-
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
To bych si vyfotila....ježiši.... *14* *15* To už by rovnou mohli donaha *15* *15* jj thanks -
na metalshopu sem viděla myslim 2...já sem určo viděla někde ňákou celou sadu já se ti mrknu a pak ti sem hodim link *3* no ty bláho to jo teda *1* ...když si v tom představim jejich zadky... *15* i když teda Mike s Chesterem...to by moh bejt fakt hodně sexy a vodhalující pohled *14* *5* *1* -
Jo a malej dotaz:nevíš kde se prodávají/nebo na objednávku LP odznaky(placky)???My sme chtěli s kamoškou jít v Brně do jednoho obchodu,kde je prodávali,ale tem už zavřeli *9* *9* A na metalshopu placky nemaj tak nwm *15* -
A ještě kdyby je ukázali *15* *15* *15* to by bylo moc i na mě a já toho vydržím hodně *15* ty tanga jsou tak úchylný a ještě si je v tom představit...loooool *15* -
největší joke by byl kdyby je měl jeden z nich na sobě *1* jenom tak pro prdel... *15* bych asi málo čuměla *1* a okamžitě výtlem jako sviňa*15* -
Re: Re: Re: Re: koncert
LOL ti by si říkali:tak přecejenom se našel nějakej magor,co si ty tanga oblíknul *15* *15* Já sleduju furt furt,a až to uvidím,že pojedou do ČR asi se zvencu....hele no tamto...ja fakt nwm kde jsem to našla,ale fakt ti slibuju že udělam vše pro to,abych to našla,rada si to totiž znovu přečtu i já *15* tj hrozny taková skleroza v15 letech *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: koncert
no ty voe *1* *1* si představim ňákou holčinu jak na ně vystrčí na MaG prdel a ukáže jim LP tanga...shitka *15* *15* a voni jenom ´´what the fuck??? *7* ´´ *1* *1* *1* já taky sleduju pořád *3* nejvíc se těšim až tam uvidim oznámení vo koncíku v ČR *14* btw zjistila si něco new vo tamtom??? tim myslim jestli si to našla *1* *15* -
Re: Re: koncert
Já sleduju všechny možny anglicky stranky o LP neměj starost *1* z těch tang jsem taky nemohla *15* *15* úlet to je a dost velkej *1* A těším se až na koncíku(pokud už bude)představí sve nove CD *5* -
a sakra tak ty budeš taky dobře vybavená *1* se musí *15* budeš pěkně štajlová na koncík *1* sem viděla na metalshopu i LP tanga *15* ...to už je docela úlet ale... *15* *1* -
Ja teprve budu mít....tričko a čepicu a ještě ruzne zvěsti ja si ten celej seznam nečetla *15* už se na to teším -
já sem si zas před 2 tejdnama koupila linkiňácký psí známky to sem vysolila skoro 7kilo *1* a teď šetřim na další LP tríčo *15* sem chtěla LP rukavice ale než sem se k tomu dostala tak už je nemaj *9* ale nevadí já si to vynahradim *15* asi si to vobjednám hnedka pač než to přijde je to akorát *1* máš něco vod LP?? já mám tríčo,mikču,peněženku,psí známky teď bude další tríčo...lol trocha no *15* -
Re: Re: Re: Re: koncert
mě to neva vubec...ja se tam chtěla přihlasit,ale nemam money *15* tedka jsem si od jedne holky sehnala matroše o LP a za všechno to budu platit asik 600kč....proč nerostou peníze na stromech??? *15* -
Re: Re: Re: koncert
MaG = meet and greet v překladu něco jako setkání a pozdrav což jednoduše znamená setkání s kapelou,podpis,fotky a tak *3* sorry že ti na to vodepisuju já *15* nechci bejt vlezlá ale tady je ta diskuze trošku seklá tak aby ses dověděla vodpověď *1* ale MaG je akorát pro členy LPU tam se platí registrační poplatek mám pocit že 35 doláčů bo tak ňák...takže při tomhle kurzu koruny k dolaru je to docela levný *15* něco kolem 7kila *15* -
Re: Re: koncert
Lidi,možná že jsem člověk s velice nizoučkým iq ale berte ohledy,o LP jsem se začala,,pořádně" zajímat teprve nedávno *1* ale co je to to m&g? *15* já vím jsem osel:-D -
Re: koncert
taky sem byla a řeknu ti příští koncík si nenech ujít fakt to stojí zato *3* mnohem víc než to *5* jo a myslim že když budeš sledovat linkinpark.com tak ti neuteče kdy začíná předprodej lupenů a už nebudeš mít problém že je neseženeš...btw Mike v Brně byl teda fakt moc vyloženě si to užíval a na začátku Pts. of authority si dobře dal Petrified to mě solidně dorazil *4* -
Re: koncert
jo byla jsem i na m&g a musím uznat,že všichni jsou naprostí pohodáři a Mike je hodně skromnej.. *14* LP&LPU4EVER!!! *3* -
koncert
bylněkdo na koncertě v Brně 17.6. 2008?
já sem bohužel nesehnala lístky a mike je můj nej zpěvák z LP *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Sladousek
Boooozee ten je tak sladkej a dokonalej *14* *14* -
Re:
EE!!!! on je sice zadaný, ale ne tebou!! *15* .MNOOOOUUU!!! A jestli nevěříš, tak se ho kliďánko zepteeej!!! *15* *14* -
Mike Kenji Shinoda
myslim že je to pohodovej a fajn člověk !
Nemá žádný hvězdný manýry a koncerty si viditelně užívá !!!!!!!! a to je fajn *4*