-
:)
Ahoj Michael je fakt skvělej..ale chci jen vám říct s tím kdo píše na dizkusi Mileyny tak má pravdu chci Miley zničit normiš!! *1* *9* -
-
Re: :)
Sorry, ale tohle mi fakt nepřijde normální. Zaprvý teda nevím, co máte v plánu a jak ji zničit a zadruhý to nemá cenu. Prvně se zkuste zamyslit, jak by se na to díval Michael, kdyby kvůli němu byste uráželi jiné lidi, kteří vůbec nemůžou za to, že jsou prostě oblíbení. Tím nemyslím, že je lepší, než Michael, to rozhodně ne, ale prostě má víc fanoušků. Myslím, že Michael by nepřál nikomu to nejhorší. Pokud aspoň trochu znáte Michaela, měly byste vědět, že jeho hlavním heslem byla láska, a tím se řídil a rozdával ji různým lidem, ať jsou jacíkoliv. Tak pokud se považujete za jeho fanoušky, snažte se aspoň trochu jednat s druhými jako on. -
-
Re: Re: :)
Anet má pravdu. Nechte Miley být. Jenom proto že tu má víc fanoušků a že na její profil chodí víc lidí nemusí být Miley hned na odstřel. Nejsem sice její fanoušek, ale i ona má své dobré stránky a i ona má právo v klidu žít. nechte jí být. Radějí všechnu svojí nenávist k Miley přeměnte k ještě větší lásce k Michaelovi. *14* -
-
Re: Re: Re: :)
jo,jo pro ně je dobrá Miley pro nás zase Michael.tak to prostě je, všichni ho rádi mít nemůžou....ale i tak na něho nikdo nemá *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Já jí bejt nenechám ;)
-
-
-
-
Přesně Kajo !! Musíme jí dát dolů a mj nahoru !!! *8* *8* *8* *16* *16* -
-
Re: Re: :)
Dobře vložíme se do sebe a zničíme jí!! *8* -
-
Re: Re: Re: :)
Majký vždycky bude nahoře a žádná Miley to nezmění, nikdy!!! ať si říká kdo chce co chce, michael byl a je nejlepší, to co dokázal on nedokáže už nikdo!!!on byl jedinečný byl to KRÁL!!!! *4* *14* *14* *1* *3* I LOVE YOU -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Přesně!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
až ta slavná Miley dokáže co Michael tak pak můžou něco říkat, ale to nedokáže nikdy.
-
-
-
-
-
supéér já chci Miley taky zničit!! *1*
-
-
Quincy
Dneska má narozky Quincy Jones *3* Tak vše nej pro něj *3* *14* -
♥
Hele,nevíte kdo je Správce Michaela? *14* -
-
Re: ♥
Správcem je Angie72 pokud se nemýlím. Jak se máš? -
-
Re: Re: ♥
*4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: ♥
ah díky.
A mám se dobře a co ty? *3*
-
-
-
-
♥
Michael Jackson je nej !! *14* -
:-)))))
Čau lidi, konečně víkend, co?! dneska má být krásně, tak si to užijte!!! *4* *4* *4* -
-
Re: :-)))))
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: :-)))))
jak se máš?nuda, co... *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: :-)))))
že jo stráášná *15*
-
-
-
-
♥
Je tu něěkdoo ? *9* -
-
asi néé *15* *8* -
-
Jááááá *15* -
-
já tady jsem taky... *3*
-
-
-
-
Zdar
Čaute lidi, jak je? Já se mám dobře a právě poslouchám album Michael. *3* *14* -
-
Re: Zdar
jo,jo jde to.taky jsem poslouchala...včera *3* *3*
-
-
♥
$♥♥$_______$$$$$_______$$$$$___ ____$♥♥$
$♥♥$_____$$$$$$$$ $___$$$$$$$$$_____$♥♥$
$♥♥ $____$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$____$ -
-
tadytodlencto jsem ještě nezkoušela :-D *15* je to zajímavý. :) hodně je toho na tweetu, kde se hlasovalo pro Michaela na Grammy *15* -
-
fáákt? *15*
-
-
nějak se mi to nepovedloo *15* -
-
To nevadí *15* -
-
hahaha *15*
-
-
-
-
♥ILoveYou♥
♥ █ █ ♥
█▄▄▄█_
$♥♥$____ ________$$$$$$_____________$♥♥$
$♥♥$____________$$$$$$_______ ______$♥♥$
$♥♥$___________ _$$$$$$_____________$♥♥$
$♥ -
-
Re: ♥ILoveYou♥
*4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: ♥ILoveYou♥
*1* *1* *1*
-
-
-
HT
Ahojte *15* Tak co říkáte na novej videoklip Hollwood Tonight? *7* *14* -
-
Re: HT
ajo, vlastně novej klip, že? No, právě jsem se na něho dodívala a není vůbec špatný. Ti tanečníci museli být šťastní, že mohou v tom klipu hrát.
Klip mi vůbec nevadí, ale prostě pořád a neustále přemýšlím nad tím, proč to všechno vůbec dělají. Když tam není Michael, tak co to má znamenat? Je to tribute klip na MICHAELOVU píseň? A nebo v tom prostě hrajou peníze? Pokud to berou jako poctu pro Michaela, budiž, ale jinak by to neměli dělat. Michaelovy klipy měly prostě nějakou šťávu, byly to short filmy a prostě se u nich člověku zatajil dech. Ale tadytohle mi přijde, že nestojí za nic. Michael byl prostě jediný génius. -
-
Re: Re: HT
Přesně tak Anet!!! *4* *4* *4* úplně s tebou souhlasím -
-
Re: Re: Re: HT
Jo jo přesně tam Michael měl prostě dar ze všeho a z každého vymáčknout to nejlepší.Věděl co přesně ta písen potřebuje za klip jak jí zdůrazní a znázorní.A to nikdo jiný nedokáže. Každý MJ klip který ted natočí už nebude to pravé ořechové. Nic se nevyrovná třeba Remember The Time, který je podle mě úplně perfektní. *14* Nebo They Dont Care About Us Prison Version. Ta MIchaelova zloba a ty sexy pohyby. Ou Jé *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: HT
Přesně tak. měl to vždycky tak propracovaný a promyšlený. No prostě nádhera...byl neuvěřitelný ve všem!!!! Dostal vždycky ze sebe to nejlepší!!!King of pop!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HT
*9* *9* -
přesně *15* ten remix je celkem pěknej.. ale videoklip.. mohli tam dát aspoň hezčí holku dyš už *15* -
Naprosto s vámi souhlasím. Klip je naprosto o ničem. Takhle by to MJ nikdy neudělal, byl by to originál, jako všechno, co dělal.
-
-
-
-
-
Re: HT
Cože?! Novej videoklip?????? *7* -
-
Re: Re: HT
http://www.youtube.com/watch?featur e=player_embedded&v=zjGtTUfPcI4 -
-
Re: Re: Re: HT