Přejít na výpis diskuzí

Michael Kocáb

OSOBNOST 16.10.2010 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci další

Pane Kocábe, byl jsem na koncertě v Babicích a byl to ten nejlepší. Ta komorní atmosféra byla skvělá. Kde jsou další kocerty, chci ještěěěěěě ale nevím, kde to mám zjistit.
  • misa

ahoj Miso uz ti pisu po tretí moje cislo je 722007172, jsem v Kobylisych , Cimický Haj, Libisska 1649/08 strasne moc mi chybis,virtualni svet dobry ale radeji bych ten skutecny!miluju te moc. Najdu si te na kraji sveta...... ozvy se moc te potrebuju tvoje Katka
    • Re: misa

No tak, Míšo, už se jí ozvi, nebo alespoň oprav pravopis,ať dá pokoj.
  • Umělecký přínos

Vážený pane Kocábe, na podzim r. 2002 jsem si zakoupil Vaše album "Za kyslík", bohužel se kamsi CD vypařilo a po pětiletém přemýšlení a hledání jsem si před několika dny CD zakoupil. Chci tím říci, že ani po 5 letech nedošlo ke "znehodnocení" dojmu při jeho poslechu. Těch 5 let jsem na albu abscinoval. Oceňuji na něm všechno a nejvíce teatrálnost výrazu, výrazové prostředky a taky Wattersův (ex PF) nádech. Považuji toto CD za jedno z nejlepších, co naše scéna vyprodukovala. Děkuji Vám za něj.
  • Hledam te

Ahoj Miso,pisu ti dalsi vzkaz a doufam,ze ti ho nekdo preda,kdyz si ho neprectes ty sam.Uz nevim jak se stebou spojit,lidi jsou hrozne zly!!!Strasne moc mi chybis,virtualni svet mi nestaci radeji bych ten skutecny.Strasne moc te miluju a uz nevim co mam delat abysme mohli byt spolu. Na vsechno jsem si vzpomela sice po dost dlouhy dobe,ale vzpomela.Miso proc jsou lidi tak zly? Uz jsem z toho docela unavena,drzis me nad vodou ty!!! Moje tel.c. 722047129,722007172,Kobylisy,Cimick y Haj,Libisska1649/08.Pracuju v telefonice O2 jsem oblastni zastupce. Miluji te. Najdu si te na kraji sveta....... pozor na zly lidi. Ozvy se Katka *14* *3* *14*
  • PRO PANA KOCÁBA

Viděla jsem pana Kocába na Děčínských slavnostech a byl užasnej.Je to strašně krásnej,sympatickej a milej chlap.Mě to dostalo jak byl ochotnej a dal mi podpis.Chtěla bych se sním ještě někdy setkat *14* .byla bych štastná kdyby mi odepsal....A ještě bych se chtěla zeptat jestli bude ještě vystupovat v Děčíně??Miluji tě *14*
    • Re: PRO PANA KOCÁBA

Chudinko, otevři oči a podívej se pořádně.
  • Název alba

To album se jmenuje "Za kyslík".
  • vojska

Dobrý den, je mi 61 let, a myslím si, že si za svůj dosavadní život pamatuji některé věci. Otevřeně nejsem velkým příznivcem Vaší strany, ale to jen proto, že Vás Bursík tahá svými postoji tam, kde většina členů strany nechce. Myslel jsem, že alespoň zastavíte radar, možná ano. Píši Vám, jelikož mám ve Vás důvěru, a vím, že toto mé malé upozornění snad nezapadne. Věřte nejsem moc ješitný, ale to co předvádějí pražští pepíci je ostudou celého národa. Nyní proč Vám píši, Bursík, jak sám přiznal byl obdivovatelem Kocába, toho Kocába, který vyjednával odchod ruských vojsk, toho Kocába, který s celým tím pochybným spolkem disidentů a členů OF, jehož členem byl i Bursík, slibovali celému národu, že na uzemí našeho státu již žádná cizí vojka nebudou. Uplynulo od převratu 19 let a po našem uzemí se budou producírovat AMÍCI. A ejhle Kocáb prohlašuje, že z kandidatury odstoupí, jen v případě, že strana zelených uhne do leva . Věřte, před takovým člověkem, snad budoucím senátorem, bych si s chutí odplivl. Neměli by tito dva pochybní „pravdo mluvci“ , odejít již nyní a neškodit Vaší straně než bude pozdě.

P.S. 20 let jsme lezli do …… Růsům, 19 let po převratu polezeme i hlavně zásluhou vaší strany Američanům do rozkroku, v čem je tedy rozdíl, i roky sedí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: vojska

Vážený, rozdíl je veliký. Rusové k nám jednoho rána vtrhli a byli by zde do dneška. Američani by u nás byli jako hosti, určitě by to nechtěli zadarmo a nevyřírali by nás. Dále je rozdíl když zde byla celá armáda a nebo pouhá obsluha radaru. No nakonec zde nemusí být radar vůbec, ale jednou zde zase mohou létat ruské, korejské, čínské atd. rakety, zatímco tato vláda, bude přemisťovat vepřín.
      • Re: Re: vojska

Ty seš vážně jouda. A pořádnej. Rusové k nám nevtrhli, ale byli pozváni - NÉÉÉ že bych to schvaloval. Možná že by u nás američani byli jako hosti, ale ve chvíli kdy by jsme měli za to, že jejich návštěva trvá už dost dlouho a američani by zjistili, že příjdou o základnu, by nás byli schopní prohlásit za teroristy a svou přítomností na věčné časy nás od terorismu osvobodit. Že by nás američani nevyžírali o tom silně pochybuju. Je faktem, že v mnoha případech, do které fabriky (nejen) u nás američani vkročili, tam to téměř nebo úplně zkrachovalo: Let Kunovice, Tatra Kopřivnice nebo švédský SAAB. Američani dokážou z fabriky akorát vyvézt technologie a fabriku nechat krachnout, nebo ji jen koupit a zničit aby se zbavili konkurence.Taky nechápu větu "No nakonec zde nemusí být radar vůbec, ale jednou zde zase mohou létat ruské, korejské, čínské atd. rakety, zatímco tato vláda, bude přemisťovat vepřín." Kdy tady NAPOSLEDY létaly nějaké rakety aby tady mohly létat ZASE? Pitomci kteří vidí svět černobíle USA=dobro, RUSKO=zlo jsou k smíchu. Stačí si zjistit v kolika konfliktech se od 2. světové války angažovali a kolik vojenských základen ve světě mají ti hodní američani a kolik zlí rusi. Vyjde zajímavej výsledek a americký Ministerstvo obrany by se mělo přejmenovat na Ministerstvo agrese. A kdo argumentuje tím že Rusi jsou špatní protože nás okupovali a američani jsou dobří protože nás "chrání", ten by se měl na hodný američany podívat třeba očima vietnamců.
        Asi se tady najde hodně blbů co mě nazvou rudou sviní nebo podobně a přitom si ani přes svou zaslepenost neuvědomí, že mám pravdu. Já totiž neobhajuji Rusy,ale snažím se otevřít oči těm kteří k problému přistupují tak, že: 20 let tu byli Rusi, tak si sem teď pozvem američany. Ktomu řeknu jen jedno: "PROČ BY JSME SAKRA POŘÁD NĚKOMU MĚLI LÉZT DO PRDELE!!!"
  • Šok

Ahoj já jsem Michael Kocáb *8* , ale ne ten spěvák.
    • Re: Šok

To se tedy máš čím chlubit! *9*
  • Ráno

Dobrý den,
    Máme vás rádi pane KOCÁB i vaše písničky. Ale proč musíme mít každou sobotu takovýho strašnýho KOCÁBA to nevim... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit