Přejít na výpis diskuzí

Mike Shinoda

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • linkinwoman

BORDEL

JÁ SE NA TO VYKVAJZNU,TAK ČLOVĚK SEM HODÍ MINIMÁLNĚ 5 FOTEK A NENÍ TU ŽÁDNÁ... *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10*
    • mikes38

Re: BORDEL

to same se resi u Chazze taky maji problem s dodavkou fotek *16*
      • Re: Re: BORDEL

jjjjjj *5*
  • vladish

...

Mike užasně kreslí já ty jeho obrazy miluju. A jedna novinka mike už má konečně twitter http://twitter.com/m_shinoda ale tento už je oficiálně jeho *14*
  • mikes38

nmw

lidisky je tu nuda nechcete nekdo neco nadhodit?? *1*
    • pstrosik

Re: nmw

není co ted se o Mikovi mluví jen ohledně jeho výstav.
      • mikes38

Re: Re: nmw

jj jenom vystavy a zase jenom vystavy obcas zasek ve studiu a zase prace na vystave *9* *1* tak mam napad *3* jak se vam libi Mokovi obrazy?? me se teda libej doooost *4*
        • pstrosik

Re: Re: Re: nmw

sou pěkný...zvlášt některé. *3*
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: nmw

PŘESNĚ,JÁ JE MILUJU,TEDA,NE TOLIK JAK MIKA *15* *15*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: nmw

jj sou upe uzasny hlavne ty jeho kostlivci me upe dostavaj ty sou upe bozi *1* *1* *1* *14*
  • vladish

...

ale co je vážně divný že na twitteru LPprojeck někdo napsal 30 srpna 09 že vítá na světě Otise Shinodu a gratuluje Anně a Mikemu..tak su ztoho docela zblblá *7*
    • mikes38

Re: ...

tak to taky nechapu treba se to taky dozvedel az dyl jako my *15* nebo to driv nestihl bo ja nwm *3*
      • linkinwoman

Re: Re: ...

TJ DIVNÝ.UŽ BY SE K TOMU TAKY MOHL NĚJAK VAJÁDŘIT,VIĎ SÉGRA,NÁŠ TATÍK A NIC NÁM NEŘEKNE. *1* *1* *15*
        • mikes38

Re: Re: Re: ...

presne mame to v baraku a ani o tom nevime *1* *1* *1* a divim se ze Mike nic nedal na svuj blog vetsinou se rodice s detma radi pochlubej a Mike nic *9* *9* *9*
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: ...

PŘESNĚ,AE TAK S NÁMA SE TAKY NEPOCHLUBIL *15* *15* AE TAK JAKO S OTISSKEM SE MOHL POCHLUBIT.
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: ...

njn o nas radsi pomlcel ale o Otisskovi se zminit moh *9* *1* mno to je jedno stejne uz o nem vime *1* *1* *1*
  • vladish

..

jj jsem si stím jistá na 100 procent našla jsem to na linkinlady.cjb.net a taky jsem to zkoušela zadat do googlu a vyjelo mi to fotku Otise,Mike a Anny...j je to trošku zvláštní jméno ale mě se začíná docela líbit *3*
  • vladish

asi

tak sem trošku zapátrala a jen malej se jmenuje Otis...ale jinak sem neměla ani tušení že mike už má dítě ale je moc roztomilej to se musí nechat *14*
    • mikes38

Re: asi

Otis?? ses ai tim jista?? tak to je hodne zajimavy meno ale je takovy divny *9* Otis Shinoda..... no nwm ale tak kdyz se to Mikovi a Anne libi tak nemam nic proti *1* *1* *15*
      • pstrosik

Re: Re: asi

taky sem slyšela že se jmenuje Otis...je to divný jméno ale tak zvykneme si no..
        • mikes38

Re: Re: Re: asi

nic jinyho nam nezbyde *1* *1* *1* *1*
          • pstrosik

Re: Re: Re: Re: asi

fakt by mě zajímalo kdo to jméno vybral a jestli ho tam maj vůbec v kalendáři.. *1* *1*
      • linkinwoman

Re: Re: asi

TAKY MI TO PŘÍJDE DIVNÝ-OTIS-NJN TŘEBA NĚKDE V ROCE 2040 BUDOU NEW LP *15* *15* *15* JEŠTĚ BY CHTĚLO ABY ROB SI NĚKOHO NAŠEL A STVOŘILI *15* DĚŤÁTKO A BUDOU MOCT BÍT NEW LP *15* *15* *15*
  • linkinwoman

JJ

A JE TO VENKU,N,JÁ A MIKES MÁME NOVÝ PŘÍRŮSTEK V RODINĚ.JEN BY MĚ ZAJÍMALO JAK SE JMENUJE,NEWÍTE TO NÁHODOU NĚKDO?? *3* JO A TO VYSVĚTLUJE PROČ NEBYLA ANNA TAK VIDĚT,NJN. *5*
    • pstrosik

Re: JJ

no a co na toho prcka říkaš?
      • linkinwoman

Re: Re: JJ

TAKOVEJ,HODNĚ BACULATEJ *1* AE JINAK JE ROZKOŠNEJ.
        • pstrosik

Re: Re: Re: JJ

jj rozkošnej je ale nějakej velkej se mi zdá.. *1*
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: JJ

JJ,JE TAKOVEJ VETŠÍ,ZDÁ SE MI TAK 4-5 MĚSÍCŮ. *1* *1*
  • pstrosik

možná už ste viděli ale koukněte

http://upload.svetobrazku.cz/images /cqs1251703892f.jpg
    • pstrosik

Re: možná už ste viděli ale koukněte

jo a vymažte si tu mezeru mezitím jak je to images /...
  • linkinwoman

?????

LIDI,NEWÍTE NĚKDO JAK TEĎ VYPADÁ ANNA?ONA SE TOTIŽ SKORO NIKDE NEOBJEVUJE A MĚ BY ZAJÍMALO JAK TEĎ VYPADA... *7* *7*
    • pstrosik

Re: ?????

to samé se ted řešilo na Mikovým fórum na Lidech.cz *1* *1* A celkem zábavné.. *1* *1*
      • mikes38

Re: Re: ?????

ja na lidi moc nechodim tak nwm *1* *1* *1* *1*
        • mikes38

Re: Re: Re: ?????

no tak sem se snazila najit Annu ale nejak se mi nechrtelo prochazet vsechny blogy *1* sou blogy ktery se zabejvaj jenom Annou ale na kazdym pisou neco jinyho *15* no nakonec sem se zasekla tady http://lpladies.webgarden.cz/ tadle stranka je jenom o LP ladies tak uplne sem to neprochazela ale zda se ze by mohl bejt dobrej *4*
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: ?????

tak já se tam juknu a dííky ségra *5*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: ?????

jj to by sme mohli aby sme meli co dat do mobilu *15* *15* *15* jako by nam nestacil youtube
            • linkinwoman

jj,poslala jsem ti ji *15* *15* *15* *15* eště by jsme mohli najít nějaký new stránky o tatíkovi. *15* *15* *15*
            • mikes38

jj ale aspon sme pri tom patrani nasli annashinoda.com vit segra *15* *15* *15* mam tu stranku dobre zjo *4*
            • linkinwoman

njn na tom blogu skoro nic nejni... *9*
            • mikes38

no je to takovy nic moc bohuzel sem ten blog poradne prosla az potom co sem to sem napsala *9*
    • mikes38

Re: ?????

segra to nwm *9* ja sem ji posledni dobou taky moc nevidela asi se uz s Mikem moc nefotej *8* jinak Annu sem videla asi jenom na jedny fotce a to bylo v nakym videu *16* skusim projit net a kdyztak dam vedet *1* *1* *1*
      • linkinwoman

Re: Re: ?????

jj,předem dík ségra *15* *15*
  • linkinwoman

HOĎTE TAKY NĚJAKÝ PŘÍSPĚVĚK K ROBOVI.JÁ TAM PSALA PŘÍSPĚVEK MINIMÁLNĚ PŘED MĚSÍCEM A TO BYL POSLEDNÍ. *5* *5* *5*
    • pstrosik

Re: PŘÍSPĚVKY

nj a Brad Phi a Joe ti nic že?..
      • mikes38

Re: Re: PŘÍSPĚVKY

ja sem dneska byla u vsech LP clenu a nikde nic tak sem sla dal *1*
        • linkinwoman

Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY

JJ,UŽ JSEM TAM NĚCO PŘIDALA. *15* *15* *15*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY

*15* *15* *15*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY

jj *1* *1* *1* *1*
            • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY

*15* *15* *15* *15* *15* *15* ae j,řeklo se ať tam dáme nějaký příspěvky tak sem tam něco hodila. *15* *15* *15* *15* *15*
      • linkinwoman

Re: Re: PŘÍSPĚVKY

nj taky se tam půjdu mrknout *5*
    • mikes38

Re: PŘÍSPĚVKY

njn kdyz myslis tak tam zajdu *3* kdyz budu mit cas...... a kdyz se mi bude chtit *15* *15* *15* ale ne delam si srandu du tam *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit