Přejít na výpis diskuzí

Michael Kocáb

OSOBNOST 16.10.2010 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ó, ztělesněná inteligence promluvila! (čeština ti nejde, vrať se do školy)
  • Převážně jsem píšou nehorázní kreténi, co prd dokázali a jejich jediná činnost je blití nesmyslů na inter. fórech. Naše Republika je plná hold takových nul plná. Je mi z Vás špatně. A máte to vy nicky...
  • Několik dotazů na celebritu: Pane Kocáb, nejste ve skutečnosti češtinou tak trochu zkomolený židovský Kacav? Negativní židé prý celosvětově obsazují různá mocenská místa, aby škodili lidem, tak mne to zajímá. Že váš předek nebyl asi žádný šífák, námořník "kocáb-ka", ale byl z národa nejvyvolenějšího? Něco jako "Šafránek" - Šaraf? Jinak je úžasné, jak dokážete s vaším absolutně nezpěvným a nehudebním hlasem ovlivnit davy - jste morální typ žida? Co zaséváte, to sklidíte.
  • Je s Michaela Kocába opravdu zle je to vlastizrádce
  • Kocáb zklamal důvěru pracujícího lidu na plné čáře. Že nic neudělá, protože není vůle cokoli s problematikou týkající se menšin dělat, je snad jasné iks let. Pokud, dá Bůh, nastane den a budu moci na svém pozemku a ve svém domě "nezvaného hosta" po vzoru určitých zemí zastřelit, "problematické menšiny" prořídnou. Kocáb podělal, co mohl. Tedy...nic neudělal, akorát se napakoval.
  • PROSÍM!!!pana Kocába touto cestou ,aby se zůčastnil proticikánské akce v Břeclavi a pohovořil k místním obyvatelům o nutnosti pochopit rozlišné chování tohoto etnika, pokud možno bez ochranky!!!(napadený chlapec ji taky neměl)
  • narozky

Milý Michale
    Gratulace k Vaším dnešním narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.
  • proč?

Nechápu proč se pan kocáb nasr** do politiky a zastává se romů.Sklamal mě.Myslela sem si o něm něco jiného.ale to sem nevěděla že je takovej cvok.
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak jsem zjistil,že má Kocáb novou funkci a to:
    Říšský ministr pro podporu cikánské kriminality *1*
  • Re: Ale abych uvedl veci uplne na pravou miru

*1* A nejlepší byl Klausík ještě jako ministr financí, když v 90. letech v čele ODS tuneloval a rozkrádal republiku.
  • Re: Re: vojska

Ty seš vážně jouda. A pořádnej. Rusové k nám nevtrhli, ale byli pozváni - NÉÉÉ že bych to schvaloval. Možná že by u nás američani byli jako hosti, ale ve chvíli kdy by jsme měli za to, že jejich návštěva trvá už dost dlouho a američani by zjistili, že příjdou o základnu, by nás byli schopní prohlásit za teroristy a svou přítomností na věčné časy nás od terorismu osvobodit. Že by nás američani nevyžírali o tom silně pochybuju. Je faktem, že v mnoha případech, do které fabriky (nejen) u nás američani vkročili, tam to téměř nebo úplně zkrachovalo: Let Kunovice, Tatra Kopřivnice nebo švédský SAAB. Američani dokážou z fabriky akorát vyvézt technologie a fabriku nechat krachnout, nebo ji jen koupit a zničit aby se zbavili konkurence.Taky nechápu větu "No nakonec zde nemusí být radar vůbec, ale jednou zde zase mohou létat ruské, korejské, čínské atd. rakety, zatímco tato vláda, bude přemisťovat vepřín." Kdy tady NAPOSLEDY létaly nějaké rakety aby tady mohly létat ZASE? Pitomci kteří vidí svět černobíle USA=dobro, RUSKO=zlo jsou k smíchu. Stačí si zjistit v kolika konfliktech se od 2. světové války angažovali a kolik vojenských základen ve světě mají ti hodní američani a kolik zlí rusi. Vyjde zajímavej výsledek a americký Ministerstvo obrany by se mělo přejmenovat na Ministerstvo agrese. A kdo argumentuje tím že Rusi jsou špatní protože nás okupovali a američani jsou dobří protože nás "chrání", ten by se měl na hodný američany podívat třeba očima vietnamců.
    Asi se tady najde hodně blbů co mě nazvou rudou sviní nebo podobně a přitom si ani přes svou zaslepenost neuvědomí, že mám pravdu. Já totiž neobhajuji Rusy,ale snažím se otevřít oči těm kteří k problému přistupují tak, že: 20 let tu byli Rusi, tak si sem teď pozvem američany. Ktomu řeknu jen jedno: "PROČ BY JSME SAKRA POŘÁD NĚKOMU MĚLI LÉZT DO PRDELE!!!"
  • Re: Šok

To se tedy máš čím chlubit! *9*
  • Re: Koritář jako ostatní.

