-
Kolik Měříí mííška ted ? 145 to je asi blbost .. Ale kdyby někdo vědel tak sem písněte děkuju ČÁu! |Jsi uzasna ..! *3* *3* *3*
-
vše nej *3*
-
narozky
vše nej myško... *4* -
mise
ahoj míšo mam tě moc ráda a napiš na email lenazuzi@centrum.cz *3* -
Ahoj míšo
Ahoj Miško moc tě obdivuju a napiš mi prosím :) *4* -
Ahojky
Děkuji mocinky žes mi odepsala dopis *14* *14* *4* *4* *14* *14* -
jak je sterší tím je hesčí *3* *4*
-
misa
jsi proste super holka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *3* *3* *4* *3* -
Ty co tady píšou že 5angels nemaj rádi, v pohodě ale nemusíte to sem psát. Dobře ale ti co tady píšou že to holky uráží, tak to neni pravda protože holky sem vůbec nechodí. Taky si myslim že existujou lepší skupiny než sou 5angels, od 5angels nemam žádné CD a nikde to neřikam, že je nemam ráda. A když už bych někde měla říct koho mam nejradši byla by to jednoznačně Wendy. Je to proto že se nepředvádí třeba jako Nikee, a je prostě nejlepší.
To bylo pro antifanoušky i pro normal fanoušky: že i když je mate nebo nemáte rádi , holky si to nikdy TADY nepřečtou.
PS:napište jim to třeba na oficiální facebookový stránky : 5Angels - oficiální Facebook a nebo na webové stránky na forum www.5angels.cz.
je mi jedno že si o mě budete myslet že sem uplně blbá že to sem píšu ikdyž to asi víte , ale vypadá to že to asi nevíte ,když to sem píšete. -
-
vám co se líbí ,to sem taky nemusíte psát!
-
-
Milá michell máš šikme oči jako japonec,. aj moja kamaratka peta si to mysli ale ok *16* *12* *11* *10* *8* *5* si superčaw
-
-
nech misu bejt *16*
-