-
MILÁ MICHAELO !
Přeji Vám mnoho zdraví a samé úspěšné dny !!! fanda JIŘÍ *3* *14* *4* -
MICHAELO,
posílám Vám hodně pozdravů! Přejí Vám samé úspěšné dny! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
A H O J M I CH A E L O !
Posíláme mnoho pozdravů a přejeme samé úspěšné dny !!! EVA a JIŘÍ. *3* *4* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *1* -
..Och.. http://osobnosti.detske-hry.com/michaela-ochotska.htm
viz odkaz -
KRÁSNÁ MICHAELO !
Přeji Vám všechno nejlepší k Vaším narozeninám !!! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
KRÁSNÁ MICHAELO !
Přeji Vám hezký a úspěšný den ! fanda Jiří *3* *14* *4* -
moc dobrá
je to dobrá osobnost a dobrá herečka *1* *4* *14* *3* *3* -
Herectví je můj sen!
Chtěla bych se stát taky herečkou...Prosím poradíte mi jak začít ?...Asi bych měla jít na nějaký casting,nojo ale na jaký?... -
-
Re: Herectví je můj sen!
No buď tak nebo vystudovat nějakou hereckou školu, ono se hodně dáva na zkušenosti a občas vyberou někoho kdo nemá takový zkuenosti ale na tu roli se prostě hodí
-
-
haha
Zdar lidi,chapu,ze vam michaela imponuje.Fakt je,ze je vcelku chytra holka ale zbytek stoji za prd.Tim myslim,ta umele vytvorena poza.Vim to protoze jsem s ni chodila do skoly V Bruntale na obchodni akademii.Jen tak s nekym se nebavila vzdy pusobila dojmem ze je neco vic a taky to dost davala najevo.Ze se dostala do zprav je fajn,ale moc prirozene tam nepusobi.Vsichni jeji kolegove maji v teto oblasti daleko vic zkusenosti a jsou profesionalnejsi.Vecne resila sva prsa,ktere ji pry narostly po hormonech a sve umele prodlouzene vlasy.taky moc dobre nechapu tu jeji serioznost.Blvarem je provarena a ty historky o ni a fotbalovem tymu to je taky neco,jasne co z toho je pravda nikdo nevi,ale podle me by se toto u moderatorky vecernich zprav dit nemelo.Jako clovek me nikdy neoslovila.Ale cest tomu kam holka z maleho mesta vysplhala.Mejte se vsichni.V -
-
Re: haha
Lu,
Tvuj příspěvek velmi dobře napsaný, stejně nezakryje Tvoji závist !!!!!!!!!
*7* *15* *10* *5* *8* *16* *8* *8* *15* *10* *9* *9* *3* *15* *13* *13* *15* *3* *8* -
-
-
NOVÁ LÁSKA
S Radkem Štěpánkem je nyní nově ale né na nově !!!! *14* *15*