-
Dobrý den,chci udělat pro Míšu jedno videjko s krátkými vzkazy či fotkami za celý Fanklub a ukázat mu tím jak ho máme rádi..tím vás moc prosím abyste mi zasílali na tento email ....Veronika-Nova@email.cz.... od vás nahrané vzkazy a nebo vaše fotografie se vzkazem pro něj.. vše co byste mu chtěli vzkázat třeba to jak ho máme rádi za to co pro nás dělá atd..je to jen na vás co si vymyslíte a napíšete..videa a fotografie zasílejte do 20.11.2011 video zveřejním na jeho profilu 26.11.2011 tedy v den kdy je vyhlášení Slavíka..Všem vám moc moc děkuju a posílejte to dál at to ví co nejvíce lidí..děkuju a přeju hezký den..:)
-
Ahoj Michale,všechno nejlepší k tvému svátku,přeju ti hodně štěstí,zdraví,lásky a spokojenosti.To ti přeje tvoje fanynka Jana
-
blahoželanie
Ahoj Michal!Všetko najlepšie k dnešným narodeninám,veľa zdravia,úspechov a radosti zo života!P.S.ďakujem za úžasný zážitok z vystúpenia v Rosine dňa 2.7.2011 Elena zo Žiliny -
:-)
všechno nejlepšííí -
narozeniny
Milý Míšo
Gratulace k Vaším dnešním narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví. -
Re: dement
závist je vlastnost čechů, tak jste vlastenec. MD JE skvělej člověk i zpěvák, vlastně v našem městě nevynechám jeho koncert, vždy dostane do varu všechny věkové kategorie, lidí na jeho koncertech prožívají šťastné okamžiky, mnozí se vracíme do nádherného mladí, DÍKY MICHALE!!! -
MICHAL DAVID NA FÉNIX RÁDIU
Příjemný den všem :-) Michal David bude 8.5.2011/neděle/ hostem internetového Fénix rádia od 16:00-19:00 live !! Po celou dobu vysílání můžete Michalovi zasílat pozdravy a přání prostřednictvím icq : 593 546 544 nebo na skype: fenixradionet a Michal bude odpovídat přímo do éteru!! Naladíte nás na www.fenixradio.net *3* -
Ahoj Michale
Ahoj Michale,
viděli jsme se před 32 lety na Praze 3 u jednoho blonďáčka který stavěl zesilovače pro kapely. Tam jsi mě nabídl práci zvukaře a já jí blbec odmítl. Vzpomínáš bylo nám 19 let.
To už se nevrátí!
Zdeněk -
Re: Re: Re: Re: SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ
Ahoj Michale,omlouvám se ti, někdy se chovám hrozne,promin mi to.Mám Tě furt moc ráda,moc,moc,moc.Odpust mi Díky.Z: K: -
mildin
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nnichale napis a kdyztak ti dam moje t ajhoooj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* -
Re: milena
ahoj michale jsi muj nejoblibenejsi spevak sice my je 12 let ale to nevadi muzu te pozadat o plagat a o fotku s tvim podppisem prosim *14* *14* *14* *14* *14* *4* a mam te moc rada moje adresa je milena strakova slany ciryla boudy 271 slany 27401 *14* *14* *14* ahooooooooooooooooooojky mejse hezky a napis pa mam te moc rada *14* *14* *14* *14* *4* *4* *7* *7* *14* *14* *14* *14* -
milena
michal je nejlepsi spevak a taky ze ho posloucham kazdej den a moje mam *4* chodila na misi koncwerty a mame michala davida 2 alba a misu mam moc rada je uzasnej *14* a ja ho musim poslouchat kazdej den musim ja nemuzu neposlouchat to nejde musim ho proste poslouchat musi je uzasnej *14* *14* *14* *14* *4* -
Žádost o plakát
Michale jsi můj nejlepší zpěvák.Sice je mi jen 10 let ale mě to nevadí.Můžu tě požádat o plakát s tvým podpisem?Ahoj Michal.
Moje adresa je: Michal Kalista
Solopysky6
Sedlčany
264 01
Ahoooooooooooooooooooj -
Re: Re: Re: Nechápu
*14* jsem tvoje faninka *14* *14* *14* *3* -
Tvoje fanynky
Jsem vaše faninka i kdyz mi je 12 let i moje mamka vas obdivuje:D:) -
Re: Re: Re: SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ
IDižhokej má srdce,pro Tebe.Ozvi se prosím,záleží mi na Tom,Ahoj Z:K: -
Re: Re: SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ
Pane Michale jestli Vám Tak možu říkat,ráda bych chtěla zaslat na adresu Váš kalendář a vánoční CD.Předem Děkuji:?Z:K: Zdenka Kuchynková,Jezerská 537/23 Lipník nad Bečvou 751 31: -
Re: HAPPY BIRTHDAY
nejses ty jedna z tech hloupych? *4* -
Re: SUPERMICHAL,SUPERPÍSNĚ
Miluji Tě?Z.K.Líbí se mi tvoje písničky a Ty?Mám Tě ráda už dlouho,jenže jsem ti to nedokázala říc,až ted.Z.K. -
dement
Jeho tvorbě se dá jen smát. Holt přiteplenej hlas a vzhled dělá divy..
....
Tak a teď do mě!!!
Od čeho jsou diskuze???!!!
....
Iron Maiden vládne světem. Přiteplenýho Míšu nechme dětem.