-
Re: JJ
no a co na toho prcka říkaš? -
JJ
A JE TO VENKU,N,JÁ A MIKES MÁME NOVÝ PŘÍRŮSTEK V RODINĚ.JEN BY MĚ ZAJÍMALO JAK SE JMENUJE,NEWÍTE TO NÁHODOU NĚKDO?? *3* JO A TO VYSVĚTLUJE PROČ NEBYLA ANNA TAK VIDĚT,NJN. *5* -
Re: možná už ste viděli ale koukněte
jo a vymažte si tu mezeru mezitím jak je to images /... -
možná už ste viděli ale koukněte
http://upload.svetobrazku.cz/images /cqs1251703892f.jpg -
Re: Re: Re: Re: Re: ?????
jj to by sme mohli aby sme meli co dat do mobilu *15* *15* *15* jako by nam nestacil youtube -
jj,poslala jsem ti ji *15* *15* *15* *15* eště by jsme mohli najít nějaký new stránky o tatíkovi. *15* *15* *15* -
jj ale aspon sme pri tom patrani nasli annashinoda.com vit segra *15* *15* *15* mam tu stranku dobre zjo *4* -
njn na tom blogu skoro nic nejni... *9* -
no je to takovy nic moc bohuzel sem ten blog poradne prosla az potom co sem to sem napsala *9* -
Re: Re: Re: Re: ?????
tak já se tam juknu a dííky ségra *5* -
Re: Re: Re: ?????
no tak sem se snazila najit Annu ale nejak se mi nechrtelo prochazet vsechny blogy *1* sou blogy ktery se zabejvaj jenom Annou ale na kazdym pisou neco jinyho *15* no nakonec sem se zasekla tady http://lpladies.webgarden.cz/ tadle stranka je jenom o LP ladies tak uplne sem to neprochazela ale zda se ze by mohl bejt dobrej *4* -
Re: Re: ?????
ja na lidi moc nechodim tak nwm *1* *1* *1* *1* -
Re: ?????
to samé se ted řešilo na Mikovým fórum na Lidech.cz *1* *1* A celkem zábavné.. *1* *1* -
Re: Re: ?????
jj,předem dík ségra *15* *15* -
Re: ?????
segra to nwm *9* ja sem ji posledni dobou taky moc nevidela asi se uz s Mikem moc nefotej *8* jinak Annu sem videla asi jenom na jedny fotce a to bylo v nakym videu *16* skusim projit net a kdyztak dam vedet *1* *1* *1* -
?????
LIDI,NEWÍTE NĚKDO JAK TEĎ VYPADÁ ANNA?ONA SE TOTIŽ SKORO NIKDE NEOBJEVUJE A MĚ BY ZAJÍMALO JAK TEĎ VYPADA... *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY
jj *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY
*15* *15* *15* *15* *15* *15* ae j,řeklo se ať tam dáme nějaký příspěvky tak sem tam něco hodila. *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY
*15* *15* *15* -
Re: Re: Re: PŘÍSPĚVKY
JJ,UŽ JSEM TAM NĚCO PŘIDALA. *15* *15* *15*