-
Shanks
Mohl by někdo napsat jak zní jeho www.stránky?Díky. *14* -
Shanks
MŇam,ty jeho oči.Pohled jeho očí je doslova omamující.Jednou se podíváte a jste v pasti! *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Shanks
Stahni si Krajní meze 4 serie díl Mary 25, umřeš, než to dokoukáš A Manifest Destiny 6serie díl 4,se ubrečíš na konci. -
-
Re: Re: Shanks
Ještě mi řekni odkud si to můžu stáhnout. -
-
Re: Re: Re: Shanks
www.warforum.cz
hledej stargate kategorie movie series
pak se podívej, kdo tam uložil rypy/hledej sarinka/,když odklikneš, dostaneš se na seznam seriálů, hledej krajní meze odklikni a dostaneš se na serie. Marry 25 je ve 4 serii v EN verzi
není tam moc mluvení a tak si to lepší užiješ v angličtině, osudem určení je v 6 serii i v češtině. -
-
Re: Re: Re: Re: Shanks
Je třeba se tam zaregistrovat?Zkouším to tam najít,ale většinou se tam objevuje zaregistrování a když kliknu na novou registraci,tak se vždy objeví,že je to pro dnešek uzavřený.Tak nevím.Jinak se nic nemůžu dozvědět. *7* *9*
-
-
-
Re: Re: Shanks
zapoměla jsem upozornit, stahni si anglickou verzi, českej dabing je úděsnej.
-
-
-
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
Já ho viděla!!!! Aabich ti řekla pravdu nosí příšerný oblečení ale za to krásně voněl!!!! *3* -
-
Re: Re: HANS MATHESON:)))
Cože ty jsi ho vyděla a kde??? *3*
-
-
-
Zuzka
Mňam *1* Je fakt moc hezkej *15* -
prdeláček
mike je hrozně hezounkej *14* , má nádherné tělo a ty ruce *14* -
Ten je
Je vážně pohlednej,zkrátka k sežrání!!!!! *14* *14* -
Ne
Tu hnusnou ženskou sem tam nedala já!! *9* *16* *9* -
Sumuru
Ten sem neviděla *9* Chtěla bych vidět Sumuru! Tam je uplně boží!! *14* Jak má tu bradku!JUJ! *1* -
Prostě ho žeru!
Totálně mě dostal ve Hvězdné bráně a film Po celém městě,kde hrál,byl taky úžasnej!!! *14* *14* -
fg
Je dokonalej uplně všude!!! *14* Má dokonalý tělo a ten krk!!!!! *1* *14* *14* -
-
Re: fg
mas pravdu keby si chcela mohli by sme si o nom pisat.
-