-
Tak to je mazec!!
Tohle musíte vidět,chudák Majký i když já bych tohle chtěla taky udělat,jen opatrněji!!-1:46 http://www.youtube.com/watch?v=AsoY TmkEy-c&feature=related -
-
Re: Tak to je mazec!!
au *9* chudák, ale přiznám se, taky bych po něm skočila *15*
-
-
me sbohem
vy ji berete vážně?? prosím vás vždyť ona jen něco kydá asi potřebuje vědět že má o ni někdo zájem, a když má ráda Michaela tak proč před ním utíká? to je teda fanynka!! *4* -
-
Re: me sbohem
pane bože nepleť se do toho..a jestli si myslíš že kecá..tak si to mysli..ale podle toho co jsem tu všechno četla tak ne..a jestli si myslíš že když řekneš že kecá..tak se proti ní obrátíme..Nene..zapomeň..my budeme s ní..a proti takoým sme tu dělaný.. -
Re: me sbohem
Ty Ji Asi Neznas A Nechapes Jeji Trapeni.Tvuj Nazor Ti Neberu Nemelo By To Cenu.
-
-
me sbohem :(
tak ja uz jdu *9* *9* bouzel tu uz ani chodit nebudu PROMINTE *9* *9* ja proste uz bez MJ nemuzu a zit bez neho je utrpeni !!! uz to takhle nejde dal !!! *9* *9* PROMINTE !! *9* muj zivot je jen velkou zatezi kterou uz nehodlam nest dal!! *9* vzdavam ten boj o bezcenny zivot proste s nim koncim!! *9* MAM VAS RADA *9* SBOHEM *9* *9* *9* *9* -
-
Re: me sbohem :(
mám oni docela strach holky že jsi neco udělá,snad ji to nenapadne. -
-
Re: Re: me sbohem :(
bohužel jí to napadlo *9* vím, co všechno mi o tom řekla a že to chtěla udělat už dávno...
-
-
Opovaž se to udělat..jinak si tě najdu a vypláchnu ti mozek..:D nikdo tu nic takového psát nebude..:( -
Uvidime Jak Dlouho Tu Nebude CHodit, Ale Ona Tu CHodila Kazdy Den.Takže To Dobre Pozname. -
co se to tu děje zzj???? *9* *9* to snad nemyslíš vážně myslíš že by se to MJ líbilo on by nic takovýho nechtěl *9* *9* *9* *13* -
A zzj je sestra od Lucky Zlámalový? co má tady profil luuuuuca? *7* to jsem nevěděla -
-
ne, jen mají stejné příjmení
-
-
mám o tebe velký strach že jsi neco uděláš ale tim nic neviřešíš a mě taky MJ moc chybí a ty to víš. -
proč sem už nebudeš chodit prosim tě neuděla nejakou blbost MJ by to nechtěl konečne jsem poznala dobrou kámošku a ted sem chodit nebudeš.Prosim chod sem mezi nás.Neděl nic co bys nemhola už nikdy vratit.Prosím vrat se k nám.Já taky nemužu být bez MJ tady se najde moc lidi kteří nechtějí žít bez MJ.AHOJ -
Myslím že tím něčeho dosáhneš..takovýhle lidi..jak už tu někdo říkal..do nebe nejdou..ale jako duchové bloudí po zemi..opravdu to nemá cenu..buď tu..a společně dokončíme co michael začal.. -
To si děláš srandu? Nevlezl ti náhodou někdo na profil? Na osobnostích se totiž tohle stávcá docela dost často. *13* -
-
ee Ona To Mysli Vazne! Vsichni To Uz Dlouho Vime Ee? *9* -
nevlezl, já zzj znám a mám o ní vážně docela strach... *9*
-
-
počkej prosím... nic nedělej! MJ by to nechtěl, my taky ne a ty určitě taky ne ikdyž to ještě nevíš. o nic se prosím nepokoušej a mysli jen na to dobré..
