-
michale všechno nejlepší k vašim narozeninám
-
Písničku Poupata nesnáším *11* *11* *11*
-
Michal David je nejlepší zpěvak na světě mám ho strašně ráda někdy bych chtěla jít na jeho koncert miluju tě
-
Nejradši mám od Michala Davida písničky To je naše věc, Konto Štěstí, Návrat, Každý mi tě lásko závidí, To stárnutí zrádné a Pár přátel stačí mít
-
Michal David je i dobrej skladatel
-
Michal David je v pohode, akorát se mi od neho nelíbí písničky Poupata a Ruská Máša
-
jo aha
-
Ahoj Pool, já jak kdy. Líbí se mi od Michala Davida třeba písničky To je naše věc, Konto Štěstí, Návrat a Každý mi tě lásko závidí
-
michal david je dobrej
-
Od Majkla Davida se mi líbí akorát písničky To je naše věc a Konto Štěstí, ale jinak ho fakt nemusím
-
Přeji ti, aby se ti dařilo a na hejtry se můžeš vyprdnout!
-
Za písničky Poupata a Ruská Máša bych ho nejradši poslal nekam i ten jeho pořad, který uvádí To byl váš rok je pekná kravina
-
A ty jeho 3-akordový bláboly, to je taky katastrofa. Jediný písničky, který se mi od neho líbí To je naše věc a Konto Štěstí, ale jinak ho fakt nemusím
-
Písničky Poupata a Ruská Máša od neho, to je katastrofa *11*
-
To svama souhlasím *4*
-
Od Michala Davida mám nejradši písničky To je naše věc, Konto Štěstí, Návrat, ale jinak ho nemusím
-
Od Michala Davida se mi líbí nejvíc písničky To je naše věc, Konto Štěstí a Návrat, které nazpíval spolu s Ivetkou Bartošovou
-
Všechno nejlepší :))) jste nejlepší zpěvák :))))
-
Všetko najlepšie
-
Od Michala Davida se mi líbí akorát jedine písničky To je naše věc, Konto Štěstí a Návrat