Přejít na výpis diskuzí

Michael Kocáb

OSOBNOST 16.10.2010 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KOcáb

Už nevíte co roupama a jak se zviditelnit. Je to ubohos věšet takový hadr na výspu češství. Měl by jste se stydět.
  • K článku pana Kocába v Parlamentních listech ohledně Prognostického ústavu snad jen toto:

Není nutné mít příliš velkou fantazii, aby si člověk mohl představit, že celá ta skupina lidí, která byla od poloviny osmdesátých letech angažována v Prognostickém ústavu, musela při nástupu do tohoto ústavu podepsat KGB/STB závazek. A tyto dokumenty jsou na příslušných místech zřejmě dodnes pečlivě uschovány a podle potřeby používány. Je docela dobře možné, že také to bizarní personální hradní složení v případě posledních dvou prezidentů České republiky bylo diktováno právě na tomto pozadí. A že i ovlivňování směřování politiky posledních dvou prezidentů v posledních letech je v této souvislosti docela dobře představitelné a jejich postoje v důsledku takto vysvětlitelné. Je zajímavé, že pan Kocáb leccos v tomto ohledu sice naznačuje, ale i pro něj tyto závěry jsou zřejmě tabu.
  • Europeista ?

Michale dovolte abych byl upřímný. Pamatuji si doby, kdy jsem poslouchal za těžkého totáče vaši hudbu. Byla to v té době fakt pecka, pamatuji si na doby, kdy jsme si vaše písničky přehrávali na kazety a už byly tolikrát přehrané, že spíše šuměly než hrály. Po listopadu jsem sledoval to jak jste umně vykopal Ruskou armádu. V tomto kontextu nechápu vaše extempore na hradě. Vím, že prezident není dokonalí, ale asi si neuvědomujete na čí stranu jste se ve sporu o demokracii v Evropě dal. A chci vám jen vzkázat, že na tu špatnou. EU je podvod, nic než podvod jako byl komunizmus. Asi si neuvědomujete, že to s demokracií nemá nic společného. Jako europeista jste na stejné lodi s komunisty a fašisty. Začněte být k sobě upřímný a prosím jen se podívejte co jsou to v Bruselu za komisaře. Věřím, že pochopíte, EU je čistě levicová záležitost se všemi negativními prvky socializmu. Pro Evropu je to katastrofa a pro náš národ taktéž a nic to nemění na věci, že naše politická scéna je taková jaká je. Demokracie a EU již z principu nemohou jít dohromady. Více: http://www.euportal.cz/modules.php?name=News&file= article&sid=458
  • Kocab ma pravdu

je fakt ze vyvesit vlajku EU n hrade i jen chvili je spravnej cin, jsme v EU a je to celkem v pohode, za komousu byly vsude rusky vlajky ke zbliti,a dneska kdyz se konecne muzeme pochlubit ze jsme opravdu v EVROPE mezi vyspelymi staty tak ani tu vlajku ani na den nevyvesime coz je skoda, v tomhle s kocabem naprosto souhlasim, v tom je mi sympatickej jako obcan CR a obcan EU
  • Musim se Kocaba zastat

me stve kdyz se musi pripominat komusismus, ale za komousu to stalo vsechno za houby, a tedv EU muzeme jezdit na obcanku do statu, za komousu cloveka na hranichich zastrelili do blby palice kdyz se chtel podivat do RAKOUSKA nebo do BRD dneska diky demokracii muzeme normalne cestovat jenom na OP do zemi sveta, malokdo na to mysli, a stat se cleny jednoho z nejvyspelejsich seskupeni jak ekonomickeho tak kulturniho je prece obrovska prednost, oni ti Nemci a Britove maji kulturni tradice jeste hloubeji do dejin casu nez my tak to jim teda asi zavidime nejen ten blahobyt ale i tu vyspeloou demokratickou kulturu?
  • Ale abych uvedl veci uplne na pravou miru

Pan prezident Klaus je jedne z nejlepsich prezidentu ktereho jsme kdy meli, reprezentuje tehnle stat i tim ze ma treba sbirku kravat a ne sbirku flasek od BECHERA, tedy pan Klaous je vyborny reprezentant nasi vlasti a dovolme mu v demokracii i jeho vlastni soukromy nazor na cokoliv tedy i na to co si necha na Hrade vyvesit nebo co tam nenecha viset, pan Prezident Klaus je dobrej prezident a mam ho rad, kdyby nam vsem chtel vydrzet jeste jedno volebni obdobi bylo by to pro nas stat velmi pozitivni, myslim hlavne na zahranicni politiku a jeho repreznetaci CR jako hlavy statu, bylo by dobre kdyby nam vydrzel jeste jedno cele obdobi, je to jeden z mala politiku ktery v praci pouziva hlavu jako T.G.Masaryk a proto muze mit i vlastni nazory na cokoliv
    • Re: Ale abych uvedl veci uplne na pravou miru

*1* A nejlepší byl Klausík ještě jako ministr financí, když v 90. letech v čele ODS tuneloval a rozkrádal republiku.
  • dotaz

Ahoj Michale.Co je noveho u vas ve skupině?
  • Převážně jsem píšou nehorázní kreténi, co prd dokázali a jejich jediná činnost je blití nesmyslů na inter. fórech. Naše Republika je plná hold takových nul plná. Je mi z Vás špatně. A máte to vy nicky...
    • Ó, ztělesněná inteligence promluvila! (čeština ti nejde, vrať se do školy)
  • psytrance

Pane Kocábe, četl jsem váš rozhovor o tom, že se Vám začalo líbit techno a docela zajímavě jste to vysvětloval. Ale měl jsem pocit, že Vám v této hudbě něco chybí, proto do ní chcete přidávat vážnou hudbu. Proto bych Vám poradil styl psytrance (psychedelic trance), třeba v něm najdete to co Vám v technu chybí. http://psytrance.cz
  • spoluzak z GYMPLU

AHOJ Michale, prosim, ozvi se. Moc bych potreboval s Tebou mluvit. Ahoj Michal Marek - gympl Ml. Boleslav Tvuj spoluzak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit