti to říkam.Ona se trápí jako ostatní.Jenomže ona s tím neumí žít.Je to škoda!
Myslím si,že jsi ji neměla ráda jako jí mám rad já! -
-
Re: Re: Re: ...
V tomhle je nevýhoda psaní narozdíl od řeči, protože neví, jak to člověk myslí. Proto jsem tam napsala abyste si nemysleli, že jsem zlá, protože to nemá vyjadřovat nic zlýho, kdybych to říkala, tak by to vyznělo prostě líp, víš :)
A jestli jí mám ráda, no není to moje nějak obrovská kamarádka jako asi tvoje, ale mám jí ráda, protože je hodňounká. A ví, že to má těžký, ajko všichni tady, ale když si to pořádně přečteš, tak možná pochopíš, že to patřilo k tomu, jestli to předstírá, nebo chce být jenom všemi litována, protože nikdo tady neví, ajk to doopravdy myslí. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Přesně....Kdyby to řekla, možná by to vznělo jinak...ale teď fakt taky nevím, protože jí moc neznám :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Je Mi Jasne Jak To Myslite!Ja Si To Dokazu Domyslet!O To Se Nebojte!
-
-
-
-
-
-
No nic...
No nic tak já jdu. Zatím páááááá. *4* -
Zdeňulka ♥
Zjistil jsem přes mého bratrance a ještě jeho bratrance,který je její spolužák,že dnes nebyla ve škole.=( -
-
Re: Zdeňulka ♥
Jo? Hmm no tak to je hodně blbý. *9* -
-
Re: Re: Zdeňulka ♥
*9* -
-
Re: Re: Re: Zdeňulka ♥
Myslíte si,že už Zdeňulka nežije?=( -
-
Re: Re: Re: Re: Zdeňulka ♥
no tak na to ani nepomýšlej!!! *13* *9* pokud si něco chce nebo chtěla udělat,tak doufám,že si to rozmyslí *9* moc by nám tady chyběla -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zdeňulka ♥
To Ti Rekla Nebo-li Napsala? -
Re: Re: Re: Re: Re: Zdeňulka ♥
Zdenka si asi myslí, že když nebude žít, tak půjde tam nahoru za Michaelem, ale podle mě sebevraždou nic nezíská :(
-
-
-
-
-