-
Mišo ty vlasi bilu husti a mate fb stíska se mi po tobe *8* a si ma kamoška a mam te rada ja ko kamošku *14* a mam te zac nejlepší kamošku *3* a verča je take ma kamoša a 5angls ma fb *12* simona bartsova :'(
-
ahoj miško ja sem terka haklova chibiš nam a vím že si musela odjet ze skupini 5angls a mam te rada ja ko kamošku a verča už to zvlada a a prořnravuje te verča a všíchni na tebe s pominaj a budem zase vistupovat Terka haklova *2* *4* *3* *14* *9* *14* *16* *11* *10* *1* *2*
-
-
Promiň ale jak můžeš být Terka když se jmenuješ Kačka č to nechápu :/
-
-
nato se... pes nee
-
-
Ty nejsi Terka Haklová ani náhodou. Míša odelša kvůli Mertlovi.
Ty Terka nejsi a navíc tam máš snad milion chyb
-
-
Míša toho na rozdíl od vás hodně dokázala, tak nepišě blbosti.
-
Míšo, bez urážky ostatní členky 5angels ,ale Míšu mám /měla jsem za nejoblíbenější z 5angels.Nádherně jsi zpívala,ale nevím proč jsi z 5angels odešla. Je mi to štrašně líto.S tebou by to bylo lepší.fakt je mi to líto. ps......měly jse svělá videa. *3* *14*
-
-
Miša mi psala že jí to nebavilo a pochopte ji........ Já bych to taky udělala... Taky byla moje nej z 5angels ale nemůžete ji nutit aby se vrátila má toho moc.
-
-
Vashley
někde jsem jí viděla....v zoo lešná...nebo ostravě...nwm!! *7* ale staré 5angels mám radši *14* -
lenkadoan
ahojky Míšo vše nej k narozeninám *4* -
Dítě malé
Malá holka, co si myslí jak je talentovaná. Omyl, tyto dětské zpěvy může předvádět ve školách, ale NEcpat to jinam. Brní z toho uši, vše dělají zvukaři. Ty jejich písničky se skutečně nedají poslouchat. -
-
Re: Dítě malé
tak tto nemusis poslouchat vid,, *5* -
Re: Dítě malé
tak tu nechod *16* *16* *5* kdyz ji nemas rada misa je nahodou super holka *16* *8* *5* *5* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *8*
-
-
Míša je super
Míša super :) Kdyby jsi měla čas tak mi můžeš Míšo napsat na email: michalkavelova@seznam.cz budu ráda a moc ráda bych si stebou psala :) -
Ahoj Míšo jak jse máš doufáme že do¨bře a ho veroniko já tě zabiju h tak ahoj z pozdravem ANGEE WENDY TERKA A Já
-
MÍŠO VRAĎSE K NÁM PROSÍM.VERONIKA NESPÍVÁ MOC HESKY a ty jo.S pozdravem Angee,Wendy,Terka.A já Nikča *14* *14*