Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všem

Nikdo prosim vás nemyslete na sebevraždu,mě MJ taky chybí a moc.Pravdu řeknu jednou jsem to chtěla udělat,ale jsou tu lidi co vim že mě maj rádi.Michael by to nechtěl,aby jeho fanynky páchaly sebevraždy.Přemejšlejte trochu,nemá to cenu,timhle způsoben nikdo nic nevyřeší. *3*
  • tea301

ahojky

ahojky jsem ve škole a máme volnou hodinu, všechny vás tu zdravím *14*
    • Re: ahojky

ahoj *4* já už jsem doma *15* *15*
  • fgngn

zdarec,jste tady někdo? *7*
  • anet98

Papa

Holky dnes taky už končím. Mějte se krásně a pěkný sníky. Papa.
    • baluska1

Re: Papa

Já jdu taky ♥ Tak dobrou holky ♥
      A ZZJ DOUFÁM ŽE NEUDĚLÁŠ ŽÁDNOU HLOUPOST,KTERÁ BY VŠEM UBLÍŽILA
  • sasa87

ahoj holky

tak se mějte moc hezky a krásné sny o MJ.
  • sasa87

pro zzj

nic prosim tě nedelěj přesne je tu řečeno všem MJ chybí prosim jsetli taky budeš nic jsi prosim nedělej.Je tu hodně lidi kterým bys moc chyběla a mě taky bys moc chyběla.Tak to proboha nedělej je to moc těžký ale co teprve mají dělat jeho děti a ty zde myslíš na sebevraždu tak jsi to proboha a rychle rosmyly MJ by sji to nepřál.Když zemřel tak se vě světe zabilo 13lidí sebevraždou a to MJ nehtěl tak to nedělej on na tebe kouká z nebe a určítě nechce aby jsi si nějak ubližila.
  • anet.k

Dnes končím, tak pa :) a dobrou noc :)
    • anet98

Re: pá

Dobrou noc páááááá. :-)
  • anet98

pro zzj

Zzj proboha prosím tě moooc neudělej žádnou blbost. Já vím že je to těžký, ale musíme to překousnout. MJ chybí nám všem. Pokuď si to budeš číst, ještě jednou prosím nedělej to co chceš udělat. *9* *9* *9*
  • zzj

Asi Si Jen Tezko Muzeme Predstavit Co Proziva.Musime Take Doufam Ze O Tom Bude Premyslet A Rozmysli Si To,Ale Prijde Mi Ze Si To Nerozmysli A Je Pevne Rozhodnuta. *9*
    • baluska1

Re: zzj

..neznám jí..ale je tohle fakt schopná udělat??..jako já taky jeden čas byla rozhodnutá že to skončim..ale pak jsem si uvědomila že jsou tu lidi..kteří mě mají rádi..a michael by to nechtěl..párkrát jsem seděla na vaně s nožem na žílách..a nebo s práškama v ruce..ale nebyla jsem toho schopná..jednou jsem si vzala víc prášků..schválně..a bylo mi tak zle..a už to nikdy nechci zažít..a aky..jsem si párkrát hrála kvůli michaelovi na EMO..ale nemělo to cenu..a tak jsem si pořád říkala..jsou tu lidi..kterým na mě záleží a mají mě rádi..a teď je všechno OK...
      • Re: Re: zzj

Nikdo Ji Nezna.Nevime Kolik Lidi Ji Ma Rado.Treba V Tom Hraje Roli I Jeji Rodina To Nikdo Nevi.Musime Ji Proste Verit.
    • Re: zzj

Proč si myslíš, že si to nedokážeme představit? podle mě to velká část z nás prožívá, nebo aspoň už prožil taky.
      • Re: Re: zzj

Vy Ale Nepremyslite O Sebevrade Jako Ona. *9*
        • baluska1

Re: Re: Re: zzj

Já už ne..ale jeden čas jo..
          • Re: Re: Re: Re: zzj

přesně jako baluska...
  • baluska1

Krása

Holky já teď chodím z jedním klukem..Adamem Závodským..on hraje 4 roky na klavír..a hraje jako kdyby hrál 10 let..a on má pro sebe dva pokoje..jeden svůj..a druhý v něm má jen klavír..uprostřed jako Michael..a já mu dala noty na I'll be there aby je zahrál..bylo to božský..a já mám pod tím text..a on to začal zpívat..já se opřala o klavír..a potom jsem začala zpívat s ním..bylo to krásný.. *14*
    • anet.k

Re: Krása

COže? Já jsem taky 4. ročník, ale tohle bych vážně neuměla. Zkoušela jsem hrát Michaelovy písničky, ty, co jsi mi poslala :) ale u jedny jsem zahrála 1 stránku apak už ne :D *15* fakt toho tvýho kluka chválím :) Takovýho bych taky chtěla :D
      • baluska1

Re: Re: Krása

On je můj šikula..A má dlouhý vlásky..a já mu je jednou nakulmovala..a sepla..jak to měl v Black or white..posadila ho ke klavíru a poprosila ho aby zahrál Will you be there..normálně jsem se mu tam rozbrečela..ale moc mu to slušelo..jestli chceš pošlu ti odkaz..kde je vyfocenej..na koncertě..
        • anet.k

Re: Re: Re: Krása

můžeš :)
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Krása

http://www.zusbreznice.cz/jiz-probe hlo-skolni-rok-200910-predvanocni-k oncert-na-meu.cz
            Tady je to 6 fotka..

http://www.zusbreznice.c z/jiz-probehlo-skolni-rok-200809-za mecky-koncert-capella-flauta.cz
            A tady 6 a 7

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit