-
ahojky miško chibiš nam se stejska a mam te rada tva kačenka kačka čeledova taken sem na fb *14*
-
ahojky miso si fakt super umis zpívat nejlepší z 5angels si faakt super *5*
-
Všichni veříme, že se vrátíš.Prosím odepiš mi!!!!
-
ahoj Míšo moje emailová adresa pro tvoji informaci je jo a piš mi natuto:hanulkavali@seznam.cz jj dík *5* *5* *5* *5*
-
proč máš tetovánÍ
-
5Angels jsou nahodou skupina která umí zpívat tančit to super chcou fanoušky tak nic neřikej jestli seti ta skupina nelibi tak to neřikej nam .ale sobě Miša je hezka umi zpivat krasně se oblika.Nikolka taky hezky umi zpivat krasně se oblika.Terka taky hezky umi zpivat krasně se oblika.Vendy taky hezky umi zpivat krasně se oblika.Angee taky hezky umi zpivat krasně se oblika. *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* Každej den ja si posloucham jejich pisně a umim je na spamět.Každej mi je měl poslouchat skupi na je lejlepši. komentaře si nechte pro sebe a pište hezky miša chce mit urče takovy hezky komentaře ne že naky kraviny...
-
hele nevím jak ostatní,ale podle mě byla nejlepší skupina než odešla míša. fakt Míšo ,podle mě jsi v v té skupině měla zůstat. sice nevím co to byl za důvod,ale můj názor je ,že by ses tam měla vrátit! *1* *9*
-
Mich.
má hezký úsměv *3* -
ahoj míšo prosím tě kdy tady v pardubicích bude konzerd? *4*
Já mám nejraději tebe Míšo a Vendy jste dobré zpěvačky ale všechny zpíváte hezky a ten biber fiber písnička to je vážně moc hezký líbí se mi že pomáháte dětem *3* -
v poho , ale Míša není z Brna, ale z Bystřice nad Pernštejnem