V něčem s vámi souhlasím, ale vždycky mě zarazí narážky na Prahu, proč by se v Praze nenosila upřímnost?? Napíšu vám to tedy jako Pražák upřímně. 1.Vy myslíte, že jinde po republice je té úpřímnosti více? 2. Možná by bylo dobře vědět, že nás Pražáků "Vltavou křtěných" je v té Praze už malé procento. Jelikož už prožívám spíše podzim života, tak tu nějaký přehled mám. Ať jsem chodil do zaměstnání, v bydlišti a vůbec širokolo, daleko jsou zde všude většinou lidé mimopražští/ proč sem tedy tu upřímnost nezavedli???/ Právě proto tu Prahu tak soudíte, asi nám ten krásný obrázek vytvořili oni. Přesto my Pražáci to tolerujeme. *3* *3*
  • pan Kocáb to zařídí

Po těch akcích ?"ministra"? Kocába, je jasné, že není třeba ani šrotovné ani zateplování...., protože pan Kocáb to zařídí. Můžeme mu přeci vlézt do jeho auta, proč ne, my bychom ho jenom udržovali,když by nás chtěla policie vyhodit, tak si vlezem na střechu a pan Kocáb nám zařídí dobré auto odpovídající tomu, které bychom opustili *3*. Připadá mi, že názory pana Kocába zavánějí komunismem - všechno všech a bez peněz - Je to neomluvitelné, natož aby ho někdo za to chválil. Tady plno lidí převrací korunu, jestli zaplatit nájem, či se pořádně /zdravě/ najíst. Měl by jít zase raději ke své muzice a třeba vystupovat v kulturní vložce v Truhlářské ulici.
  • Re: PRO PANA KOCÁBA

Chudinko, otevři oči a podívej se pořádně.
  • Nepřizpůsobiví

Michale,
    my také nemůžeme mít dluhy a musíme žít,tak na co máme.Tady nelze ustupovat! Děláš v tom bordel-jedni aby platili a druzí ne! Nepleť se do toho a zacvakni to tedy za ty neplatiče. Jsi stejně mizerný, neobjektivní politik! *9* *5*
  • Hajzl

Neregistrovaný uživatel ELEN
    - 07.03.2006 18:46 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 2.14
    Michale, ještě k odsunu vojsk. Moc jsi poškodil republiku výrokem : Vraťte se Sověti domů v uniformě a přijeďte k nám v civilu. Bude vám tady tak lépe!!!

*9* *5* *16* *8* *8*
  • Re: Významné dny ČR

Soudruh Kocáb, řekl sovětským vojákům: Odjeďte domů v uniformě a vraťte se v civilu. Bude to i pro vás lepší! *13* *13* *13*
  • Koritář jako ostatní.

Pane Kocábe, byl jste dobrý politik z počátku 90 let, ale to je minulost. Kecy, že vyřešíte Chomutov, kde budete bydlet jen pár dnů v luxusu, je naivní asi jako, že odletím na Měsíc.
    Kdybyste byl inteligentní tak už se do politiky nehrabete a víte, že je to mentalitou těch lidí co se nechtějí přizpůsobit a vyhovuje jim lenost nepořádku. Já nemusím bydlet v Chomutově a vidím. Ona je taky otázka chtít vidět a nechtít vidět. A taky být nebo nebýt vidět, že na oko pro veřejnost něco dělám, ale zároveň nic nedělám, protože mám dobře placený flek ministra. Že se nestydíte ze sebe dělat pitomce a z lidí. Tydle minority nikdy na sobě pracovat nechtěli a nechtějí. Jde vám o funkci abyste hrabal peníze jako ostatní. Tak aspoň budˇte zalezlý a nemlaskejte, když žerete. Omlouvám se výrazy a za upřímnost, ta se sice v Praze nenosí, ale jsou výstižná. Vemte si to k srdci. *5*
  • Re: vojska

Vážený, rozdíl je veliký. Rusové k nám jednoho rána vtrhli a byli by zde do dneška. Američani by u nás byli jako hosti, určitě by to nechtěli zadarmo a nevyřírali by nás. Dále je rozdíl když zde byla celá armáda a nebo pouhá obsluha radaru. No nakonec zde nemusí být radar vůbec, ale jednou zde zase mohou létat ruské, korejské, čínské atd. rakety, zatímco tato vláda, bude přemisťovat vepřín.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit