-
Re: Mikovy vlasy
ja myslim ze Mikovi uz by to co mel za ucesy driv uz tolik nesluselo *4* sice je super chlap a ma vinikajici styl v oblikani ale zase se umi rozhdnou jakej si ma dat uces jestli si nechat vousy....ale ted kdyz ma dlouhy vlasy treba v tom videoklipu k We made it tam je bozi *14* *14* a kratky mu taky strasne slusej *14* -
Mikovy vlasy
Ach jo Mike by si zas mohl nechat narůst vlasy tak jak to míval dřív žejo lidi? Aby měl takovýho toho načechranýho roztomilýho ježka. Že už nemá jen tu bradku která mu mimochodem moc slušela a nechal si narůst plnovous tak na to už sem si zvykla dávno ale ten jeho krátký sestřih skoro až dohola mi k němu fakt pořád nechce sedět. Jj starý dobrý časy. Hlavně že se nezměnil v chování a je to pořád ten starý dobrý a skvělý Mike, kterého mám a vždy budu mít moc ráda jako všechny z LP i kdyby si na hlavě nechal udělat dredy..... ale to snad ne..!! *1* -
Mike
no podle me je Mike ze vsech LPclenu nejlepsi a Fort Minor taky nema chybu a ty jeho navrhy tricek sou taky moc moc supeeer proste Mike a vsechno okolo neho je výborný *14* *14* *4* *4* *1* *1* *1* *1* -
mike
mike je super *3* *5* -
THE BEST
Hej tak toho fakt obdivuju. *1* v Linkinách nejlepší a vew Fort Minor ty písničky taky boží! *14* -
Re: Re:
jo,klidně se zeptáme jeho manželky Anny *1* -
Re: mike
já mám jedno doma *3* -
mike
http://www.angelfire.com/band2/lpad dict/lpquiz.html - tam je test kterej z LP clenu je vam podobnej *1* Me ten test udal velkou radost protoze mi vysel Mike a je Mika zeru! nevite nekdo kde by se dalo sehnat tricko jenom s Mikem??? *1* *1* -
mike
Všechno nejlepší k narozkám a hodně úspěchů LP... *1* -
Re: koncert
No ehm ehm, mamka vahala i nat koncertem Chinasek ale vahala dlouho a listky byli fuc. *9* *16* Natos LP. To kdybych ji rekla tak by mne vyhodila asi na pudu. No a za druhy sem o tom koncerte ani nevedela paac sem zabrzdena. Ach jo! *10* -
Mike<3
moje slniecko krasen!!ja ho zboznujem.. je to najkrajsi chlap na sveteee *14* -
mike
ja tohoto chlapa uplne zeriem!!!je naadherny!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
Ježiš to fórum *15* *15* *15* *15* Se můžeš přidat,jo,přece po něm nechcem tolik,jenom aby si sundal jedno blbí tričko *15* *14* Já si to na tom koncíku asi budu celou dobu v duchu zpívat,aby si ho sundali *1* snad se tam potkáme a budem si to zpívat spolu *15* -
jooo kdyby jenom na koncíku *1* *1* *1* *1* *1* vono jako tak ňák pořád *15* *15* *15* to přece neni tak velký přání ne??? *15* *1* sakra už se nemůžu dočkat koncíku *1* *1* jináč sem koukala na to tvoje fórum a jako řešíte tam fakt pěkný věci *1* *15* už víš něco blíž vo tom článku??? *1* *15* *5* -
To už by se mnou seklo úplně *15* Už si nás představuju na koncíku jak si vduchu zpíváme:sundejte si trička sundejte.... *15* *15* -
a když bych náhodou nevomdlela tak bych lezla lidem po zádech až pěkně k nim a pokud bych zrovna byla v 1.řadě tak bych ladně přeskočila zábradlí a drápala bych se na stage *1* *1* *1* ojojoj to by byl zážiteček pěkně zblizoučka *14* *14* a nejlíp si tak trošku šmátnout pak teprva by to se mnou seklo *15* *15* *15* -
ja bych taky odpadla hned *15* joe by byl třešnička na dortíku *1* -
*1* *1* *1* *15* *15* *15* jo to je fakt já bych teda byla určo mezi těma padlejma hnedka v první vlně *1* i když ráda bych se nechala oživovat...ehm *14* *15* kdo taky ne... *1* *14* Joe by se svlík akorát tak pro pocit no *15* -
Ten nejkrásnější objekt(Chester)by do toho klidně šel,ale pak by omdlela asi nejméně polovina publika,krásný objekt(Mike)no nwm,možná za úplatek *15* tak to by pak koncík už musel zrušit,ptž by omdlel ten zbytek a Joe už by tam byl prd platnej *15* *15* *15* -
tak to každopádně *1* myslim že my bysme je tak rozdováděli našim řevem a skandovánim že minimálně Chester by toho šel *15* i když Mike možná taky a Joe by podle mýho taky nezůstal pozadu *1* já bych to nefotila...ale rovnou točila pač na fotkách nevynikne celá ta situace *15* to by byla paráda se na to pak po večerech koukat a vzpomínat na parádní svlíkací show *14* *5*