Přejít na výpis diskuzí

Mike Shinoda

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mikes38

Re: ..

njn *9* skoda *9* to mam znova pisnoutu adminovi?? *7* *15* ne ja uz mu nepisu *15* *15* *15* *9*
  • vladish

..

no tak lepší než nic *1* ale zajímaví je že tapety autorizují všechny ale fotky ne *5*
  • mikes38

Re: Re: ...

hele neco malo tady je *1* *15* *15* *15* *3*
  • mikes38

Re: ...

achjo.... *9* tak aspon neco sem daji i kdyz je skoda ze ne vsechno urcite to sou moc pekny fotky
  • vladish

...

Tak to je super z těch 41 fotek mě už odmítly 22.. tak snad aspoň nějaký tam dají *9* *9* *9*
  • vladish

....

No ted už čeká 41 fotek na schválení tak suu zvědavá co stoho bude..a přidala jsem tam ještě nejaký tapety *3* tak snad to brzo autorizují
  • mikes38

mno jako to sou moooc pekny tapety *14* *14* *14* *14* vazne parada *1* diky *4* mno a ty fotky by uz tady meli bejt?? sem si teda niceho new nevsimla *9* *9* *4*
  • vladish

...

tak su teď zvědavá nahrála jsem sem asi 30 fotek schválně kolik se jich ukáže..ale tapety co sem semka dala se ukázaly všechny :D aspoň něco
  • mikes38

Re: Re: Re: Re: ...

ptz oni sem nejdou nahrat *8* sem zapomnela rict *15* *15* *15*
  • mikes38

Re: Re: Re: ...

mno tak my tam posilame kde co *1* *1* *1* *1* nej bylo kdyz sem ti chtela poslat ten koncik *1* *1* *1* *1* ale jako j vladish mi posilala odkazy na 2 dooost pekny obrazky vit *15* tak se segra nekdy ukaz na icq ti je poslu *1* *1* *1*
  • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: Re: nwm

*15* *15*
  • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: Re: nwm

*8* *16* *8* BÓÓŽE *16*
  • linkinwoman

Re: Re: ...

NO AE KDYBY JSME MĚLI SVÁ ICQ(NEMYSLÍM TÍM NÁS DVĚ MIKES *15* )TÁK BY JSME SI JE MOHLI POSÍLAT *15* *1*
  • mikes38

jj asi tak *9* no skoda n *9* by sme si klidne vzali i tu nekvalitni *1* *1* *1* *1*
  • vladish

...

Aha tak že ztoho vyplívá že nám nezbívá nic jinýho než přidávat fotky a čekat kolik se jich nahraje *9*
  • mikes38

Re: Re: Re: Re: nwm

mno dobre taaakze kakadu mi na to napsal tohle: Ahoj, kazda fotka nejdrive musi projit schvalenim. Pokud nektere neprojdou, znamena to, ze fotografie je nevyhovujici (z hlediska kvality, rozliseni, obsahu). Proto muzou byt schvaleny pouze nektere fotografie. Diky za pochopeni.
  • mikes38

Re: Re: Re: nwm

*16* *16* *16* je to zly ale uz sem psala adminovi tak doufam ze mi to co nejdriv vysvetli *4* *3* jinak sem davala asi 5 fotek k Aleximu a je tam jen jedna *16* *16* *16* *16*
  • Re: Re: nwm

sem kua před 2 dnama do lp a je tam jedna ze tři
  • linkinwoman

Re: nwm

njn to je jedno
  • mikes38

nwm

faaaaaaaaaajn tak na to dlabem *1* ale vcera sem davala tapetu u pearl harbor a dneska tam v pohode je *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší