Přejít na výpis diskuzí

Mike Shinoda

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pstrosik

Re: Re: Re: nmw

sou pěkný...zvlášt některé. *3*
  • mikes38

Re: Re: nmw

jj jenom vystavy a zase jenom vystavy obcas zasek ve studiu a zase prace na vystave *9* *1* tak mam napad *3* jak se vam libi Mokovi obrazy?? me se teda libej doooost *4*
  • pstrosik

Re: nmw

není co ted se o Mikovi mluví jen ohledně jeho výstav.
  • mikes38

nmw

lidisky je tu nuda nechcete nekdo neco nadhodit?? *1*
  • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: ...

njn o nas radsi pomlcel ale o Otisskovi se zminit moh *9* *1* mno to je jedno stejne uz o nem vime *1* *1* *1*
  • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: ...

PŘESNĚ,AE TAK S NÁMA SE TAKY NEPOCHLUBIL *15* *15* AE TAK JAKO S OTISSKEM SE MOHL POCHLUBIT.
  • mikes38

Re: Re: Re: ...

presne mame to v baraku a ani o tom nevime *1* *1* *1* a divim se ze Mike nic nedal na svuj blog vetsinou se rodice s detma radi pochlubej a Mike nic *9* *9* *9*
  • linkinwoman

Re: Re: ...

TJ DIVNÝ.UŽ BY SE K TOMU TAKY MOHL NĚJAK VAJÁDŘIT,VIĎ SÉGRA,NÁŠ TATÍK A NIC NÁM NEŘEKNE. *1* *1* *15*
  • pstrosik

Re: Re: Re: Re: asi

fakt by mě zajímalo kdo to jméno vybral a jestli ho tam maj vůbec v kalendáři.. *1* *1*
  • mikes38

Re: ...

tak to taky nechapu treba se to taky dozvedel az dyl jako my *15* nebo to driv nestihl bo ja nwm *3*
  • vladish

...

ale co je vážně divný že na twitteru LPprojeck někdo napsal 30 srpna 09 že vítá na světě Otise Shinodu a gratuluje Anně a Mikemu..tak su ztoho docela zblblá *7*
  • mikes38

Re: Re: Re: asi

nic jinyho nam nezbyde *1* *1* *1* *1*
  • pstrosik

Re: Re: asi

taky sem slyšela že se jmenuje Otis...je to divný jméno ale tak zvykneme si no..
  • vladish

..

jj jsem si stím jistá na 100 procent našla jsem to na linkinlady.cjb.net a taky jsem to zkoušela zadat do googlu a vyjelo mi to fotku Otise,Mike a Anny...j je to trošku zvláštní jméno ale mě se začíná docela líbit *3*
  • linkinwoman

Re: Re: asi

TAKY MI TO PŘÍJDE DIVNÝ-OTIS-NJN TŘEBA NĚKDE V ROCE 2040 BUDOU NEW LP *15* *15* *15* JEŠTĚ BY CHTĚLO ABY ROB SI NĚKOHO NAŠEL A STVOŘILI *15* DĚŤÁTKO A BUDOU MOCT BÍT NEW LP *15* *15* *15*
  • mikes38

Re: asi

Otis?? ses ai tim jista?? tak to je hodne zajimavy meno ale je takovy divny *9* Otis Shinoda..... no nwm ale tak kdyz se to Mikovi a Anne libi tak nemam nic proti *1* *1* *15*
  • vladish

asi

tak sem trošku zapátrala a jen malej se jmenuje Otis...ale jinak sem neměla ani tušení že mike už má dítě ale je moc roztomilej to se musí nechat *14*
  • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: JJ

JJ,JE TAKOVEJ VETŠÍ,ZDÁ SE MI TAK 4-5 MĚSÍCŮ. *1* *1*
  • pstrosik

Re: Re: Re: JJ

jj rozkošnej je ale nějakej velkej se mi zdá.. *1*
  • linkinwoman

Re: Re: JJ

TAKOVEJ,HODNĚ BACULATEJ *1* AE JINAK JE ROZKOŠNEJ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit