Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
417 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nej
  • všechno nejlepší k narozeninám *2*
  • Všechno nejlepší k Vašim narozeninám,pane Michale! fanda Jiří *3*
  • Vaše písničky jsou originální a nádherné.Dokážu je poslouchat pořád dokola...;))
  • ahojky, poslední duet z alba čas vítězství je Byla to láska *1*
  • Vážený Pane muzikante, poslechla jsem si pár Vaších písniček z mého i Vašeho mládí a musím říci, že ani po těch letech neztratily na kráse. Melodické, dobře zapamatovatelné, prostě super. Díky za Váš přínos!!!JITKA
  • Petice za navrácení Jardy Hnilici zůstala neodpovězena . Jediným vyjádřením byl zřejmě ten ironický pošklebek pana Mareše v Hlasu a pozdrav pana Davida...... *6*
  • cinderella.l
    Michal je nejen skvělý, ale i pokorný, milý a úžasný člověk. Já, obyčejný smrtelník, který měl to štěstí a dostalo se mi té cti, že Michal splnil moje přání, o tom vůbec nepochybuji .... *3*
  • Na jeho písničky se fakt dobře tancuje, ale nepřijde mi tak skvělej jak to všichni pořád opakujete. Jeho minulost je mimochodem taky zajímavá. V Hlase se ale dobrej kouč. Pepa je ale lepší.
  • ahoj mišo mam tě moc ráda a máš pěkný písničky a heskej hlas jsi suprovej zpěvák *3*
  • Prosím vás nevíte jak se jmenuje jeho poslední duet ke kterému natočil i videoklip? Děkuju za odpovědi
  • chci ti jenom říct si super *1* *14* *3* *15* *2*
  • Krásné melodie,zapamatovatelná slova,prostě je ve svém oboru jednička.A ze všech těch pomlouvačů a chechtálků čiší jen bledá závist.On se na scéně drží neuvěřitelně dlouho a je jedno, že nemá zlatého slavíka.Držím mu pěsti,ať se mu dál daří a hlavně přeji celé rodině hodně zdraví.
  • Rockeři a starší generace ho zná ještě z doby bolševizmu a víme co v něm je, takže ano podařilo se mu hodně, nechci jen kritizovat, ale rád ho nemám a nikdy mít nebudu, ale jelikož i já hraju tak vím že po revoluci dokázal hodně, ty muzikály třeba to není žádná legrace a jako muzikant je určitě člověk na svém místě.
  • *3* Chtěla bych Vás poprosit, pokud si tyto vzkazy čtete, jestli byste byl tak hodný a připravil si do Šumperka (21.4.) pro svého velkého - malého fanouška něco, co by mu udělalo radost. Je nepohyblivý a dýchá za něj přístroj, a zrovna ten den mu bude 15 let, dostane Vás tedy jako velké překvapení k narozeninám. Líbí se mu Vaše písničky a viděl i Děti ráje v Praze. Nejvíc se mu líbí písnička Chtěl bych žít tak, jak se má... Díky. Petra *4*
  • dobrý den michale mám vás ráda máte pekné pisničky hlas česko slovensko jste suprovej
  • jako hudebník moc dobrej není,ale klobouk dolů za všechno kolik toho stíhá, kdybych já měla stihnout to co on tak mám hlavu asi 2x větší!!
    myslím, že má velký srdce a taky celkem slušný některý muzikály
  • POZOR! Buďte u toho! MICHALA máte také možnost vidět přímo na natáčení, a to ZDARMA! Stačí poslat REZERVAČNÍ SMS ve tvaru:
    REHIT 2 mezera POCET MIST mezera JMENO A ADRESA na číslo 907 99 09
    Více info zde: http://www.barrandov.tv/to-byl-nas-hit/rezervace
    Pro další rychlíky, kteří napíší e-mail nebo zavolají, místa zajistíme: divaci.hit@email.cz (uveďte počet míst + jména) nebo 608 874 624 Mimo Michala také vystoupí mnoho dalších zpěváků!
  • V pondělí 20. února uvidíte Michala Davida v přímém přenosu soutěže TO BYL NÁŠ HIT na TV Barrandov. Hlasovat pro něho můžete už teď zasláním SMS ve tvaru HIT 8 na tel. číslo 907 99 09. Více na www.tobylnashit.cz
    Upoutávka - http://www.barrandov.tv/70422-to-byl-nas-hit-ochutnavka-disco

To byl náš hit
  • Michale, mám Vás jako zpěváka moc ráda, píšete taky krásný písničky a
    musím Vás ujistit, že muzika, kterou děláte je velké umění. Jaro Slávik
    se před lidma jen ztrapnil.sj8

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit