Přejít na výpis diskuzí

Milan Bahúl

OSOBNOST 24.1.2008 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kuddel

MILAN

MILAN BAHUL JE UZASNY HEREC. MA SEXY POSTAVU, USMEV I HLAS. MILUJU HO *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • Milan Bahúl

Milý pane Milane
    Příjměte ode mne gratulaci k vaším dnešním narozeninám
    Přeji vám hodně štěstí,zdraví,úspěchů
    jak životní tak i profesionální. *4*
  • maryka13

Skvělej mužskej

připadá mi jako úžasnej mužskej a v ordinaci je super *4* ne že bych ho milovala ae mam ho ráda *4*
  • Milan B.

Docela by mě zajímalo,jestli jste ho někdo viděl ve filmu Nejasná zpráva o konci světa?Tam byl teprv nádhernej a sexy,protože byl nejmín o 15 let mladší!Ted už mi-bohužel!-připadá starý,ale tehdá jsem z něj byla hotová!Doporučuju každému.
  • nika1979

Re: Re: Milan

souhlas. stebou, klidně...tu hraje. . vim přesně že je slovak. že jse československo,vdaka. super herec. aj češti, herci...........Milan Bahúl. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mně se právě

líbí v
    Ordinaci *14*
  • .......

kdybych byla stejně stará jako on a on by bylzaze volný tak bych si ho chtěla vzít....škoda že je mi 11 *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kikkim

---

Milan Bahul je hrozně sexy.Ten jeho úsměv jééééé...!!!!Jako je mi 15 ale vždycky když se usměje tak mi v břichu začnou lítat motýlci...Milane prostě jsi nejj!!!!!!!!
  • kikkim

Re: třetí dotaz

když to nikdo neví tak neodpoví.To nám nemůžete dávat za zlé.A hlasovat může i neregostrovaný uživatel,takže bych to nebrala vážně.Máte pravdu,že úroveň to tu nemá,ale kde dnes ano??Musíme si zvykat
  • kikkim

Re: názor

Nikdo neodpověděl,protože nikdo nejspíš netuší jestli sem pan Milan Bahúl chodí.Ale hodnocení příspěvku bych nebrala vážně,klidně může hodnotit i neregistrovaný uživatel a většinou to jsou lidé co si hrajou na hrdiny,ale do očí by to neudělali.Takových je bohužel hodně..
  • Milan Bahúl

Milí pane Milane Bahule já vás strašně moc miluju moc moc moc. *14* *14* *14*
  • marinininka

Je supér

Milan Bahul je skvělej herec.Každýmu se v Ordinaci zprotivil,ale mě se jako herec líbí i tam *3*
  • Re: !!!

Je vidět,že toho ještě o léčení víš málo, tak prosím tě neodsuzuj pití moči,kdfyž tomu nerozumíš.Nepřeji ti nic zlého, ale věř, že když příjde zlá nemoc, vyzkouší člověk vše pro svoje uzdravení a ty ba jsi jednal zrovna tak. Tak neděl bléééééé když nevíš o co jde!!!!! *3*
  • evabartesova

Milan Bahul, to je pěknej chlap♥

No, co se objevil v Ordinaci, učaroval mě. Má charisma, je prostě úžasný,to je u mě pořádný chlap. Díky. E. *14*
  • nika1979

Re: sexi

bud slovensku nebo čechach mněla jses ho zeptat né .co dik *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

Re: Milan Bahul v Ordinaci

toje super herec milan b. sexy mužskejjjj
  • nika1979

Re: názor

svami damo .mirko d. nesouhlasim vubec toje vaše iluze.tak nam neberte naše iluze k idolum....... mate vi nake idoli *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *5* *5* zbohem vam niki k.
  • mija6994

!!!

jako Milane nic proti ale zdá se mi děsně patetický že piješ svoji moč
    no blééé humus!!!!!!!!!!! *9*
  • 149.149

Great Actor!

skvělej herec a v Ordinaci je prostě úžasnej! ať si o něm každej říká co chce je to fajne chlap *14* je sexy *14* a hotovka! v ordinaci ho nesmí odstřihnout za žádnou cenu!! bych to pak už nesledovala vůbec!! díky němu se dívám na tu blbinu jménem Ordinace v Růžové zahradě kde už zahrada není ale chíra...no Bahul FOREVER! *14*
  • Re: sexi

to ne moja ale aj ja by som to chcela moooooc vedet *14* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit