Přejít na výpis diskuzí

Milan Bahúl

OSOBNOST 24.1.2008 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Milan

Správne !!! Aj Otylke sa páči. Len to tu nechce povedať na plnú H U B U. *1* *1* *1*
  • Re: pan Bahul

Pekne si to vystihla,hlas ma naozaj dobrý.A keď vkročí do miestnosti nedá sa prehliadnúť. Nádherná postava. A príjemný úsmev,niekedy až moc príjemný. Cítiš tie zimomriavky ? Dokonca aj vrásky na jeho tvári sú super. *3* *3* *3*
  • Re: M.B.

Máš pravdu. Držímmu palce.Nech sa mu darí. *3* *3* *3*
  • Je super

Jednoducho vynikajúci herec.Výborne hrá,krásny človek. Má charizmu.Strašne sa mi páči.Prajem mu veľa úspechov a dobrých hereckých úloh. *3* *3* *3*
  • Re: Milan

aby ses nepokakala, ber ho jako pekneho chlapa a nemusis rozlišovat narodnost
  • Milan Bahul v Ordinaci

Mně se moc líbí Milan Bahul v roli Vladimíra Pusenského, nejlepší je, když v nemocnici něco "hoří" a on to "uhasí", protože má spoustu zkušeností v oboru a taky se mi moc líbí, jak staví s Markem Barnou lodě a jak je s ním Markovi v tom "pracovním zápalu" dobře. Taky byla moc fajn scéna, když za ním Marek přišel s tou lodí, co mu rozbil Tonda a on ho uklidnil, že to půjde spravit.
    Taky se mi Milan Bahul líbil v seriálu Dobrá čtvrť, ale toho jsem viděla jen některé díly, tak z něho tolik nevím.
    V každém případě přeju panu Bahulovi hodně zdraví a elánu v práci i v osobním životě. *4*
  • názor

Nevím,čím jsem si zasloužila nejhúř hodnocený příspěvek jen proto,že se ptám,jestli jsem pan Bahúl chodí.Vůbec se mi tady nelíbí,jinde na diskuzi se lidi chovaj aspoň k sobě slušně.Jen jsem chtěla udělat radost jedný nemocný holčičce.Zajímal by mě Váš věk Vážení fanoušci,kteří neumějí ani odpovědět,nemáte žádného správce,nebo tak něco?Hezký večer Vám ale popřeju.M
  • Re: p. Bahul

To jsem zase já,psala jsem ohledně Viktorky,nevíte tedy někdo jestli sem chodí na stránky pan Bahúl??Děkuji,Pokorná.

Otylko, když ti slovenští herci tolik vadí, tak se na ně prostě nekoukej. Milan Bahúl je skvělý herec a krásný chlap, najdi mi jemu rovného mezi českými herci !
  • Fandíme vám, Milane

Pan Bahúl je nádherný charismatický chlap i skvělý herec !!!!!! *4*
  • p. Bahul

Dobrý den,nevím jestli jsem tu správně,potřebovala bych poradit,.Moje neteř leží v Motolské nemocnici s prasklým vředem,chodí do třetí třídy a jmenuje se Viktorka.Strašně miluje pana(Koreně),pana Milana.Napište mi prosím,jestli je možné získat fotografii s věnováním pro Viktorku,udělalo by ji to velikou radost.Děkuji za odpověď.Pokorná *3*
  • Re: M.B.

Jo, to je docela chytrý názor. Souhlasím. Prostě super človíček :o) *3* *3* *3*
  • M.B.

Tenhle herec má prostě něco do sebe i když je o 30 let starší... Prostě jeden z nej herců *4*
  • pan Bahul

*14* Pan Bahul je super herec v nejlepších letech a co víc,má sexy hlas *8* .
  • pan bahul

jejda aby jste se nezbláznili *8* pan bahul je jeden z nejlepších herců a když nechceš alovenské herce v česku tak se na jejich filmy nedivej!!!!!!!!a správná poznámka j ta, že NENÍ úplný slovák *3*

Ty blbče on se narodil včeskoslovensku takže to není úplný slovák i když se narodil v Bratislavě ! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • pan Bahúl

Jo, jo. Pan Bahúl. To je kus pěkného chlapa. Docela bych se s ním i ráda seznámila, ale to jaksi nevyjde. Musím stát nohama pevně na zemi :o) Škoda, no.
  • milan

Takový sexy herce jako je pan Bahul v nejlepších letech nemáme. Další je třeba Maroš Kramár, taky je to kus chlapa. Škoda, že nejsem trošku starší.
  • Milan

Nechci slovenské herce v českých seriálech.Máme dost českých a dobrých herců, tak jim dejte šanci a nechte slovenské herce na slovensku.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit