Přejít na výpis diskuzí

Michal Malátný

OSOBNOST 6.4.2007 
90 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tragédie

Ahoj Michale *14* I když pozdě, tak přeji co nejhlubší soustrast...stalo se to večer před odjezdem na rodinou dovolenou a veř nebo ne...celá dovolená byla z mojí strany strašná!!Byla jsem strašnej nervák protože jsem celých 14 dní nevěděla, co se děje...ještě jednou upřímnou soustrast *9*
  • pozdrav z brandysa

Ahoj Michale, je k ránu a my posloucháme Vaše písničky.
    Právě zpíváš, že svítá....a to se stává zkutečností.
    Sedím tady s kámoškou, manželé a dětičky už spinkaj a my vzpomínáme na časy "ztrávené s Vámi".
    Mrzí nás Vaše ztráta, přez to doufáme, že budete pokračovat dál.
    Vaše návštěva v Brandýse by byla fajn.

Katka a Jana
    Čau
  • terina07

Koncert

Ahoj,
    byla sem na vašem koncertě ve Žďáře a bylo to skvělý.Vzala sem sebou kamošku prej aby mi schválila co poslouchám a byla nadšená.6e jste za bubny posadily Davida Kollera to byla trefa do černýho moc mu to tam sedlo. *3* Těším se až tu budete poblíž zase někdy hrát. *3*
    PS:Sem moc ráda že jste to nazabalily. *4*
  • Míša je KING

Michal je fakt senza. Je to výborný zpěvák, skladatel i člověk. Několikrát jsem se s ním setkala osobně a vždy se choval dokonale. Žádná nafoukaná hvězda a to se mi na něm líbí nejvíc. Na Chinaski ksem naočkovala i přítele a pobavilo mě jak ho na Majálesu ůplně dostal až řval Míša je KING *1* Ale, že to má drahá polovička trefila, co? Míšo jsi fakt KING *3* *15*
  • Míša Malátný

Míšo já tě mluju a fandim ti.můžu tě poprosit o tvoje telefoní číslo? prosím
    • Re: Míša Malátný

To jsi fakt tak naivní že si myslíš že by dal nějaký fanince číslo?? *7* :D
  • Míša Malátný

viděla jsem chyťte doktora hraješ tam fakz hezky. hral si ješťe v nečem?

jj chyťte doktora je fakt neeej film

Ahoj Michal hrál v Arabele. Ale jen takovou malou roli......
  • ...

Je to sice trapná otázka a budu někoho citovat, ale já tě fakt žeru! *3*
    • Re: ...

pardon poznámka
  • legoplast

NAROZKY

WŠE NEJ K NAROZKÁM...
    AŤ SE TI SPLNÍ WŠE CO SI PŘEJEŠ *3* *14*
  • Michalovo triko

Ahoj nevíte prosím kde by se dalo sehnat světlemodré triko s nápisem I Love My Girlfriend které Michal nosí? Díky.
    • Re: Michalovo triko

... to triko má z USA ... *3*
  • Děťátko

Gratuluji k narození holčičky Kačenky. Hodně štěstí, zdraví a radosti spolu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit