-
Tragédie
Ahoj Michale *14* I když pozdě, tak přeji co nejhlubší soustrast...stalo se to večer před odjezdem na rodinou dovolenou a veř nebo ne...celá dovolená byla z mojí strany strašná!!Byla jsem strašnej nervák protože jsem celých 14 dní nevěděla, co se děje...ještě jednou upřímnou soustrast *9* -
pozdrav z brandysa
Ahoj Michale, je k ránu a my posloucháme Vaše písničky.
Právě zpíváš, že svítá....a to se stává zkutečností.
Sedím tady s kámoškou, manželé a dětičky už spinkaj a my vzpomínáme na časy "ztrávené s Vámi".
Mrzí nás Vaše ztráta, přez to doufáme, že budete pokračovat dál.
Vaše návštěva v Brandýse by byla fajn.
Katka a Jana
Čau -
Koncert
Ahoj,
byla sem na vašem koncertě ve Žďáře a bylo to skvělý.Vzala sem sebou kamošku prej aby mi schválila co poslouchám a byla nadšená.6e jste za bubny posadily Davida Kollera to byla trefa do černýho moc mu to tam sedlo. *3* Těším se až tu budete poblíž zase někdy hrát. *3*
PS:Sem moc ráda že jste to nazabalily. *4* -
Míša je KING
Michal je fakt senza. Je to výborný zpěvák, skladatel i člověk. Několikrát jsem se s ním setkala osobně a vždy se choval dokonale. Žádná nafoukaná hvězda a to se mi na něm líbí nejvíc. Na Chinaski ksem naočkovala i přítele a pobavilo mě jak ho na Majálesu ůplně dostal až řval Míša je KING *1* Ale, že to má drahá polovička trefila, co? Míšo jsi fakt KING *3* *15* -
Míša Malátný
Míšo já tě mluju a fandim ti.můžu tě poprosit o tvoje telefoní číslo? prosím -
-
Re: Míša Malátný
To jsi fakt tak naivní že si myslíš že by dal nějaký fanince číslo?? *7* :D
-
-
Míša Malátný
viděla jsem chyťte doktora hraješ tam fakz hezky. hral si ješťe v nečem? -
-
jj chyťte doktora je fakt neeej film -
Ahoj Michal hrál v Arabele. Ale jen takovou malou roli......
-
-
...
Je to sice trapná otázka a budu někoho citovat, ale já tě fakt žeru! *3* -
-
Re: ...
pardon poznámka
-
-
NAROZKY
WŠE NEJ K NAROZKÁM...
AŤ SE TI SPLNÍ WŠE CO SI PŘEJEŠ *3* *14* -
Michalovo triko
Ahoj nevíte prosím kde by se dalo sehnat světlemodré triko s nápisem I Love My Girlfriend které Michal nosí? Díky. -
-
Re: Michalovo triko
... to triko má z USA ... *3*
-
-
Děťátko
Gratuluji k narození holčičky Kačenky. Hodně štěstí, zdraví a radosti spolu *4*