-
Angie
Jestlipak to vi Angie to se zzj...? Tam by ji to myslim rozmluvila,nebo poradila ji neco... -
-
Re: Angie
Jo, ta by jí možná pomohla.
-
-
pp
už musím jít tak zatim pp přijdu ještě večer *3* a držte se ( se zzj) a hlavně at se drží ona!!! *9* tak papa -
Ahoj
Ahoj holky jak je? U mě nic moc sem nějaká přešlá z toho včerejška se zzj. Bojím se že si něco provedla. *9* *9* *9* -
Kdo má rád povídky?
http://x-cape-michaeljackson.blog.c z/1005/zivot-zazraku-ii-v-porodnici #komentare -
-
Re: Kdo má rád povídky?
Ta povídka je úplně skvělá *4* -
-
Re: Re: Kdo má rád povídky?
tys už ji četla?
-
-
-
telefon
Nemate nekdo na zzj tel.cislo? -
-
Re: telefon
Přesně...hodilo by se.... *9* -
-
Re: Re: telefon
To číslo bych chtěl.
-
-
Re: telefon
bohužel ne ale ted by se fakt hodilo!!! *9* -
-
Re: Re: telefon
mno praave to by se hodilo fakt hodne! *9*Jako zkusit ji zavolat nb napsat-ale myslim si ze by asi stejnakk nereagovala... *9*
-
-
-
tak co? :-(
ahojky, tak co jak to vypadá se zzj??? včera se tu byla bohužel jen na chvilinku a četla sem co to sem zzj psala *9* doufám že si to rozmyslela - ZZJ KDE JSI VRAŤ SE PROSÍM!! *9* *9* *7* *7* -
-
Re: tak co? :-(
ale jako to přestává být sranda *9* -
-
Re: Re: tak co? :-(
teda ona to ani nikdy sranda nebyla *9*
(minulej komentář,kterej sem psala,tak vyzněl,tak se omlouvám)
-
-
-
AHOJKY LIDI
ZZJ KDE JSI JE TU BEZ TEBE SMUTNO SNAD JSI NEUDĚLAL NEJAKOU BLBOST HODNĚ LIDÍ JSEM PÍŠE ŽE BY JSI TO MJ NEPŘÁL ABY JEHO FANYNKY PÁCHALA SEBEVRAŽDU TÍM MJ NEVRÁTÍŠ NÁM VŠEM MOC CHYBÍ A MĚ BUDEŠ TAKY MOC CHYBĚT TAK SE SEM PROSÍM VRAT. -
Zdeňulka=zzj
Myslíte si,že si to Zdeňulka přečte?To co tu píšete.Mě se zdá,že už boužel ne. -
-
Re: Zdeňulka=zzj
a co se ji stalo nb co ji je? -
-
Re: Re: Zdeňulka=zzj
Moje Zdeňuška chce spáchat sebevraždu kvůli Michaelovi.=( Vy tady píšete,že jí nikdo nemá rád,ale já ji doslova miluju! Tak a je to venku. =( -
-
Re: Re: Re: Zdeňulka=zzj
ja sem nepsala ze ji nemam rada,je to dobra holka a myslim ze nikdo tady nepise ze ji nema rad,ale pisou aby to nedelal,protoze ji vsichni mame radi!A za to ze ji milujes se stidet preci nemusi.! *3* ale chtelo by ji to rict,treba uz by nad sebevrazdou ani nepremyslela,kdyby to vedela... -
-
Re: Re: Re: Re: Zdeňulka=zzj
Zdeňulka o mě nemá zájem.Ona miluje jenom Michaela a mě do srdce nepustí.Pustila na kousíček srdce Kubu Štěpánka.To je Vitkovický brankář.
To už je jedno.Když ona chce spáchat sebevraždu.=( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zdeňulka=zzj
ano ano znam toho brankare-ja mnela v umyslu od zacatku smrti Majkíího udelat to same,ale rekla sem si ze tohle by Majkíí nechtel... Ja ho mam take rada,porad mne to drti cim dal tim vic..! Ale proste zije se mi blbe ale musim to prekonat... -
Ano.Možná ji už spáchala.=( -
Ona chce spáchat sebevraždu??? *7* -
To si už nepřečte.=( -
Myslím, že by si tě tam pustila... jestli si to teda přečte..
-
-
-
-
-
-
Zzj??
co se zzj? -
-
Re: Zzj??
*je
-
-
:(
Ahojky jak se tu mate? Doufam ze aspon nekdo lip nez ja...Ted to na mne posledni dobou opravdu hodne dopada a ja uz nedokazu myslet na nic jinyho nez na Majkíího *9* Hlavne pred spanim,kdyz si poustim jeho pisnicky a ctu veci od soudu,je to hrozny!! *9* Ale nechci vam kazit naladu *4*