-
-
ahooj
čaau *15* tak jsem tady a mám chuť na zlaťáky *15* kdo mi sem hodí fotku? *15* *15* -
-
Re: ahooj
jo já :)
Je tam všechno v jednom :D
http://photobucket.com/images/m ichael%20jackson%20gold%20pants/ -
-
Re: Re: ahooj
myslím tím hlavně tuhle:
http://media.photobucket.co m/image/michael%20jackson%20gold%20 pants/Idyllenah/Misc/GOLDPANTSmonta ge.jpg?o=2 -
-
Re: Re: Re: ahooj
*14* *14* díky
-
-
-
-
.....
polinka
... - 11.05.2010 17:55 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
AHojky na blogu - my-angel-michael.blog.cz další díl povídky
_______________________________ ______________________________
Zí tra budu mít taky :) *14* -
-
Re: .....
tak to si přečtu *3* jaký máš blog? *7* -
-
Re: Re: .....
jj ja taky *4* -
-
Re: Re: Re: .....
Dobře :)
http://x-cape-michaeljackson.bl og.cz/rubrika/povidka-zivot-zazraku
Tam si můžete vybrat úvod nebo 1. díl, nebo klidně obě :D. Mám zveřejněný zatím jen dvě a zítra vychází 2. díl :) Jinak už mám dopředu na papíře napsaných 14 dílů :D *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .....
Ale upozorňuju, že začátek je strašně smutný :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
Tak to jsem neměla psát *15*
ne je mi to jedno :) přečti si, až budeš chtít, ale až bude pokračování, tak to bude veselejší :) -
Re: Re: Re: Re: Re: .....
*9* radši si to přečtu až zítra... teď mám zrovna celkem dobrou náladu, tak ať nemusím zase brečet *4*
-
-
-
-
-
-
??
kdepak asi jste co ?? *9* ploc tu nepisete asi mate neco lepsiho na praci zhe ? *9* *9* -
-
Re: ??
Ale já jsem tu na píšu sem ale nikdo mi pak neodepíše a včera zde bylo lepší téma než dneska je tu tak trochu mrtvo. -
-
Re: Re: ??
Teď už tu nuda nebude *15* -
-
Re: Re: Re: ??
*4*
-
-
Re: Re: ??
tak trochu?! strasne mrtvo !!! *9* -
-
Re: Re: Re: ??
už to tady trochu začíná rozjíždět
-
-
-
-
....
ahojky nemate nejakou fotku ktera zvedne naladu? *9* -
-
Re: ....
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/82583 -nevím ,jestli ti to zvedne náladu,ale tahle fotka přesně vystihuje jaký byl.. -
-
Re: Re: ....
mam pravdu nezvedla *15* jj vystihuje !!! *4*
-
-
-
...
AHojky na blogu - my-angel-michael.blog.cz další díl povídky *3* -
-
Re: ...
ta je super *4* zase tak napínavá jak minule, hlavně dej vědět až bude další díl *4* -
-
Re: Re: ...
uplna BOMBA !!! pani spisovatelko *4* navrhuju s toho udelat knizku az toho bude vic *4* uz ted jsem tvoje faninka *4* dej vedet az bude pokracovani *4*
-
-
supeeer *15* *4* dík *4* -
Ahoj,už si ho valim přečíst *4* *4* -
-
Re: Re: ...
Hafo pěkná *4* těším se na pokračování *3*
-
-
-
Ahojííík
Ahojíííík holčiny moje. Jak se máte? A je tu vůbec někdo? *7* *4* -
-
Re: Ahojííík
Ahojkyyy, já jsem ted přišla a jinak nevim jestli tu někdo je *4* -
-
Re: Re: Ahojííík
Jak se máš? *7* -
-
Re: Re: Re: Ahojííík
Nic moc, Majkí mi moooc chybí *9* *9* Ale jinak v pohodě a ty? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojííík
Jo to mě taky moc chybí. Skora každý den si pouštím písničku Gone Too Soon a vždycky když si ji pustím tak mě rozbrečí. *9* Jinak se mám taky v poho. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojííík
Tak ahoj *4* -
Jo no ty mě taky rozbrečí. Už budu muset. Tak se měj pěkně. Páááááááá všem. *4* -
Mě zase rozbrečí Will you be there nebo You are my life *9*
-
-
-
-
-
-
...
Ahooj jak se máme? *4*
Tohle video musíte vidět: http://www.youtube.com/watch?v=y565 cMxLU8k 1:14 jak se ta blondýna kouknu Majkímu na zadek *15* Taky bych se koukla kdybych měla možnost *14* *14* *15* A asi bych si i sáhla.. *14* *14* * *14* *15* -
-
*15* jaký pohled *15* taky bych se koukla *14* *15* -
Oprava: mělo tam být koukne ne kouknu *1*
-