Přejít na výpis diskuzí

Mike Shinoda

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pstrosik

Re: JJ

no a co na toho prcka říkaš?
  • linkinwoman

JJ

A JE TO VENKU,N,JÁ A MIKES MÁME NOVÝ PŘÍRŮSTEK V RODINĚ.JEN BY MĚ ZAJÍMALO JAK SE JMENUJE,NEWÍTE TO NÁHODOU NĚKDO?? *3* JO A TO VYSVĚTLUJE PROČ NEBYLA ANNA TAK VIDĚT,NJN. *5*
  • pstrosik

Re: možná už ste viděli ale koukněte

jo a vymažte si tu mezeru mezitím jak je to images /...
  • pstrosik

možná už ste viděli ale koukněte

http://upload.svetobrazku.cz/images /cqs1251703892f.jpg
  • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: ?????

jj to by sme mohli aby sme meli co dat do mobilu *15* *15* *15* jako by nam nestacil youtube
  • linkinwoman

jj,poslala jsem ti ji *15* *15* *15* *15* eště by jsme mohli najít nějaký new stránky o tatíkovi. *15* *15* *15*
  • mikes38

jj ale aspon sme pri tom patrani nasli annashinoda.com vit segra *15* *15* *15* mam tu stranku dobre zjo *4*
  • linkinwoman

njn na tom blogu skoro nic nejni... *9*
  • mikes38

no je to takovy nic moc bohuzel sem ten blog poradne prosla az potom co sem to sem napsala *9*
  • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: ?????

tak já se tam juknu a dííky ségra *5*
  • mikes38

Re: Re: Re: ?????

no tak sem se snazila najit Annu ale nejak se mi nechrtelo prochazet vsechny blogy *1* sou blogy ktery se zabejvaj jenom Annou ale na kazdym pisou neco jinyho *15* no nakonec sem se zasekla tady http://lpladies.webgarden.cz/ tadle stranka je jenom o LP ladies tak uplne sem to neprochazela ale zda se ze by mohl bejt dobrej *4*
  • mikes38

Re: Re: ?????

ja na lidi moc nechodim tak nwm *1* *1* *1* *1*
  • pstrosik

Re: ?????

to samé se ted řešilo na Mikovým fórum na Lidech.cz *1* *1* A celkem zábavné.. *1* *1*
  • linkinwoman

Re: Re: ?????

jj,předem dík ségra *15* *15*
  • mikes38

Re: ?????

segra to nwm *9* ja sem ji posledni dobou taky moc nevidela asi se uz s Mikem moc nefotej *8* jinak Annu sem videla asi jenom na jedny fotce a to bylo v nakym videu *16* skusim projit net a kdyztak dam vedet *1* *1* *1*
  • linkinwoman

?????

LIDI,NEWÍTE NĚKDO JAK TEĎ VYPADÁ ANNA?ONA SE TOTIŽ SKORO NIKDE NEOBJEVUJE A MĚ BY ZAJÍMALO JAK TEĎ VYPADA... *7* *7*
  • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY

jj *1* *1* *1* *1*
  • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY

*15* *15* *15* *15* *15* *15* ae j,řeklo se ať tam dáme nějaký příspěvky tak sem tam něco hodila. *15* *15* *15* *15* *15*
  • mikes38

Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY

*15* *15* *15*
  • linkinwoman

Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY

JJ,UŽ JSEM TAM NĚCO PŘIDALA. *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit