Přejít na výpis diskuzí

Milan Bahúl

OSOBNOST 24.1.2008 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Milan

Když nechceš slovenské herce v českých seriálech ,tak se na ta seriáli nekoukej!!!MILAN JE VELICE DOBRÝ!!!A neříkám to proto,že je to můj příbuzný!!!! *3*
  • milaček

Milan bahul je uplne ten nejužasnejsi herec na svete.nahravem si vsechny jeho sceny v Ordinaci.Přeji mu hodne štěstí. *14* *4*
  • sexi

AHOJTE VSETCI....V PONDELOK SOM BOLA V SLOVENSKOM NARODNOM DIVADLE NA HRE CERTICE A VIDELA SOM HO NAZIVO A TO JE ESTE KRAJSI AKO V DOBREJ STVRTI...ZACAL SA MI NEUVERITELNE PACIT....NEVIETE NEJAKE PODROBNOSTI O NOM???NAPRIKLAD AKO DLHO JE ZENATY A KDE BYVA??? *7*
  • Re:

Sohlasím s Váma,já jsem uplně do pana Milana Bahula uplně hotová *14* ,je to prostě sexy chlap *14* *14*
  • Joooo

Jo jako já z něj fakt nemůžu...A neví tady někdo,jestli semka pan Milan Bahúl chodí?? Pže bych měla pár otázeček *14* A ještě něco,nechodí někam jinam jako na diskuse třeba na webku České televize kde je chat s osobností Díky *15*
  • Wau

Je děsně sexy!
  • Milan Bahúl

Souhlasím s váma holky a paní,pže pan Milan Bahú je moocky sexy chlap a výborný herec a líbí se mně i v Ordinaci i v Dobré čtvrti a v obou seriálech jsem jak Magdě Tárové(Markétě Plánkové) tak Zuzaně Haselbachové(Anně Kulované) ho strašně záviděla *1* Ale jako pssst.Každopádně mu přeji ať se mu v životě daří a vzkazuji mu,že je fakt mocky hezkeeej *14* *14* *1*
  • Re: třetí dotaz

Ahojky,nikdy jsem se na Ordinaci nedívala až před 14dny jsem začala.Kdysi v televizi nic nebylo,tak jsem kukla na ordinaci a fakt jsem se zamilovala do Dr.Pusenského je to kus chlapa *14* ,sympatický a ten jeho úsměv *14* ,není co dodat.Co bych za to dala se sním seznamit a nebo jenom větičku kdyby poslal,ach jo.
  • Re: M.B.

ahojík,nikdy jsem se na ordinaci nedívala,je to tak 14dní zpátky,kdy v televizi nic nebylo,tak jsem to zvhlédla no a od té doby musím říct,že se dívám pravidelně a to jen kvůli Dr.Pusenskému *14* ,je to prostě sympatický a úžasný muž,chlap jak má být *14* .Kdybych se sním tak mohla,nebo jenom větičku mě poslat *3* ach jo.Přeji Vám hodně zdráví a elánu.E

Co to tady meleš za hlouposti?Nevěděla jsem,že je to slovenský herec,ale hraje ohromně a je mi velmi sympatický,i když je mi už 62 let,tak se ráda podívám na kvalitního herce. A nezapomen,že kdysi jsme byli dohromady,že jsme se rozdělili,no to mne moc mrzí.
  • Re: Re: Milan

dnes v ordinaci byl skvělej on prostě žije..
  • Re: třetí dotaz

Ahojky, myslím, že pan Bahúl asi nemá čas sem chodit nebo ani neví, že nějaký jeho fanklub existuje.(což je opravdu moooooc škoda) Protože kdyby tu někdy byl, už by nám dal o sobě vědět. *9*
  • třetí dotaz

Tak z Vás Všech tady jsem vedle,na něco se ptám a nikdo mi neodpoví.Běžte se podívat jinam na stránky zpěváků a herců.Nemyslim to ve zlém ale nemá to zde úroveň.Odpoví mi někdo na to,jestli jsem chodí sám pan Herec někdy??????A nedávejte mi pětky,nejsme ve školní lavici!
  • ahojky

prosim dal by ste mi vas email? *15*
  • ahojky

ahoj tady tereza ja te miluju *14* *14* *14* *14* *14*
  • milan bahul

CHtěla bych se zeptat jestli má někdo kontakt na Milana Bahula dík
  • Ahooj

Milan je super herec s uzasnym charisma. Hlas ma dokonaly a verte nebo ne znam jeho dvojnika. Je mu tedy 28 let, ale typove je uplne jako Bahul. *15*
  • Re: pan Bahúl

Máte pravdu, taky bych pana Milana moc ráda poznala osobně, jen vědět jak. Je moc sympatický a já ho mám moc ráda. Je jen škoda, že nemáme na něj nějaké spojení. Už jen kvůli té holčičce pro kterou tady kdosi žádal jeho fotografii. Hned bych se přidala. *3* *14*

Aj na to by sa dalo veľa napísať. Neskôr pochopíš.Alebo stačí,keď si o tomto hercovi viac prečítaš.V dnešnej dobe a ešte ťa to drží ? *13* *13* *13*
  • Re: Re: Milan

Nech len kľudne napíše,že ani nedýcha,kedˇho vidí. *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit