-
BORDEL
JÁ SE NA TO VYKVAJZNU,TAK ČLOVĚK SEM HODÍ MINIMÁLNĚ 5 FOTEK A NENÍ TU ŽÁDNÁ... *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* -
-
Re: BORDEL
to same se resi u Chazze taky maji problem s dodavkou fotek *16* -
-
Re: Re: BORDEL
jjjjjj *5*
-
-
-
...
Mike užasně kreslí já ty jeho obrazy miluju. A jedna novinka mike už má konečně twitter http://twitter.com/m_shinoda ale tento už je oficiálně jeho *14* -
nmw
lidisky je tu nuda nechcete nekdo neco nadhodit?? *1* -
-
Re: nmw
není co ted se o Mikovi mluví jen ohledně jeho výstav. -
-
Re: Re: nmw
jj jenom vystavy a zase jenom vystavy obcas zasek ve studiu a zase prace na vystave *9* *1* tak mam napad *3* jak se vam libi Mokovi obrazy?? me se teda libej doooost *4* -
-
Re: Re: Re: nmw
sou pěkný...zvlášt některé. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: nmw
PŘESNĚ,JÁ JE MILUJU,TEDA,NE TOLIK JAK MIKA *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nmw
jj sou upe uzasny hlavne ty jeho kostlivci me upe dostavaj ty sou upe bozi *1* *1* *1* *14*
-
-
-
-
-
-
...
ale co je vážně divný že na twitteru LPprojeck někdo napsal 30 srpna 09 že vítá na světě Otise Shinodu a gratuluje Anně a Mikemu..tak su ztoho docela zblblá *7* -
-
Re: ...
tak to taky nechapu treba se to taky dozvedel az dyl jako my *15* nebo to driv nestihl bo ja nwm *3* -
-
Re: Re: ...
TJ DIVNÝ.UŽ BY SE K TOMU TAKY MOHL NĚJAK VAJÁDŘIT,VIĎ SÉGRA,NÁŠ TATÍK A NIC NÁM NEŘEKNE. *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
presne mame to v baraku a ani o tom nevime *1* *1* *1* a divim se ze Mike nic nedal na svuj blog vetsinou se rodice s detma radi pochlubej a Mike nic *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
PŘESNĚ,AE TAK S NÁMA SE TAKY NEPOCHLUBIL *15* *15* AE TAK JAKO S OTISSKEM SE MOHL POCHLUBIT. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
njn o nas radsi pomlcel ale o Otisskovi se zminit moh *9* *1* mno to je jedno stejne uz o nem vime *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
..
jj jsem si stím jistá na 100 procent našla jsem to na linkinlady.cjb.net a taky jsem to zkoušela zadat do googlu a vyjelo mi to fotku Otise,Mike a Anny...j je to trošku zvláštní jméno ale mě se začíná docela líbit *3* -
asi
tak sem trošku zapátrala a jen malej se jmenuje Otis...ale jinak sem neměla ani tušení že mike už má dítě ale je moc roztomilej to se musí nechat *14* -
-
Re: asi
Otis?? ses ai tim jista?? tak to je hodne zajimavy meno ale je takovy divny *9* Otis Shinoda..... no nwm ale tak kdyz se to Mikovi a Anne libi tak nemam nic proti *1* *1* *15* -
-
Re: Re: asi
taky sem slyšela že se jmenuje Otis...je to divný jméno ale tak zvykneme si no.. -
-
Re: Re: Re: asi
nic jinyho nam nezbyde *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: asi
fakt by mě zajímalo kdo to jméno vybral a jestli ho tam maj vůbec v kalendáři.. *1* *1*
-
-
-
Re: Re: asi
TAKY MI TO PŘÍJDE DIVNÝ-OTIS-NJN TŘEBA NĚKDE V ROCE 2040 BUDOU NEW LP *15* *15* *15* JEŠTĚ BY CHTĚLO ABY ROB SI NĚKOHO NAŠEL A STVOŘILI *15* DĚŤÁTKO A BUDOU MOCT BÍT NEW LP *15* *15* *15*
-
-
-
JJ
A JE TO VENKU,N,JÁ A MIKES MÁME NOVÝ PŘÍRŮSTEK V RODINĚ.JEN BY MĚ ZAJÍMALO JAK SE JMENUJE,NEWÍTE TO NÁHODOU NĚKDO?? *3* JO A TO VYSVĚTLUJE PROČ NEBYLA ANNA TAK VIDĚT,NJN. *5* -
-
Re: JJ
no a co na toho prcka říkaš? -
-
Re: Re: JJ
TAKOVEJ,HODNĚ BACULATEJ *1* AE JINAK JE ROZKOŠNEJ. -
-
Re: Re: Re: JJ
jj rozkošnej je ale nějakej velkej se mi zdá.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: JJ
JJ,JE TAKOVEJ VETŠÍ,ZDÁ SE MI TAK 4-5 MĚSÍCŮ. *1* *1*
-
-
-
-
-
možná už ste viděli ale koukněte
http://upload.svetobrazku.cz/images /cqs1251703892f.jpg -
-
Re: možná už ste viděli ale koukněte
jo a vymažte si tu mezeru mezitím jak je to images /...
-
-
?????
LIDI,NEWÍTE NĚKDO JAK TEĎ VYPADÁ ANNA?ONA SE TOTIŽ SKORO NIKDE NEOBJEVUJE A MĚ BY ZAJÍMALO JAK TEĎ VYPADA... *7* *7* -
-
Re: ?????
to samé se ted řešilo na Mikovým fórum na Lidech.cz *1* *1* A celkem zábavné.. *1* *1* -
-
Re: Re: ?????
ja na lidi moc nechodim tak nwm *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ?????
no tak sem se snazila najit Annu ale nejak se mi nechrtelo prochazet vsechny blogy *1* sou blogy ktery se zabejvaj jenom Annou ale na kazdym pisou neco jinyho *15* no nakonec sem se zasekla tady http://lpladies.webgarden.cz/ tadle stranka je jenom o LP ladies tak uplne sem to neprochazela ale zda se ze by mohl bejt dobrej *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ?????
tak já se tam juknu a dííky ségra *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?????
jj to by sme mohli aby sme meli co dat do mobilu *15* *15* *15* jako by nam nestacil youtube -
jj,poslala jsem ti ji *15* *15* *15* *15* eště by jsme mohli najít nějaký new stránky o tatíkovi. *15* *15* *15* -
jj ale aspon sme pri tom patrani nasli annashinoda.com vit segra *15* *15* *15* mam tu stranku dobre zjo *4* -
njn na tom blogu skoro nic nejni... *9* -
no je to takovy nic moc bohuzel sem ten blog poradne prosla az potom co sem to sem napsala *9*
-
-
-
-
-
Re: ?????
segra to nwm *9* ja sem ji posledni dobou taky moc nevidela asi se uz s Mikem moc nefotej *8* jinak Annu sem videla asi jenom na jedny fotce a to bylo v nakym videu *16* skusim projit net a kdyztak dam vedet *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ?????
jj,předem dík ségra *15* *15*
-
-
-
HOĎTE TAKY NĚJAKÝ PŘÍSPĚVĚK K ROBOVI.JÁ TAM PSALA PŘÍSPĚVEK MINIMÁLNĚ PŘED MĚSÍCEM A TO BYL POSLEDNÍ. *5* *5* *5* -
-
Re: PŘÍSPĚVKY
nj a Brad Phi a Joe ti nic že?.. -
-
Re: Re: PŘÍSPĚVKY
ja sem dneska byla u vsech LP clenu a nikde nic tak sem sla dal *1* -
-
Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY
JJ,UŽ JSEM TAM NĚCO PŘIDALA. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY
jj *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY
*15* *15* *15* *15* *15* *15* ae j,řeklo se ať tam dáme nějaký příspěvky tak sem tam něco hodila. *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: PŘÍSPĚVKY
nj taky se tam půjdu mrknout *5*
-
-
Re: PŘÍSPĚVKY
njn kdyz myslis tak tam zajdu *3* kdyz budu mit cas...... a kdyz se mi bude chtit *15* *15* *15* ale ne delam si srandu du tam *1*
-