Přejít na výpis diskuzí

Michael Shanks

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Birthday

Michael Shanks je dobrý herec a jako Dr.Daniel Jackson v seriálu Hvězdná brána opravdu zabodoval.Dnes je mu 39 let.Chci mu blahopřát a popřát hodně štěstí.Happy Birthday Michael!!!
  • evulik1995

Michael

Já michaela prostě miluji je senzační poč nežiji v Americe
    • Re: Michael

Já bych taky chtěla žít v Americe ... při nejhorším (nebo nejlepším?) aby on žil v ČR ... Ale ještě nejlíp kdyby žil u mě ... popř u nás na okrese ... by mě měl nafasovanou pořád u sebe doma :-D
  • ribisinka

Adresa

Ahoj,nemáte prosím někdo poštovní adresu na Michaela?Prosím... *9*
    • bellatrix22

Re: Adresa

on už ti někdy někdo odpověděl??? teda jestli už jsi někomu psala... já jestli to má smysl... taky bych chtěla pár hvězdičkám napsat... *3* *3* *3* *14* *3* *3*
      • Re: Re: Adresa

To víš, že odepisují .. Spousta herců ti pošle autogram .. nebo jim můžeš jen napsat ... příklad (jeden z mých oblíbených herců) Alan Rickman ... jinak Michaela fakt žerůůůů .. on je kus chlapa .. toho chci ... nevadí, že vám ho sežeru ? :D Jsem hamižná =D
  • Miláček

Je prostě úžasnej! Když je ostříhanej tak vypadá líp! Ja ho miluju...ta role ve stargate mu fakt sedla, je tam nadhernej a inteligenteni, v normalnim zivote nerealni moznost :)
    • evi09

Re: Miláček

dobrý :), v reálném životě je to určitě "bačkora", ale ve Stargate byl úžasný. Navíc je to velký fešák.
      • bellatrix22

Re: Re: Miláček

eětě aby ne... není zvláštní že ve filmech jsou samý pěkní chlapi??? *1* *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ddddddddd

*14*
  • living out loud

Omlouvám se, můj mail je newkax@seznam.cz,
  • living out loud

Michael je boží, skvělej, nádhernej!!
    Ale nemůžu s ním nikde sehnat tenhle film Living out loud, nemáte ho někdo???
    • turmawen

Re: living out loud

nemam, mela bych jedine nahranej polibek pod jmelim a videla sem vosi utoci....
  • Michael / Daniel

tak jsem se konečně zaregistrovala a mohla se zařadit mezi vás - fanoušky Michaela Shankse - shodoju se názorem většiny z vás - je absolutně úžasnej, skvělej, prostě k sežrání *14*
    Jako doktora Jacksona ve SG ho absolutně miluju. Teď se mi podařilo sehnat celý seriál na dvd a tak na to denně koukám *3* - zvládám tak 6 dílů denně v průměru - jsem možná magor, ale Daniel je v SG totální jednička *14*
  • JA HO PLOSTE MILUJUUUUUUUUUUU!!!!!!:D:D¨:D:D:D: D:D

on je tak sladkej a..... *14* *4* no proste...videli ste dneska hvezdnou branu?????on zasel za tyel'c em!(a predtim sel za jackem kdyz byl v nouzi)je to proste muj milacek!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: JA HO PLOSTE MILUJUUUUUUUUUUU!!!!!!:D:D¨:D:D:D: D:D

je dokolanej! já z nej nemůžu!!!
  • Klaaasnoučkej

jee fakt krasnej a uzasnej..jj hned bych se zakousla... *1* *14* *14*
    • Re: Klaaasnoučkej

me se taky libi čeče...ja ho zeru!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit