-
milanek baroš
AHOJ MILANKU,DOUFAM,ZE SE BRZY UZDRAVIS A BUDES ZASE HRAT,ABYS MOHL NA MISTROVSTVI SVETA DAVAT GOLY :o).JSEM TVE FANYNKA A MAM TVOJI KNIHU JE TO ZUZO!TAK PA TVA LENINKA -
mtr
Jsi ten nejúžasnější a nejhezčí fotbalista. -
milion pusinek..
jo barry tu fotku mi ploooosim zasli na mailovku n.a.i.k.e.y.k@seznam.cz nemas zadnou holku...jen se ptam -
milion pusinek
chtela bych te milanku zulibat a plosim posli mi tvoji nejnovjejsi foto aspon mi konecne vsichni uverej ze nejsi namyslenej a ze si k sezrani..plosim..myslim si ze to stes *14* -
milacek
ty jo lidisky ja to ho Milanka miluju ja bych s nim chtela byt..Je to ma laska *14* -
Pro lucku
Jak tě může naštvat,když za to nemůže *15* ? -
Jako lidičky,vy s myslíte,že to čte *7* *15* .No mě se jako taky líbí *14* ,hlavně ten nový sestřih *14* ,no jako je to borec *3* a má good formu,jak hrál v Turecku *14* ,ale ty podpisy vám asi nepošle *13* ,no teda alespoń si to myslím *1* .Papíík *3*
-
Miláček
Jsi fakt super *14* ! ale naštvali mně,že jsi nevyhral fotbalistu *16* posílala jsem ti sto hlaů prosím pošli mi fotku *3* prosím -
Milan
Pošleš mi plakát s potpisem? prosím. A ještě jsem jako ty štírpapa VERONIKA -
MILAN BAROS
som zo slovenska a milujem barosa je bomba futbalista,je cool -
prosbička o fotečku s podpisem
Čau Bary jsem od narození odkázaná na invalidní vozík. Strašně ti fandím jsi nejen skvělej fotbalista ale i krásnej chlap. Chtěla bych tě poprosit o zaslání Tvé fotky s podpisem na ¨tuto adresu: Magda Blažková Stadická 5 700 30 Ostrava předem moc děkuji at se Ti daří ve fotbale i v životě Magda *4* -
milan
Je krásnej a moc milej. velmi dobře hraje fočus.Prostě moc super. *14* *14* *8* -
Bary
Ahoj Bary, chtěla bych poprosit o fotku s podpisem pro moji dceru, 14.2.2006 měla 15 let, dostala Tvoji knížku a od té doby s ní spí. Pokud to bude možné tak na adresu Lucka Hrušová, U Svodnice 475, 691 56 Hrušky Díky moc Jarka *4* -
Pospis
ahoj baroši pošli mi plosím podpis..... *14* jo na adrese se domluvíme na e-mailu -
Miluji
Ahoj lidi a Broši...jestli toto čteš napiš mi na e-mail...miluju tě pápáé je božskej *14* *14* -
POŠLI MNĚ PROSÍM FOTKU DÍK *3*
-
Milan
jsi fakt kus *3* plosím posli mi fotku s podpisem plosííííííííííííííííííííííím *4* -
...
Posli mi prosim plakat s podpisem. *14* -
Pošli mi prosím fotku s podpisem!!!!! *3*
-
Je to nejklasnější chlap na světě *14* *14* Je to prostě *4*