-
Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
No jo ale chodí tam daleko víc lidí než tady a víc si tam pokecáš.. *3* -
mno tak jako sem prihlasena na diskusi na lide.cz ale ja sem lemra na to abych se prihlasila na lidi jeste abych tam chodila do diskuse *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *1* *1* *3* -
*1* *1* .....chodíš aj někde jinde na diskuzi o LP nebo o někom z LP?? -
jj ja jeste musim k Chazzovi *4* za chvili diky nam dvou bude mit Mike nejnavstevovanejsi profil *15* *15* *15* *15* *15* -
Tak už sem k ostatním přidala něco i já *3* -
mno tak 1 nebo 2 a my aspon nekdo mu tam chodi *1* *1* ale ja sem tam ted dlouho nebyla *4* ale uz du vazne neco pripsat k ostatnim porad tady o tom pisu a jeste sem se tam nezastavila tak uz to snad napravim *1* *1* *1* -
Musím se opravit. U té Chesterovy diskuze jak sem tu psala že tam codí 3, 4 lidi + my 2 tak to není pravda. Správně je to asi tak 1 nebo 2 lidi + my 2 *9* *9* takže je to u něho ještě horší než sem si myslela.. -
Jo to mohli no hlavně u Roba, Phoenixe, Mr. Hahna, a Brada. Mike má ted už snad jen nás 2 co na jeho diskuzi zajdou no a na te Chesterově diskuzi tam těch lidí taky už nejsou žádné kvanta. Ty příspěvky co tam sou, sou od těch samých lidí kteří tam chodí tak 3, 4 lidi + my 2. Takže ani u Chaze to není žádná sláva.*9* Ach jo chudáci LP. *9* -
Re: Re: Re: Re: diskuse
j n na Phoenixe urcite zajdem at tam ma aspon dva prispevky *15* na Chezze se vykaslem ten tam am lidi dost ale na ostatni by sme vazne mohli zajit *4* *4* -
Re: Re: Re: diskuse
Jn aspon bude potom videt jak je Mike slavný a oblíbený. A taky bysme mohly semtam zajít na diskuzi ostatních LP členů. Třeba u takového Phoenixe není snad ani 1 příspěvek *9* a ne jen u něho. *9* -
Re: Re: diskuse
O.K. hlavne aby nam to nukdo neprecet ale to asi nehrozi ptz sem stejne nikdo nechodi *15* *15* ale jeste mam jinej napad: budem psat pod vice menama to bude diskuse *1* *1* -
Re: diskuse
Hej dobrý nápad čéče!! *1* *1* Je to rychlejší jednodušší tak co. Já sem pro! *1* -
diskuse
je tady supeeeer diskuse - mikes38-pstrosik-mikes38-pstrosik a porad dokola nikdo jinej sem nejde *4* hej pstrosiku budem to tady mit misto vzkazniku ne?! *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mike nebo Marty
Jn já taky! A těm lidem kteří si tu pí****** vymysleli bych nejradši něco řekla...ale radši nebudu říkat co.. *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mike nebo Marty
taky si myslim! *4* nejradsi bych ten blog zrusila *15* -
Re: Re: Re: Re: Mike nebo Marty
Jo maš pravdu na tech wikipediich sem to už taky prozkoumala a taky sem si toho všimla. Totální kravina žádný Marty neexistuje *13* -
Re: Re: Re: Mike nebo Marty
je tomu neverim na wikipedii sem Martyho taky videla ale je tam stejna fotka jako u Mika a kdyz si das wikipedii v jinym jazyce tak tam zadnej Marty nejni a u Mika o nem nejni ani zminka a navic na tom blogu je ze hrali do poloviny roku 2007 ze sou jeden tak nwm proc by ho Mike porad schovaval kdyz uz by to bylo venku tak by o nem mohl psat na svym blogu nebo se o nem nekde zminit rekla bych ze kdyby se dozvedel ze ma dvojce Martyho tak by koukal s otevrenou pusou jek debil stejne jako ja kdyz sem nasla ten blog *1* chtelo by to sehnat e-mail nebo icq na Mika a poslat mu fotku jeho brachy co by na to rek *1* *1* *1* -
Re: Re: Mike nebo Marty
ten Marty má životopis aj na wikipediich. Já nvm sem z toho upe paf. Sem prostě upe moc zaskočená. *9* *8* -
Re: Mike nebo Marty
Ikdyž sem docela dost zaskočná tak tomu nevěřím teda. *13* Stejne mi to asi nepřestane ted vrtat hlavou.. To je hrozné dyt Mike je přeci jen 1 jediný Velký MIKE. Beztak je to nějakej blbý blog..!! *9* *10* A nevěřím tomu ani když sou tam oba vele sebe. To se dá v dnešní době lehce udělat. Pro me existuje jen 1 Mike a ne žádný Marty. Myslím že kdyby měl Mike fakt dvojče tak by se o tom už psalo dřív. Nikde sem o žádném Martym nic neslyšela jen na tamtom blogu... celkem zvláštní nemyslíš?? A ty fotky co tam sou je stejne Mike. To je jednoduché já taky můžu vytvořit blog dejme tomu o Chazym dvojčeti třeba Jackem Benningtonem. Chtělo by to někde se zeptat jestli o tom někdo něco neví. To by se chtělo zeptat přímo Mika *1* *1* ale to asi nepůjde no *9* *1* . Tak aspon nekoho.. Já tomu ale nevěřím jak už sem řekla.. Ty tomu věříš??? *7* *7* *7* -
Mike nebo Marty
dneska sem se dozvedela jednu pro me sokujici vec *9* jentak sem brouzdala po netu a narazila sem na blog ktery tvrdi ze Mike ma dvojce Martyho a ze Marty je mozna jeste lepsi nez Mike a ze za Mika obcas zaskakuje... na tom blogu se o Martym dozvite skoro vsechno sou tam veci co zazil s Mikem, zivotopis, vlastni novinky a fanklub konec koncu se tam podivejte sami primo tady - http://www.marty-shinoda-web.ic.cz/ index.htm hlavne az to budete mit skoukly tak mi nezapomente napsat svuj nazor na Martyho uprime me to zajima *1*