-
Re: Re: Re: Re: Re: TAK CO?
tak kdyby nahodou nekdy nekdo neco zkouusel tak se nebudem bat......no stejne by sme se asi nebali *15* *15* *15* -
HLASUJTE
HLASUJTE PLS ZDE-http://www.bravo.cz/cislo-16/vl astni-obalka/74100-linkin-woman/por adi
MÁM TAM OBÁLKU MIKA TAK PLS HLASUJTE. *3* *3* *3* *3* *5* *5* -
Re: AE
To je dobré vědět.. *1* *1* ale my by sme se stejně nebály že mikes38??? *7* *1* -
AE
AE HOLKY.HLAVNĚ I KDYBY JSTE SE NĚKOHO BÁLI.MĚ SE BÁT NEMUSÍTE. :-) *15* -
A my se snad někoho bojíme??? *1* *1* *1* My dvě??? NIKDY!!!!! *1* *1* -
jn kdyz je nas tu vic nebudem se nikoho bat a bude vetsi sranda *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Jo to je teda...trochu nezvyk ale... *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: TAK CO?
tak to je supeeer *1* *1* *1* pstrosiku nebudem tu kecat sami *15* *15* *15* nejni to skvely??!!! *4* *4* -
Re: Re: Re: TAK CO?
NO TAK UJDE TO.TAKY JSEM TEĎ CHODILA VEN A JEZDILI JSME SE KOUPAT,AE TENTO TÝDEN KROM PÁTKA,SOBOTY A NEDĚLE TU BUDU POŘÁD. *1* *3* -
Re: Re: TAK CO?
jj mam se fajne jenom sem ted porad venku tak PC moc nestiham ale na hudebniskupiny si vzdycky cas udelam *1* *1* *1* c ty??? -
Re: TAK CO?
Tak normálně...žiju to je hlavní.. *3* *1* -
Re: Re: Re: Re: M-M-M-MIKE SHINODA
Ne... *1* -
Re: Re: Re: M-M-M-MIKE SHINODA
to ses klidne mohla pridat do naseho vzkazniku vit pstrosiku nam by to nevadilo *15* *15* *15* *15* -
TAK CO?
JAK ŽIJETE VŠICHNI? *7* *1* -
Re: Re: M-M-M-MIKE SHINODA
Já wím žjo.Já jsem sem chodila akorát jsem nevěděla co napsat. *1* *5* -
Re: M-M-M-MIKE SHINODA
No tak na nějakou dobu to tak bylo že sme tu chodily jen my 2 *3* *1* -
M-M-M-MIKE SHINODA
NO JAKO JÁ JSEM TU TAKY *1* SI MYSLÍTE ŽE SEM CHODÍTE JENOM VY,J? *7* TAK TO TEDA NEEEEEEEEEE........ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
to me teda neznas *1* *1* *1* *15* *15* *15* ale kaslu na diskusi na lide to sem radsi na t-musicu a hlasuju *3* *3* *3* -
no jako chápu já sem taky lemra ale todle zas tak složité není *3* *1* -
njn ale ja sem na to proste lemra takze nic *15* *15* *15*