Přejít na výpis diskuzí

Michaela Exlová

OSOBNOST 12.8.2009 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty máš Míšo tetování?Že to tam někdo píše že jo.
    • Jo jo má niky más diamant a latinsky napsaný v mém životě jste mě naučily být silnější
  • Ahoj Míšo prosím tě vrať se do skupiny 5Angels a jestli ti v tom brání ten kluk tak se s ním rozejdi máš přece svoji hlavu nemusíš poslouchat každého kluka který se ti líbí ale jak chceš rozhodni se *3*
  • AHOJ MÍŠO MOC NÁM CHYBÍŠ BEZ TEBE JE 5ANGELS UPLNĚ ZTRACENÁALE JESTLI CHCEŠ MŮŽEŠ se vrátit s pozdravem Angee,Wendy,Terka,A já Nikča *4* tak ahoj musíme se připravit na koncert *3* *3* *4*
  • ahoj míso tak jo já ti napíšu
  • Ahoj, měla jsem te asi z 5angels nejradeji a proto by me zajímal duvod tveho odchodu, nikdo se o tom poradne nezminoval a pokud by to nevadilo, byla bych hrozne stastna, kdybych se ho dozvedela.. :D Dekuju moc, a hlavne si uzivej zvota..:)
    • chctěla bych to vědět
  • Nesnášim ji a celý to trapný 5angels, sice milujete Vojtu Dyka, ale on vás ne
  • Ahoj jsem Lenka Lisová je mi 9 let a narodila jsem se v Ostrove 29.9.2004
    a chodim do 3.A a bydlim v Kraslicich v ulici B.Smetany 1761 2 patre ta jak je ta koloběžka a nebo svetli dveze zvonek:Petr a Lenka Lisovi *14*
    • Ziall
      no, průměrný věk fanynek těch pěti zmalovaných krav *7*
  • Ahoj místo zlomila jsi mi srdce že nejsi ve 5angels.chodila jsem zpívat ale už nechodim kvůli tobě že si odešla už ne chodit byla jsi můj idol :( :(
    • Hej, ( ak hovoríš praudu ) nevzdávaj sa spevu a hudby len preto že to robí nie kto iný vieš kolko krát mňa nie kto zradil s mojich oblúbených speváčok? Napríklad Miley Cyrus mala som ju rada do kým sa nezbáznila nechcela som hudbu ani počuť ale teraz zas som si oblúbila Selenu Gomez a je mi jedno že ju nikte iný koho poznám nemá rád ja ju mám rada a viem naspamäť aj jej piesne.
      Navzdávaj sa iba preto že to urobila tvoja hviezda!
      • Milujem hudba !!!
        Raz som napísala pesníčku a moja kamoška bez toho aby sa ma sp´´itala povedala že ju dala našej dedinskej skupine a im sa páčila od vtedy stále píšem a mám inšpirácia všade!
        *4* *4* *4* *5*
        a mám 13 rokov
        *1*
  • Míša je moje faninka mám ji moc ráda ale taky i ostatní holky z 5angels. *3* *5* *4* *1*
    • Míša je tvoje fanynka ? :O
  • jste úžasný,moc bych vás chtěla poznat. a kdy pojedete na Kanárské ostrovy ??? odepiš :) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit