Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

Taška

Tuhle tašku mám. Je skvělá http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/177307
    • anet.k

Re: Taška

ta je úžasná... ♥ úplně závidím *1*
      • zuzanka666

Re: Re: Taška

Ale zase některy obrázky MJ nejsou cely a nejde mu vidět hlava.Což je fakt blby a taky jsem viděla lepší. Byla černá a byla na ní fotka Michaela z Beat It . Velká a moc pěkná fotka Michaela. *14* *14* *14*
  • kristynajackson

*14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* *15* *15*
  • janikoz

Ahojky

Ahoj lidičky, jak je, jak se máte? Co děláte? *7*
    • monikam

Re: Ahojky

Jde to Jaňule, a ty ?! *4* *4* *4*
      • monikam

Re: Re: Ahojky

měly by jsme nahodit nějaký téma a trošku to tu rozjet *1* *1* *1*
        • kristynajackson

Re: Re: Re: Ahojky

*9* *9* *9*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

mno... tak ňáký nahoď *3* *15* *15* hlavně něco konkrétnějšího jooo... né že napíšeš Michael Jackson... toho by se dalo probírat milion témat.. vyber jedno *3* *15*
            • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

a to jsem zrovna chtěla napsat!!! *4* *4* *4* ne, tak já nevím co, ono je toho vážně hodně....tak třeba viděli jste History tour, nebo nějakej koncert?!že se tak blbě ptám, určitě...,protože já jich sama mám na dvd hodně. *1* *1* *1*
  • Platinová deska

Poslední šance: http://aukro.cz/oceneni-platinova-d eska-michael-jackson-r-1996-i149133 7566.html
  • ?...?

Majkle,hvězdo moje na nebesích... Miluju Tě zlato a je mi líto,že Tě tolik lidí pomlouvá a Tví fanoušci mluví sprostě,jen aby se Tě zastali.. Ano,je to správné,já za Tebe taky bojuju,ale ne takhle... Já už rovnou dávám facky.. Ale za sprosťárny mi ti zlí lidé nestojí..
    • Re: ?...?

*4*
  • MJ♥

Lidi když si tady čtu vaše krásné komentáře tak se mi chce normálně brečet ;(
    já milujuu MJ strasne moc !!! Nikdy nezapomenuuu nikdyy v životěěě prostě nikdy!! a ani nechcci mě se chce totalne brecet!! *9* *9*
    • zuzanka666

Re: MJ♥

Jo máš absolutní pravdu. Nějak je to tu poslední dobou smutné. Mě se chce dneska taky celej den brečet kvůli Michaelovi. Nezasloužil si takhle umřít. Ještě byl mladý a mohl toho dokazat ještě víc. Ještě by vytřel zrak všem těm náctiutrhačům a pomlouvačům co ho vyděli jako trosku , kterou nikdy nebyl. Jenže Murray to všechno zaničil tim že ho zabil a je mi jedno, že třeba nechtěl. To ho neomlouvá.
  • monikam

MJ

Svět přišel o největší hvězdičku,
    která teď září v nebíčku.
    Už nic nebude stejné jako předtím,
    ty jsi byl člověkem jedinečným.
    Svět pláče pro tebe,
    jak smutno je nám bez tebe.
    Proč to takhle musí být?!
    Proč bůh musel mi tě vzít?!
    Nikdy se s realitou nesmířím a ani nechci,
    ale musíme vzpomínat na ty krásné věci.
    Na čas, kdys tu ještě byl
    a svůj úsměv do srdcí nám vryl....
    *14* *14* *14* *14*
    • anet.k

Re: MJ

Nojo, včera jsme se bavily s kamarádkou, jak ten čas hrozně utíká... a že už to vlastně je letost deset let od toho, co umřela moje prababička. A rovou mě cvrnkl do hlavy i Michael a až později mi došlo, že už to letos budou dva roky. Nedávno tu někdo psal, (a to nedávno bylo minulý rok v prosinci), že za chvíli to bude rok, dva roky... předtím tomu člověk sám nevěří, že by to tak vážně rychle uteklo, ale čas opravdu nečeká. je to hrozný. Tolik se toho za ten čas změnilo. Tolik toho Michaelovi provedli, i po smrti. a Murray stále není potrestaný. Pořád ty soudy odkládají, stále to protahují..
      • zuzanka666

Re: Re: MJ

Starašně ten čas letí.Někdy si říkám,že to nechci, že nechci aby to byly dva roky, pět let nebo deset. Nejraději bych byla kdyby se to vůbec nestalo. Michael byl tak krásnej a čistej člověk a jak řekl Quincy a spousta dalších lidí žádnej takovej Michael už nikdy nebude. K Murrayovi prostě no coment. Prostě si myslím, že za MIchalovu smrt může on at už jakkoli a měl by být potrestán. Úplně ho nenávidím. A svoboda tisku je skvělá ale mělo by se novínářům zakázat psát nesmysly a lži a takhle ničit skvělé lidi jako byl Michael. Spousta lidí ho nedokázala ocenit tak jak si zaslouží. Michael je prostě nejlepší a navždy bude. *14*
        • monikam

Re: Re: Re: MJ

Odešels a svět se zastavil. Všechno se úplně změnilo, nic nebude jako předtím. Je to už nějakou dobu a pořád to bolí stějně jako by se to stalo teprve včera. Proč zrovna ty?! Ty, který si tu měl zůstat navěky!!Svět pláče Michaeli! Pořád budeš v našich vzpomínkách a srdcích, tam budeš žít navždy!!!Tam nikdy nezemřeš!!!! Milujeme Tě!!!
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: MJ

Ne prosím už ne. *9* Pojdme se bavit o něčem veselejším...I když mě tohle připomělo jak Will.i.am řekl že by se nedivil kdyby se svět zastavil. Ale není to pravda nezastavil. Svět si žije dál svím životem. A my bychom měli jít dál taky a přestat na to myslet.Aspon tohle říkají ti , kterých se MIchaelova smrt nedotkla. Tak at si to zkusí. Je těžké přijít o někoho koho milujete a nemusíte ho k tomu rovnou znát osobně. Michael je prostě člověk který dělal svět lepším a měl excelentní usměv.Prostě mi dochází slov...
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

MJ je nesmrtelná a kouzelná legenda *14* *14* *14*
            • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

ano máš pravdu, ale není den, kdy si člověk nevzpomene že už tu není *9* *9* svým způsobem ale bude žít navždy!! *14* *14* *14*
    • zuzanka666

Re: MJ

Tos nepsala strašně krásně. Úplně mě to dojalo. Myslím že to takhle, nebo podobně, cítí každý fanoušek/fanynka. On neměl umřít tak brzo. Jeho odchod navždy bude bolet stejně silně jako první den a zanechá nezacelitelnou ránu. Tedy alespon mě. *9* Svět je bez něho strašně smutný, ale máme na co vzpomínat a máme tolik toho na prohlížení (fotky, videa, knížky, dokumenty...). Navždy tu bude s námi alespon tak a také z našich srdcí nikdy nezmizí. MJ FOREVER.
      • monikam

Re: Re: MJ

ano i mě, pro mě nebyl jen hudebním vzorem, ale milovala jsem ho hlavně proto jakým byl člověkem.Škoda, že na světě je tak hodných a upřímných lidí málo, kdybych jich bylo víc, svět by byl hned lepší a krásnější. Lidé by si z něho měli brát příklad a ne ním opovrhovat!!!ano máš pravdu je spouta knih a dokumentů, kde se na něj můžem dívat a vzomínat na něj , sama jich mám hodně a není den, kdy bych se aspoň nepodívala na jeho fotku *4* *4* *4*
        • janikoz

Re: Re: Re: MJ

Pro mě je taky Michael něčím vyjímečným, vždyť se celý svůj život věnoval charitě. Měli by jsme z něj vzít příklad a myslet na něj opravdu každý den. *14*
  • kristynajackson

jajaja

Ajééje tady se kažkou minutu píše novéé tééma jáá nestííháámm *9*
  • dirty.diana

Michael

Ahojkyy :-) Jak se máte ?? *3*
  • monikam

proč????

Proč se tohle muselo stát a mi se museli tě náhle vzdát?!Byl jsi neuvěřitelný génius, který změnil svět.Tvůj odchod pořád bolí. Média a novináři o tobě napsaly spoustu ošklivostí. Pro někoho jsi byl zvláštní, a kdo by nebyl?! Neměl jsi nikdy žádné dětství, poznal jsi samou dřinu, která tě provázela úspěchy. Každý se pozastavoval nad tvým zvláštním vztahem k dětem.Proč nikdy nenapsaly MJ je člověk, který se snaží dětem dávat nejen lásku, ale taky jim finančně pomáhát a uzdravovat. Která hvězda tohle dělá?!Žádná!!!Tohle všechno napsaly až když jsi umřel.Trochu pozdě!! Zasloužil sis uznání za svého života a ne až po smrti.Někdo odsuzuje lidi, kteří tě začali mít rádi až teď, no a co?! Michael měl dost fanoušků i za svého života, nemá jich teď o nic víc ani míň. Já jsem na Majkým vyrostla je to sice už pár let, ale na tu dobu moc ráda vzpomínám. lidé jsou zlý a jeho smrt mi otevřela oči. Jednu dobu se o něm psalo jenom samý zlý věci a ne o tom jak úžasný je.Někdy se dostává toho největšího uznání až po smrti a to je špatně!!odešel jsi příliž brzy a lidi, kteří tě zabili by za to měli pikat!!Která hvězda v dnešní době neprochází světem skandálů a bulváru?!ale ty jsi tohle všechno nesl moc špatně a ani se nedivím.Víme totiž všichni, že to byly samý lži!!Jo jsou lidi, kteří na slávě druhých chcou vidělat a to boužel nezměníme. Mi tvý fanoušci tě milujeme a doufáme, že tam kde jsi je ti mnohem líp. Milujeme tě a nezapomeneme NIKDY!!!
    • kristynajackson

Re: proč????

no tak musím uznat to je nádhera
      přesně všechno vystihuje *14*

nááádherááá *14* *14*
      I love MJ *14* *14*
      • monikam

Re: Re: proč????

díky Kristy, ono o Majkým se nedá napsat nic špatnýho, byl to člověk s velkým NEJ, ale to mi všichni moc dobře víme, že ... *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit