Přejít na výpis diskuzí

Michaela Exlová

OSOBNOST 12.8.2009 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Míšo si úžasná a verča taky nechápu lidi který ji nemají rádi <3
    • další mladá co jde po pěnezích až vyroste a bude ji 23 tak se bude prodávat a brát drogy špíína zaprodaná ta newí co jeto pracovat 8-10 hodin děnně hnus tenlhe system v tehle republice
  • MÍŠO JÁ TĚ ŽERU AT SE VÁM MOC DAŘÍ S 5ANGELS JÁ BYCH SE CHTĚLA S TEBOU POTKAT *5* *5* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *2* *2* *1*
  • Máš talent Na to dělat skřeky který maj bejt zpěv.
    Ale jsi hodná, dáváš práci zvukařům který díky tobě mají víc peněz.Kr**o hnu*ná *16* *1*
  • pro misu a fandy

nevite jaky ma misak *4* facebook *3* *3*
  • Pravé sedime s Mišou na hodine Aj, celekm se nudíme neporadi nekdo film ?
    • ja se nekdy taky nudim *3*
  • Ahoj Míšo,jak se máš?Ta Veronika co tam je místo tebe se tam vůbec nehodí do party 5angels ty tam moc chybíš.A dost mě naštvalo že nosí tvoje oblečení.Jenom ty tam chybíš moc moc moc.prosím slib mi že partu 5angels budeš navštěvovat.A kdyby si chtěla nákou skupinu tak se vrat do 5ANGELS.prosím *3*
  • ahoj Míšo jsu tvoje faninka a mam vaší skupinu rada posloucham jí každy den.
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • 5angels jsou pěkně trapný, si hrajou na dospělé a vůbec jim to nejde, trapné, vymatlané husičky, jejich zpěv se dá akorát přirovnat k ječení opic....
    • a hlavně jsou to rozmazlený sviNĚ!
    • Jediná, kterou mám ráda je Vendy a docela Angee
  • cau přeju hodně štěstí a zdraví moc se mi líbíšmám stahnuté všechny tvoje fotka já jsem se proste do tebe zamiloval *14* *3* *2*
  • miso je mi lito ze jsi odesla mela jsem te rada budeme kamosky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit