Přejít na výpis diskuzí

Michael Shanks

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shanks

Mohl by někdo napsat jak zní jeho www.stránky?Díky. *14*
  • Shanks

MŇam,ty jeho oči.Pohled jeho očí je doslova omamující.Jednou se podíváte a jste v pasti! *14* *14* *14* *3*
    • Re: Shanks

Stahni si Krajní meze 4 serie díl Mary 25, umřeš, než to dokoukáš A Manifest Destiny 6serie díl 4,se ubrečíš na konci.
      • Re: Re: Shanks

Ještě mi řekni odkud si to můžu stáhnout.
        • Re: Re: Re: Shanks

www.warforum.cz
          hledej stargate kategorie movie series
          pak se podívej, kdo tam uložil rypy/hledej sarinka/,když odklikneš, dostaneš se na seznam seriálů, hledej krajní meze odklikni a dostaneš se na serie. Marry 25 je ve 4 serii v EN verzi
          není tam moc mluvení a tak si to lepší užiješ v angličtině, osudem určení je v 6 serii i v češtině.
          • Re: Re: Re: Re: Shanks

Je třeba se tam zaregistrovat?Zkouším to tam najít,ale většinou se tam objevuje zaregistrování a když kliknu na novou registraci,tak se vždy objeví,že je to pro dnešek uzavřený.Tak nevím.Jinak se nic nemůžu dozvědět. *7* *9*
      • Re: Re: Shanks

zapoměla jsem upozornit, stahni si anglickou verzi, českej dabing je úděsnej.
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
    • Re: HANS MATHESON:)))

Já ho viděla!!!! Aabich ti řekla pravdu nosí příšerný oblečení ale za to krásně voněl!!!! *3*
      • Re: Re: HANS MATHESON:)))

Cože ty jsi ho vyděla a kde??? *3*
  • Zuzka

Mňam *1* Je fakt moc hezkej *15*
  • prdeláček

mike je hrozně hezounkej *14* , má nádherné tělo a ty ruce *14*
  • Ten je

Je vážně pohlednej,zkrátka k sežrání!!!!! *14* *14*
  • Ne

Tu hnusnou ženskou sem tam nedala já!! *9* *16* *9*
  • Sumuru

Ten sem neviděla *9* Chtěla bych vidět Sumuru! Tam je uplně boží!! *14* Jak má tu bradku!JUJ! *1*
  • Prostě ho žeru!

Totálně mě dostal ve Hvězdné bráně a film Po celém městě,kde hrál,byl taky úžasnej!!! *14* *14*
  • fg

Je dokonalej uplně všude!!! *14* Má dokonalý tělo a ten krk!!!!! *1* *14* *14*
    • Re: fg

mas pravdu keby si chcela mohli by sme si o nom pisat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit