-
Shanks
Máte podobný názor,když řeknu,že je to takový tip jen se zakousnout? *3* *14* *14* -
-
Re: Shanks
jo to teda!!! *14* *14*
-
-
Frajer
Postava Deniela se mi u něj líbí nejvíc...je to kus chlapa *3* *4* *1* -
Narozky
Všechno nejlepší, miláčku. Dárek dostaneš až večer *1* *14* -
von už má 3 děti
fuj von má tři děti hm tak to teda je skurvený *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *5* *5* *5* *9* *9* stoho se totálně zbláznim *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: von už má 3 děti
Tak mu to přej, ne:)
-
-
Danda
lidičky vyděli ste ho někdo na vlastní oči *14* *14* *14* *14* *14* *7* *7* *15* *15* -
Deniel
Ahoj já sem ještě nepotkala nikoho kdo by se díval na h. b. a Deniel je hrozně heskej !!!!Ataky sem našla stránku kde jsou úplně všechny díli!!!!! *3* -
-
Re: Deniel
a myslíš že bys mi mohla tu stránku písnout?? *3* děkuju předem
-
-
stargatre
můj nejoblibenější serial je hvězdná brána a deniel je prostě frajer je škoda že tým sg-1 už není to co bývalo *13* -
-
Re: stargatre
já mám taky moc ráda Stargate, dobrá zpráva je, že TV Nova bude opakovat tento rok všechny série *15* *15* -
-
Re: Re: stargatre
tak to je super!!!!!! *14* *15* *4* *14* -
-
Re: Re: Re: stargatre
já shankse miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Sympaták
Je charismatický herec a nadšenec na Hvězdnou bránu.Jako doktor Daniel Jackson byl opravdu dobrý.Není to sice můj nejoblíbenější herec,ale je milí a fine. -
prosbička
ahojky lidičky,nemáte někdo adresu kam si můžu poslat o autogram,jinak michael je úplně supr... *14* -
Michael
neznáte někdo nějaký supr odkaz, kde by bylo spousta foteček a zajímavostí o Michaelovi -
-
Re: Michael
skus tohle: savedanieljackson.com -je tam spousta obrazku dys sjedes trochu dolu tak po pravej strane -
Re: Michael
Můžu poradit stránky www.martyg-stargate.wz.cz,jsou tam převážně fotky od 1 po 5 řadu.A hezký!Jak se tam dostaneš jdi na galerii a odkaz mysite.freeserve.com/shallow about shanks.Je to v zeleném rámečku. *3* *4* -
-
Re: Re: Michael
díky *15*
-
-