-
nemůžu věřit
Nemůžu tomu uvěřit už to je tak dávno http://diskuse.osobnosti.cz/michael -jackson.php?id=199&page=1333 *1* *1* *1* *15* *15* *15* *8* *7* -
-
Re: nemůžu věřit
to se jako směješ mě, že jsem psala na Blaníček, nebo co? *15* *15* se směj, no. já se taky budu smát *15* a klidně tam ještě napíšu *15* -
-
Re: Re: nemůžu věřit
nee tobě se nsměju :D
-
-
-
nedokončena show
Líbil se vám dokumen MJ Nedokončená show co dávali kdysi na primě?Pokud' ano zde je to k stáhnuti http://www.uloz.to/6212886/michael- jackson-nedokoncena-show-2-avi -
co je?
Lidičky co je?Proč nepíšete? *5* Podle mě je nejkrásnějši diskuze když si píšou fanoušci MIchaela..Vždycky si spolu rozumí a mají stejný názor..A nikdy není nouze že by došlo téma je vždycky jenom jedno téma Michael *14* *14* *14* -
-
Re: co je?
jo, to máš pravdu. O Michaelovi se toho dá napsat tolik *1* *1* *1*
-
-
...
Můžete mi vysvětlit, co to zase je ? A proč se tu navážíte do Miley Cyrus a do Eminema ? A proč lezete na Mileynu stránku a urážíe jí tam ? Uvědomujete si, že urážíte i mě a možná i jiný fanoušky Michaela, kteří mají rádi Miley ? Já chápu, že jí nemáte rádi, Michaela taky nemá každý rád. Lezou sem snad fanoušci Miley a nadávají tady na Michaela ? NE, to děláte jenom vy !! Uvědomte si že tady nejsou jenom fanoušci Michaela, ale i jiných osobností. Vám by se taky nelíbilo, kdyby sem někdo přišel a urážel Michaela, tak proč to sakra děláte vy ? Je vidět na jaký úrovni je vaše inteligence. A pokud teda strašnou mervomocí chcete, aby Michael byl na prvním místě (což se nestane), tak nelezte na ostatní stránky a nenadávejte tam. Ach, jste ještě děti. .. -
-
Re: ...
prádě že jsou tady lidi kteří sem lezou a nadávají na Michaela.ale ať si říká kdo chce co chce, na Michaela nikdo nemá a to tu musíte uznat všichni *4* *4* *4* -
-
Re: Re: ...
přesněěěěěěěěěě -
-
Re: Re: Re: ...
Jo nemělo by se je takhle urážet (a ani jejich fanoušky). Každý má své chyby.Některé písničky od Miley a Eminem Jsou docela super at už jsou oni dva jakkýkoliv a určitě v sobě mají ten faktor X , protože jinak by neoslovili tolik lidí po světě. Měli bychom je respektovat za to co dokazali a jak tvrdě na úspěchu pracují jako by je uznával MJ. Já vím že Em Michaela urazil v jednom za svých klipů, ale to je prostě Eminem a jeho drsný styl humoru. A také byl Eminem zvolen umělcem desetiletí. Ale MIchael je beztak nejlepší. *14*
-
-
-
Re: ...
Nechci tě urážet ale ted' se navážíš do nás.Já to chápu že ti to vadí a je to jejich problem že se do ně navážeji tak ad' si ho řeší sami..nemusíš to řešit ty.A proč pochybuješ o tom že Michael nebude na prvním místě?Já tomu věřim a věřit nepřestanu!!A ještě něco..copak ty ještě nejsi dítě(Teeneger)?? -
-
Teda nic ve zlým,ale člověk se tu chvíli neukáže a nestačí žasnout co se tu zas děje :D Že vás pořád dokola baví řešit kdo se do koho naváží a kdo ne :) Já mít takový starosti tak si pískám :):D
K čemu to stejně je..tak držim hubu a myslim si svý :) Mějte se tu,čao :) -
Možná se navážím, to je věc názoru, ale rozhodně nenechám abyste uráželi někoho, koho mám ráda (teď nevím, jestli ty, ale ty dvě pipinky ano). A já nejsem typ člověka, co nechá jen tak něco být. Vadí mi to. A to hodně. Chápeš i to, že tím, jak píšou na její stránku všechny urážky, tak tím zostdují nás, jako ostatní fanušky Michaela ? Copak nevidíš, jak se tam chovají ? Tím jsem myslela to, že to jsou ještě děti. Ano já jsem taky dítě, ale asoň se chovám jako člověk, který má v hlavě mozek. Ano, já chápu, že je to diskuse na téma Miley Cyrus, a že mají právo se vyjádřit, ale tak snad s trochou inteligence ne ?
A k tomu, že Michael nebude na prvním místě tady. ANO věřím tomu. Protože sem nechodí tolik lidí, aby se to tu obnovilo, copak to nevidíš ? Není to tu jako předtím, ani už nikdy nebude. -
-
Re: Re: Re: ...
Říkam je to jejich problem...A ad' si sem chodí lidi urážet Michaela smaže se to nebo se to bude ignorovat..a je to..a mezi náma určitě oba víme kdo je lepší jestli Michael nebo MIley..Kdo toho víc dokázal a kdo má větší obdiv...A co se týka toho že u Michaela není diskuze ...Lidi prostě nemaji čas..Za prvé škola učení atd dokonce i Angie se tu moc neukázala protože mám jistě moc práce...A třeba jak budou prázdniny(Velké) zlepší se to..Jestli tomu TY něveříš je mi to jedno..ale většina z nás tomu věří..a taky víme proč tomu věříme.. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ne není to jejich problém, ale to je jedno. A právě o to jde, že sem fanoušci Miley nechodí, tím pádem nechápu, proč tohle dělají on. Ale .. ježiš už to nebudu opakovat, prostě jsem sem napsala svůj názor na to jak se chovají. Neříkám, že Miley je lepší než Michael a o to tu VŮBEC nejde, ale to, že jí urážejí, že je děvka (s prominutím, ale je to tak), tak je to trochu moc.
Já se k tomu vyjádříla, jelikož mi to vadilo, to že jsi na to odpověděl, je tvá věc, nechtěla jsem to dál rozebírat. Prostě mi jejich chování vadí, jelikož to i mě dělá špatnou vizitku. Konec TEČKA. Dál to už neřeším. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
V pohodě. :) -
jojojo promiň já jen nevěděla koho myslíš sorry no já nevěděla že máš eminema ráda tak já už teda o něm nebudu mluvit ok? *3* -
Tak za prvé, když už to čteš je tam napsáno DVĚ. Za druhé, Tebe tím nemyslím a za třetí, já Ti to neberu, si ho klidně nesnášej, ale uvědom si, že když o něm na píšeš, že je to kákátě, tak mi to prostě vadí.
TEČKA. -
hele zajímalo by mě jaký dve pipiny myslíš? a já se do eminema nenavážím jen říkám že ho nemám ráda a to je můj názor.. -
Tak už to neřeš
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
pardon ne mám moc práce ale Angie má moc práce*
-
-
-
-
-
Toto letí.. :-)
Páni ten čas vážně letí,už jsem na osobnostech 600dní... *8* -
-
Re: Toto letí.. :-)
hustýý *15* já 550 *15* *15*
-
-
The Jacksons 5
Tak jsem si koupil to CD The Jacksons5 Early years.Moc se mi to líbili ale,to CD už je hodně staré a v te době ty nahrávici studia nebyli moc ´´kvalitni´´ což ovlivnilo i kvalitu toho CD. *9*
Ale jinak určitě doporučuju! *14* *14* *14* -
-
Re: The Jacksons 5
*15* teď už sme zvyklí na lepší kvalitu *15* za takovejch 50 let už bude to co máme teď špatná kvalita *15* *15* -
-
Re: Re: The Jacksons 5
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
-
-
:DLOL
LIDI NEVIM PROC SI TADY POVIDAME KOOHO MAM RADSI JESTLI MILEY NEBO MICHAELA!
OD KOLIKA OD KDY MA KDO RAD MJ JE TO JEDNO.
TED HO VSICHNI TADY MILUJEME STEJNE!!
TAK TO UZ PROSIM NERESTE POJDTE PSAT O NECEM TREBA *7* *7* VIDELA STE FIL THIS IS IT?
[MIMOCHODEM JA NEMAM RADA MJ JA HO MILUJUU MOCC ZE BYCH NA JEHO KONCERTE CHCIPLA A UZ BY ME NIKDO NEPROBUDIL JEDINE ON *15* *18 ] TAK SE MEJTE!!* -
-
Re: :DLOL
JJ už to nebudeme řešit.. *3* a co se týka THIS IS IT tak jsme to určitě všichni viděli nejmín' 100krát nemám pravdu? *15* *15* *5* -
-
Re: Re: :DLOL
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
já si volám s Paris Jackson ! ale pravou néé fake jmenuje se
parisjackson_princess@hotmail.com mám se jí zeptat aby si tady udělala ůčet ? -
-
Re: Re: Re: :DLOL
Divné jméno parisjackson_princess@hotmail.com není to spíš email nebo web?
-
-
Re: Re: :DLOL
*15* asi jo *15*
-
-
Re: :DLOL
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
*7* *7* *7*
-
-
one more chance
Jejda nevěděl jsem že ONE MORE CHANCE má videoklip http://www.youtube.com/watch?v=uUwv rAbGNH4 -
-
Re: one more chance
noo má *15* *14* -
-
Re: Re: one more chance
A to se zveřejnilo před MIchaelovou *9* smrti *9* nebo po *9* smrti *9* ? -
-
Re: Re: Re: one more chance
až po jeho smrti *15* ten videoklip se nedotočil, protože tam vrthla policie a odvedla Michaela kvůly zneužívání dětí a Mike to pak nechtěl dotočit.. už nevim jak to psali.. no a až někdy před půl rokem to zveřejnili.. *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: one more chance
Ti policajti mě nekdy fakt štvou. *16* *16* *9*
-
-
-
-
-
Dobré ráno
Přeju dobré ráno všem fanouškum Michaela♥♥ *8* -
-
Re: Dobré ráno
*3* *3* -
-
Re: Re: Dobré ráno
ahojjjjjjjjjjj
a ty dirty.diana ->> nauč se aby ti to přišlo jenom jednou *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Dobré ráno
*15* Ahoj *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Dobré ráno
Ahoj, mám se dobře a jak Ty?
-
-
-
-
Re: Dobré ráno
*3* *3*
-
-
rychlokvaška
Miley Cyrus je rychlokvaška, za chvíli se o ni psát nebude, ani já jsem skoro nevěděla kdo to je, ale Michael bude žít pořád *14* *14* *14* -
-
Re: rychlokvaška
že jo,když skončila s Montánou..
Tak už o ní ani nebudeme vědět *1*
Ale,Michael je tu pořáád *15* *14* -
-
Re: Re: rychlokvaška
přesně tak *3* *3* *3* michael je hvězdička, která nikdy nezhasne!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: rychlokvaška
oo kráásnáá bááseň *1*
-
-
-