-
Neva, když za něj odpovím já? Tak jo, nelíbí se mu.
-
Michal David - Děti ráje
To byl asi největší hit z českých diskoték... *7* *7* -
Už mi neříkejte "drzka co rozbiji drzky", ale zkratkou "DCD" *1*
-
Byls někdy v Americe?
-
A líbí se ti písničky od Bruna Marse?
-
Justina Biebera,Britney Spears,Miley Voprus,Rytmusa,Joza Ráza,50 Cent a Daru Rolins nesnásím víc ako Michala Davida i kdyz jeho písnicky se mi nelíbí
-
Taky nesnásím Justina Biebera, Britney Spears, Miley Citrus, Michala Davida jeste Rytmusa a 50 Cent
-
Nesnáším zpěváky: Justina Biebera, Britney Spears, Miley CITRUS & Michala Davida
-
ten Zdeněk má bujnou fantazii! až se budu nudit, tak budu radši hrát online hry pro holky (nějaký blbý oblíkačky) než abych poslouchal Michala Davida a to myslím vážně!!!
-
*7*
-
Nesnáším lháře! Např. nějakej Zdeněk sem kdysi napsal:
„ Ahoj Michale,
viděli jsme se před 32 lety na Praze 3 u jednoho blonďáčka který stavěl zesilovače pro kapely. Tam jsi mě nabídl práci zvukaře a já jí blbec odmítl. Vzpomínáš bylo nám 19 let.
To už se nevrátí!“ -
Mně nabídl Michal David před 18 lety práci manažera. A já ji k**tén odmítl. To už se nevrátí... OMG!!!
-
Já jako fakt nechápu, jak se někomu můžou líbit písničky od Habery, Rytmuse a Michala Davida *6*
-
nesnáším ho a ještě víc jeho písničky -_-
-
nesnáším Majkla
-
Dneska je sv. Valentýn (nejhorší den v roce)... To je jedno!!! Chci říct, že v roce 1981 vypadal Majkl jako pako
-
Až budu končit, dám vám vědět. Do té doby mě můžete nesnášet.
-
Příští pátek bude sraz antifanoušků Michala Davida.
Proč tady není taky antifanklub? Kdyby tady byl, tak bych byl prvním členem :DDDDD dělám si srandu!!!! Nejsem antifan!!! -
Do hospody?? To je slabý!!! To by chtělo letět do DisneyWorldu, minimálně!!!! A tam udělat ohňostroj!!!!!! *15*
-
Jo no, taky půjdu!!! :D :D